Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:1 (po pr.) | New Jersey – Colorado 1:2 (po pr.)
Detroit – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Columbus 2:4 (kon.) | Los Angeles – Chicago 3:5 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
Chicago Blackhawks
Úterý 04.02.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen ještě nevzdávají, vidinu naděje vykřesal TYLER TOFFOLI! Asistence: Jeff Carter a Anže Kopitar.
     
    51:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se ujímají tříbrankového vedení zásluhou parádní akce elitního útoku Chicaga. PATRICK KANE tečuje střelu Sharpa přesně za Quickova záda! Asistence: Patrick Sharp Jonathan Toews.
     
    47:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté už vedou o dvě branky, když se svým druhým bodem v zápase prosazuje NICK LEDDY! Asistence: Marián Hossa a Kris Versteeg.
     
    33:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou ztracené vedení zpátky do své moci! Krátké obléhání Quickovy branky končí brankou! Bollig se Smithem vybojovali kotouč u hrazení, předali jej na modrou čáru Leddymu, jehož nahození tečuje za Quickova záda MARCUS KRUGER! Asistence: Nick Leddy a Ben Smith.
     
    26:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    I když Chicago už hrálo v pěti, domácí využilo dobrého rozpoložení na ledě a srovnává na 2:2! Po rychlých přihrávkách se puk dostal k ANŽEMU KOPITAROVI, který tváří v tvář Crawfordovi s velkým štěstím uspěl! Asistence: Jeff Carter a Tyler Toffoli.
     
    09:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové se vrací do hry! Hosté se sice v oslabení dvakrát dokázali osvobodit, třetí útok Kings už ale nepřežili, Carter s Kopitarem vybojovali puk v rohu, předali jej na modrou čáru Vojnovovi, který rychlou přihrávkou uvolnil DREW DOUGHTYHO, který parádním one-timerem nedal Crawfordovi absolutně žádnou šanci! Asistence: Vjačeslav Vojnov a Anže Kopitar.
     
    08:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají už dvoubrankového vedení! Domácí obrana totálně propadla, Seabrook vypíchl puk a hosté se řítili ve třech proti jedinému obránci! Shaw předal puk Kaneovi, který nasměroval parádní přihrávku na BRYANA BICKELLA, který se trefil parádně na přední tyč! Asistence: Patrick Kane a Andrew Shaw.
     
    01:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká nástup! Zbytečný faul Doughtyho nakonec potrestal domácí tým hned na začátku. Toews předal puk do rohu PATRICKU KANEOVI, který dostal od domácích hodně prostoru, sjel si tak před branku, odkud procedil kotouč pod Quickem až do branky! Asistence: Jonathan Toews a Patrick Sharp.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Doughty (Vojnov, Kopitar), 27. Kopitar (Carter, Toffoli), 52. Toffoli (Carter, Kopitar) – 2. Kane (Toews, Sharp), 9. Bickell (Kane, Shaw), 34. Kruger (Leddy, Smith), 48. Leddy (Hossa, Versteeg), 52. Kane (Sharp, Toews)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Mitchell, Doughty, Regehr, Vojnov, Muzzin, Greene – Toffoli, Kopitar, Carter – Brown (C), Richards, Williams – King, Stoll, Lewis – Clifford, Fraser, Frattin
    Trenér: Darryl Sutter.

    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Rozsíval – Sharp, Toews (C), Hossa – Versteeg, Pirri, Kane – Shaw, Bickell, Saad – Bollig, Kruger, Smith
    Trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Kimmerly, Pochmara – Galloway, Grandt

    Diváci: 18118
    bahis siteleri