NY Islanders – Calgary 2:4 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 1:2 (kon.) | Philadelphia – Colorado 3:1 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 1:4 (kon.) | Florida – Detroit 1:3 (kon.) | St. Louis – Boston 3:2 (po pr.)
Minnesota – Nashville 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (po pr.)
konec
Florida Panthers
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 07.02.2014, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit rozhoduje o svém vítězství střelou do prázdné branky. Helm vyhodil ještě v oslabení kotouč přes všechny čáry, aby si kotouč mohl následně v útočném pásmu dojet BRIAN LASHOFF a dopravit ho do opuštěné klece. Asistence: Darren Helm, Niklas Kronwall.
     
    33:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení. Z levého kruhu vystřelil nad Thomasovo rameno GUSTAV NYQUIST a trefil se přesně pod břevno. Bez asistence.
     
    26:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit v přesilové hře vyrovnává. Po střele Kronwalla od modré čáry se kotouč dostal na hůl DANIELA ALFREDSSONA, který z velké blízkosti dorazil kotouč do branky. Asistence: Justin Abdelkader, Niklas Kronwall.
     
    19:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Detroit velmi kruté, když se Florida dostává před koncem první třetiny do vedení. Kopecký našel na útočné modré čáře osamoceného SCOTTIEHO UPSHALLA, jenž se z trestné lavice vrátil rovnou do veliké šance a tu také využil, když se prosadil střelou mezi betony. Asistence: Tomáš Kopecký, Mike Weaver.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 20. Upshall (Kopecký, Weaver) – 27. Alfredsson (Abdelkader, Kronwall), 34. Nyquist, 60. Lashoff (Helm, Kronwall)


    Florida Panthers: Thomas (Clemensen) – Gilbert, Campbell, Jovanovski, Gudbranson, Weaver, Kulikov – Boyes, Barkov, Bergenheim – Upshall, Bjugstad, Huberdeau – Kopecký, Goc, Fleischmann – Matthias, Gomez, Winchester
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Smith – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Alfredsson, Dacjuk, Helm – Jurčo, Sheahan, Tatar – Miller, Glendening, Andersson

    Rozhodčí: Hebert, Kowal – Murchison, Cherrey

    Diváci: 15 623
    bahis siteleri