Kubaň Krasnodar – Bohemians 1905 2:2 (kon.) | Trnava – Cracovia 1:1 (kon.) | Myjava – Dubnica 5:1 (kon.)
Košice – Chorzów 2:1 (kon.) | Plzeň – Žalgiris Vilnius 3:3 (kon.) | Senica – FK Krasnodar 0:2 (kon.)
Brno – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.) | Liberec – Kodaň 0:4 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
1:1 (1:1)
Cracovia Krakov
sk Pátek 07.02.2014, 13:00 • NTC Poprad, Poprad (Slovensko) • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase boli opäť mierne aktívnejší hráči domáceho Spartaka Trnava, ktorí sa snažili ofenzívne presadiť, no napokon nedokázali nájsť ten správny recept na pozorného gólmana Perdijiča, krakovskú defenzívu a na konštrukciu hosťujúcej brány.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (14:51:51)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Trnavčanom tentokrát nevyšiel rohový kop na ľavej strane, po ktorom sa do útoku mohol dostať Štraus, no pozorný Čarnota ho cez seba napokon nepustil.
     
    89
    Trnavskí hráči mali k dispozícii priamy kop na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Roman Procházka! Jeho delovka smerovala k bližšej žŕdke, kde však stál gólman Perdijič, a ten ju vyrazil do pravej žŕdky svojej brány!
     
    88
    Po pravej strane sa rýchlo presúval Augustíni, no napokon narazil na urastenejšieho Jarabicu, ktorý ho od lopty v šprintérskom a silovom súboji odstavil.
     
    87
    Kapustka si v strede ihriska poriadne nerozumel s Rakelsom a napokon sa k lopte dostali len pozorní trnavskí hráči.
     
    86
    Dudzic bojoval o loptu na pravej strane proti Ciprysovi, no napokon bol neúspešný. Pozorný trnavský hráč ju v poslednej chvíli stihol posunúť na gólmana Kneževiča.
     
    85
    Po ľavej strane potiahol loptu Kočiš, no napokon narazil na jedného z krakovských hráčov, ktorý ho od lopty svojim dobrým sklzom odstavil.
     
    84
    Marcinik skvelou prienikovou prihrávkou vysunul dopredu aktívneho Zejdlera, no ten napokon stál v tesnom ofsajde a asistent hlavného rozhodcu mu túto šancu na gól zneškodnil.
     
    83
    Procházka zahrával rohový kop na pravej strane, no jeho dobrý center napokon pozorní krakovskí obrancovia bez problémov odhlavičkovali do bezpečia.
     
    82
    Sabo sa dobre presúval po pravom krídle, následne chcel loptu centrovať pred krakovskú bránu, no vybojoval aspoň rohový kop na pravej strane.
     
    81
    Gólman Perdijič sa opäť dostal k lopte pred vlastnou bránou a následne predvedie ďaleký odkop. Krakovčania sa však nikde neponáhľajú a očividne im stačí aj remíza.
     
    80
    Kapustka si tentokrát poriadne nerozumel so svojim spoluhráčom Štrausom a loptu poslal len za postrannú čiaru. Opäť teda útočia Trnavčania.
     
    79
    Štraus vybojoval loptu v strede ihriska, následne s ňou dobre kľučkoval, no bol faulovaný. Následne sa teda z vlastnej polovice ihriska snažia zaútočiť Krakovčania.
     
    78
    Krakovský tréner prináša do hry ďalšie striedanie. Namiesto Stebleckeho nastupuje do hry Kapustka.
     
    77
    Štraus si postavil loptu na rohový kop na ľavej strane, následne ju dobre odcentroval do stredu trnavskej šestnástky, kde hlavičkovo zakončoval Zytko, no ten minul priestor trnavskej svätyne.
     
    76
    Marcinik sa dostal k lopte na ľavej strane, následne ju odcentroval na stred, no tam ju aktívny Gašparík odkopol na rohový kop, ktorý zahrá Štraus.
     
    75
    Krakovčania opäť veľmi dobre kombinujú na vlastnej polovici ihriska a snažia sa ofenzívne presadiť, no nedarí sa im prejsť cez pozorné trnavské napádanie.
     
    74
    Richnák sa dostal k lopte v strede ihriska, no napokon bol faulovaný aktívnym Szeligom, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    73
    Po peknej prihrávke z pravej strany od Augustíniho sa k lopte v centrálnej časti dostal Grabež, ktorý tvrdo pálil, no napokon trafil len nohy dobre sa presúvajúceho Szeligu!
     
    72
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať trnavský hráč Gašparík, no jeho projektil napokon skončil len v moci krakovských obrancov, ktorí upokojili tempo hry.
     
    71
    Po ľavej strane sa sympaticky presúval Procházka, no napokon sa pri ňom pristavil pozorný Marcinik, ktorý sklzom odpálil loptu na rohový kop.
     
