Prievidza – Topoľčany 5:4 (0:1 po s.n.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:1 (kon.)
Trnava – Michalovce 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 0:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Bardejov
sk Pátek 07.02.2014, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:03:18)
     
    58:56
    Bardejov dal gól!
    V závere zápasu ešte hostia tak povediac kozmeticky upravujú skóre, ale mrzieť to môže hlavne brankára Hollého, pre ktorého to dnes nebude veľmi cenné čisté konto proti Bardejovu. Akcia hostí v strednom pásme zavŕšená prihrávkou pred bránu, kde sa najlepšie vyznal TOMÁŠ HRIČINA, ktorý nezaváhal proti domácemu brankárovi. Asistencia: Jozef Mihálik.
     
    57:54
    Vyzerá to tak, že Liptovský Mikuláš si to na svojom staručkom štadióne naozaj postráži a dotiahne to do víťazného konca. Aktuálne sa puk dostal k bráne hostí, po tom ako sa v závere oslabenia Liptáci oslobodili.
     
    57:12
    Menšie zaváhanie Bardejova v strednom pásme a následné isté držanie puku Liptákov. Mikulášski hokejisti si to vo vlastnom pásme trošku podržali a následne vyhodili cez všetky čiary.
     
    56:27
    Bardejov sa v úvode presilovky síce nezmocnil pásma, ale stalo sa tak teraz, keď si po vyhodený musel zájsť po puk do vlastného pásma. Následný útok skončil kombináciou hostí, ale pokus od modrej nebol presný.
     
    56:16
    Vylúčenie na strane Liptovského Mikuláša, na trestnú odchádza Kuric.
     
    56:13
    Tvrdá strela od modrej v podaní Ščurka, ktorý mohol v závere zápasu znížiť na rozdiel dvoch gólov. Jeho pokus od modrej však končí tesne mimo pravej hornej tyče.
     
    55:06
    Súhra Liptákov najskôr v strednom pásme a následne aj v útočnom. Dobrú prácu spravil Macík, ktorý sa pretlačil okolo obrancu, kde získal puk. Liptovský Mikuláš naďalej kombinoval, no vyvrcholilo to strelou Kurica spomedzi kruhov, avšak vyzeralo to ako nepresný pokus, možno Blažíček šuchol puk koncom lapačky.
     
    54:42
    Buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša a do konca zápasu niečo vyše piatich minút. Po tom ako Kuric vyhral vhadzovanie sa domáci dostali späť do vlastného pásma.
     
    53:23
    Bardejov sa síce po buly vo vlastnom pásme bránil, ale nakoniec sa dostal od mantinelu do útočného pásma. Liptáci ostali aj naďalej neprekonaní, keď pokus od mantinelu neskončil medzi troma tyčami.
     
    53:11
    Pomaly sa dostávame do poslednej časti dnešného zápasu 43. kola. Liptáci po buly v útočnom pásme sa po nejakom čase opäť pripomenuli obrane, ale aj brankárovi, ktorý musí zasahovať po strele Baču od modrej.
     
    52:56
    V dnešnom zápase sa teda vylučuje veľmi často. Tentokrát je to trest na strane hostí. Krčula dostáva osobný trest na 10. minút za nešportové správanie.
     
    52:42
    Skončila sa nám aj presilovka hostí, ktorá nebola premenená. Bardejov si počas výhode o jedného hráča dokázal vyprodukovať azda dve šance aj to po strelách od modrej.
     
    52:25
    Pokus nakoniec teda prišiel. Stalo sa tak, keď prihrávka z pravej strany skončila u obrancu Krčulu, ktorý po príprave pálil tvrdo a presne, lenže Hollý je opäť úspešný.
     
    51:41
    Do konca zápasu, resp. tretej tretiny ostáva ešte niečo vyše ôsmich minút . Dá sa povedať, ak hra bude prebiehať týmto spôsobom Liptáci si na vlastnom ľade ustrážia tri body. Bardejov sa síce dostal do útočného pásma v závere presilovky, ale zakončenie neprišlo.
     
    51:12
    Boj o puk v strednom pásme pri, ktorom oba tímy striedajú. Bardejov začína následne s útokom spoza vlastnej brány. Zakončenie však po tom ako sa hostia dostali do útočného pásma neprišlo. Vzápätí rozhodca prerušuje hru za prihrávkou rukou.
     
    50:40
    Vylúčenie na domácej strane. Za hru so zdvihnutou hokejkou odchádza na trestnú Špila.
     
    50:19
    Po rozohrávke Hollého sa pri mantineli dostal k puku Matejka. Jeho prechod do útočného z ľavej strany však skončil prihrávkou, ale tú pokryl súper – Bardejov ide do útoku.
     
    49:56
    Hra sa opäť dostala do útočného pásma Liptovského Mikuláša. Na pravej strane sa s pukom pohral Macík, ktorý nakoniec aj zakončil smerom medzi tri tyče bardejovskej brány. Blažíček na teraz pozorný.
     
    49:21
    Dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Mohlo byť 4:0, ale chýbali naozaj len centimetre. Dobrú prácu spravil Števuliak, ktorý sa pretlačil cez dvoch hráčov, zakončil krížnou strelou, ktorú vyrazil pred hokejku Lištiakovi, ten však z voleja netrafil puk.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Bakoš (Bartík), 21. Macík (Devečka, Bartík), 30. Bartík – 59. Hričina (Mihálik)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bakoš, Bartík, Devečka, Kuric, Macík, Holiga, Matejka, Roháč, Špila, Vartovník, Broska, Marcinko, Nitriansky, Poliaček, Školiak, Bača, Janček, Janči, Lištiak, Števuliak.
    HK Bardejov: Riečický (Blažíček) – Hmitter, Hopkovič, Kramár, Matis, Hričina, Krčula, Ščurko, Takáč, Vaško, Dancsák, Hajnik, Šimčák, Slimák, Valentín, Belušár, Chovan, Gajdoš, Jokeľ, Mihálik.

    Rozhodčí: Luff – Kalina, Jobbágy
    bahis siteleri