Kubaň Krasnodar – Bohemians 1905 2:2 (kon.) | Trnava – Cracovia 1:1 (kon.) | Myjava – Dubnica 5:1 (kon.)
Košice – Chorzów 2:1 (kon.) | Plzeň – Žalgiris Vilnius 3:3 (kon.) | Senica – FK Krasnodar 0:2 (kon.)
Brno – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.) | Liberec – Kodaň 0:4 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
1:1 (1:1)
Cracovia Krakov
sk Pátek 07.02.2014, 13:00 • NTC Poprad, Poprad (Slovensko) • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase boli opäť mierne aktívnejší hráči domáceho Spartaka Trnava, ktorí sa snažili ofenzívne presadiť, no napokon nedokázali nájsť ten správny recept na pozorného gólmana Perdijiča, krakovskú defenzívu a na konštrukciu hosťujúcej brány.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (14:51:51)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Trnavčanom tentokrát nevyšiel rohový kop na ľavej strane, po ktorom sa do útoku mohol dostať Štraus, no pozorný Čarnota ho cez seba napokon nepustil.
     
    89
    Trnavskí hráči mali k dispozícii priamy kop na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Roman Procházka! Jeho delovka smerovala k bližšej žŕdke, kde však stál gólman Perdijič, a ten ju vyrazil do pravej žŕdky svojej brány!
     
    88
    Po pravej strane sa rýchlo presúval Augustíni, no napokon narazil na urastenejšieho Jarabicu, ktorý ho od lopty v šprintérskom a silovom súboji odstavil.
     
    87
    Kapustka si v strede ihriska poriadne nerozumel s Rakelsom a napokon sa k lopte dostali len pozorní trnavskí hráči.
     
    86
    Dudzic bojoval o loptu na pravej strane proti Ciprysovi, no napokon bol neúspešný. Pozorný trnavský hráč ju v poslednej chvíli stihol posunúť na gólmana Kneževiča.
     
    85
    Po ľavej strane potiahol loptu Kočiš, no napokon narazil na jedného z krakovských hráčov, ktorý ho od lopty svojim dobrým sklzom odstavil.
     
    84
    Marcinik skvelou prienikovou prihrávkou vysunul dopredu aktívneho Zejdlera, no ten napokon stál v tesnom ofsajde a asistent hlavného rozhodcu mu túto šancu na gól zneškodnil.
     
    83
    Procházka zahrával rohový kop na pravej strane, no jeho dobrý center napokon pozorní krakovskí obrancovia bez problémov odhlavičkovali do bezpečia.
     
    82
    Sabo sa dobre presúval po pravom krídle, následne chcel loptu centrovať pred krakovskú bránu, no vybojoval aspoň rohový kop na pravej strane.
     
    81
    Gólman Perdijič sa opäť dostal k lopte pred vlastnou bránou a následne predvedie ďaleký odkop. Krakovčania sa však nikde neponáhľajú a očividne im stačí aj remíza.
     
    80
    Kapustka si tentokrát poriadne nerozumel so svojim spoluhráčom Štrausom a loptu poslal len za postrannú čiaru. Opäť teda útočia Trnavčania.
     
    79
    Štraus vybojoval loptu v strede ihriska, následne s ňou dobre kľučkoval, no bol faulovaný. Následne sa teda z vlastnej polovice ihriska snažia zaútočiť Krakovčania.
     
    78
    Krakovský tréner prináša do hry ďalšie striedanie. Namiesto Stebleckeho nastupuje do hry Kapustka.
     
    77
    Štraus si postavil loptu na rohový kop na ľavej strane, následne ju dobre odcentroval do stredu trnavskej šestnástky, kde hlavičkovo zakončoval Zytko, no ten minul priestor trnavskej svätyne.
     
    76
    Marcinik sa dostal k lopte na ľavej strane, následne ju odcentroval na stred, no tam ju aktívny Gašparík odkopol na rohový kop, ktorý zahrá Štraus.
     
    75
    Krakovčania opäť veľmi dobre kombinujú na vlastnej polovici ihriska a snažia sa ofenzívne presadiť, no nedarí sa im prejsť cez pozorné trnavské napádanie.
     
    74
    Richnák sa dostal k lopte v strede ihriska, no napokon bol faulovaný aktívnym Szeligom, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    73
    Po peknej prihrávke z pravej strany od Augustíniho sa k lopte v centrálnej časti dostal Grabež, ktorý tvrdo pálil, no napokon trafil len nohy dobre sa presúvajúceho Szeligu!

    Branky: 33. Procházka – 38. Dudzic

    Karty:   62. Štraus (KRA)


    FC Spartak Trnava: Kneževič – Sabo, Čarnota, Tóth, Grabež, Gašparík, Procházka, Kuračka, Chovanec, Vlasko, Mikovič
    Náhradníci: Strapák – Kočiš, Hodek, Ciprys, Augustíni

    Cracovia Krakov: Perdijič – Źytko, Marcinik, Jaroszynski, Kuś, Dabrowski, Štraus, Steblecki, Dudzic, Bernhardt
    Náhradníci: Szarek – Warzynkiewicz, Kita, Szeliga, Mikulič, Wdowiak, Rakels, Nykiel, Szewczyk, Kapustka

    Rozhodčí: Pavol Chmura – Roman Poracký, Radoslav Bobko
    bahis siteleri