    70
    Krakovčania majú loptu opäť vo svojej moci pred vlastnou bránou a snažia sa ofenzívne presadiť. Trnavčania však dobre napádajú ich rozohrávku.
     
    69
    Trnavskí futbalisti sú stále pri lopte a snažia sa rýchlo ofenzívne presadiť, no pozorní Krakovčania sú pozorní a nič nenechávajú na náhodu.
     
    68
    Trnavský tréner posiela na trávnik dvojstriedanie. Namiesto Vlaska a Mikoviča nastupuje do hry dvojica Kočiš a Richnák.
     
    66
    Po nekompromisnom faule Vlaska na Rakelsa hlavný rozhodca situáciu neodpískal a gólman Perdijič prišiel riešiť situáciu s hlavným rozhodcom. Následne sa do neho pustil aj Štraus, no arbiter Chmura situáciu ustál a zachoval si chladnú hlavu.
     
    65
    Sabo loptu z priameho kopu na pravej strane nekompromisne odcentroval k vzdialenejšej žrdi, jeho projektil zachytil Augustíni, ktorý dobre pálil, no len do bočnej siete brány Krakówa.
     
    64
    Jarabica predviedol tvrdý faul na ľavej strane (z pohľadu Poliakov) a napokon musí loptu odovzdať pozornému Sabovi, ktorý zahrá priamy kop na pravej strane.
     
    63
    Trnavčania mali k dispozícii sériu autových hodov na pravej strane, no napokon nedokázali nič zaujímavé vymyslieť a Krakovčania ich od lopty odstavili.
     
    62
    Vidíme prvú žltú kartu v tomto zápase. Hosťujúci Štraus sa previnil opakovaným šlapákom, po ktorom majú loptu v moci Trnavčania.
     
    61
    Vlasko nekompromisne zakončoval z ľavej strany, no jeho delovka bola v štýle "a lá Torres" a prekopla bránu hosťujúceho Krakówa!
     
    60
    Z ľavej strany loptu sympaticky odcentroval Kus, no jeho projektil napokon skončil len v moci pozorného obrancu Saba, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    58
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde si ju Trnavčania veľmi dobre prihrávajú. Krakovčania však veľmi dobre napádajú rozohrávku svojho súpera.
     
    57
    Trnavčania sú v úvode druhého polčasu oveľa aktívnejší a snažia sa ofenzívne presadiť, no pozorná krakovská defenzíva je aj v týchto chvíľach veľmi pozorná.
     
    56
    Vlasko vybojoval loptu na pravej strane a získal priamy kop. Ten bol rozohrávaný nakrátko a následne z pravej strany zakončoval Sabo, no jeho projektil skončil len vysoko nad krakovskou bránou.
     
    55
    Štraus sa v strede ihriska zrazil s Vlaskom a napokon sa pískal faul trnavského hráča. Následne má mierne problémy aj Dudzic, no ten sa po krátkej chvíli pozviechal z trávnika.
     
    54
    Ciprys prepašoval loptu z pravej strany dobrým centrom pred krakovskú bránu, no tam sa k nej dostal pozorný Marcinik, ktorý ju odkopol do bezpečia.
     
    53
    Štraus sa dostal k lopte v strede ihriska, následne chcel svojou dobrou prihrávkou nájsť Stebleckeho, no nepodarilo sa mu to. Pozorní trnavskí hráči svojich súperov od lopty odstavili.
     
    52
    Z rohového kopu na pravej strane zahrával loptu Vlasko, no jeho projektil napokon zachytili pozorní krakovskí obrancovia
     
    51
    Po peknej prihrávke z pravej strany od Augustíniho sa k zakončeniu v centrálnej časti mohol dostať Hodek, no ten napokon po zblokovaní jeho strely minul priestor krakovskej brány.
     
    50
    Augustíni potiahol loptu cez stred, no napokon sa pri ňom pristavil pozorný Zytko, ktorý ho od lopty odstavil.
     
    49
    Marcinik odcentroval loptu z ľavej strany smerom dopredu, no v strede ihriska sa k nej dostali len pozorní Trnavčania, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    48
    Trnavčania sa postupnými krokmi dostávajú pred bránu hosťujúceho Krakówa a snažia sa ofenzívne presadiť. Zatiaľ sa im však v tom veľmi nedarí. Krakovská defenzíva je v týchto chvíľach pozorná.
     
    47
    Procházka sa s loptou veľmi dobre presúval cez stred, no napokon narazil na pozorného Jaroszynskeho, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    46
    V úvode prvého polčasu mali k dispozícii výkop hráči hosťujúceho Krakówa. Do druhého polčasu nastúpili na trávnik traja nový Trnavčania – Ciprys, Augustíni a Hodek.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvode prvého polčasu tohto zápasu boli oveľa aktívnejší hráči Trnavy, ktorí si napokon po góle Procházku z 33. minúty vybojovali aj jednogólový náskok. Už v 38. minúte však po chybe v trnavskej defenzíve odpovedal aktívny Dudzic, ktorý nedal trnavskej defenzíve žiadnu šancu.

    Podarí sa jednému z tímov dostať do vedenia v druhom polčase a následne si ho aj udržať?
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Z ľavej strany odcentroval loptu Gašparík, no jeho tvrdý projektil napokon pozorná krakovská defenzíva odvrátila do bezpečia. Krakovčania momentálne už len čakajú na záverečný hvizd v prvom polčase.
     
    44
    Dudzic sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, no najskôr na ľavej strane zakopol, no prešiel cez gólmana Kneževiča. Následne chcel zakončovať, no pošmykol sa na trávniku.
     
    43
    Po peknom centri z pravej strany od Gašparíka sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Grabež, no jeho nedôraznú strelu gólman Perdijič úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    42
    Na pravej strane sa s loptou dobre presadzoval Procházka, no napokon sa pri ňom pristavila dvojica krakovských hráčov, ktorá ho od lopty odstavila.
     
    41
    Po obrovskej chybe hosťujúceho Zytka sa k lopte v centrálnej časti dostal Procházka, ten prihrával na Vlaska, no jeho delovka z ľavej strany smerovala len mimo krakovskej svätyne.
     
    40
    Trnavčania mali v tejto chvíli pred sebou niekoľko skvelých gólových šancí, no napokon nedokázali skórovať. Najskôr Gašparík trafil len jedného zo súperov, následne hlavička Mikoviča smerovala len tesne vedľa krakovskej brány a dorážku Vlaska gólman Perdijič zachytil vo svojom náručí.
     
    39
    Z ľavej strany tentokrát zahrával rohový kop aktívny Gašparík, no jeho dobrý center do stredu poľskej brány napokon pozorný Zytko odhlavičkoval do bezpečia.
     
    38
    Kraków dal gól!
    Hráči hosťujúceho klubu Cracovia Kraków dokázali vyrovnať! Po obrovskej chybe trnavského hráča Čarnotu sa k lopte v centrálnej časti dostal nebránený BARTOLOMIEJ DUDZIC, ktorý zneškodnil gólmana Kneževiča peknou zatočenou strelou vedľa jeho nôh.
     
    36
    Poliaci sa dostali do ďalšej dobrej šance v centrálnej časti, no napokon ich zastavilo jasné ofsajdové postavenie, po ktorom prišli o loptu.
     
    35
    Dudzic sa dobre presúval cez stred, no vo vzdialenosti približne 35 metrov bol faulovaný. Následný voľný kop Krakówa bol zahrávaný nakrátko a hostia sa snažia postupnými krokmi dostať do útoku.
     
    34
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde si ju oba tímy veľmi dobre prihrávajú. Mierne aktívnejší sú však stále Trnavčania, ktorí sa snažia vsietiť aj svoj druhý gól.
     
    33
    Trnava dala gól!
    Trnavskí futbalisti sa po poriadnej nepozornosti v krakovskej defenzíve dostávajú do vedenia. ROMAN PROCHÁZKA sa dostal k odrazenej lopte tesne pred hranicou krakovského pokutového územia, dobre si ju pripravil a peknou strelou nedal gólmanovi Perdijičovi žiadnu šancu.
     
    32
    Z ľavej strany sympaticky zakončoval Gašparík, no jeho projektil bol jedným z Krakovčanov zblokovaný len tesne vedľa krakovskej brány.
     
    31
    Vlasko chcel vysunúť loptu na zbiehajúceho Mikoviča, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Dabrowski ho od lopty aj tentokrát s prehľadom odstavil svojim obranným zákrokom.
     
    30
    Poľskí hráči sa snažia ofenzívne presadiť, no momentálne majú problém prejsť cez zabezpečenú trnavskú defenzívu, ktorá sa bráni veľmi dobre.
     
    29
    Priamy kop domácich odišiel zahrávať Erik Sabo, no jeho delovka napokon trafila len nohy poľských obrancov, ktorí boli dobre postavení voči strele.
     
    28
    Chovanec sa dostal do dobrej šance pred krakovskou šestnástkou, poľská defenzíva ho napokon však nedokázala čistým spôsobom zastaviť. Na rad prichádza priamy kop v znení Trnavy vo vzdialenosti približne 20 metrov.
     
    27
    Na hranici krakovského pokutového územia sympaticky zakončoval Mikovič, no gólman Perdijič bol aj tentokrát v strehu a nedôraznú loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    26
    Po pravom krídle sa snažil ofenzívne presadiť Bernhardt, no napokon narazil na pozorného Grabeža a ten ho od lopty bez problémov odstavil svojim sklzom.
     
    25
    Štraus zachytil loptu po nepresnej prihrávke od Grabeža a následne potiahol loptu až do stredu ihriska. Krakovská defenzíva sa momentálne veľmi hrá s loptou, no Trnavčania tento fakt zatiaľ nevedia využiť.
     
    24
    Voľný kop z pravej strany odišiel zahrávať trnavský hráč Gašparík, ktorý poslal pred krakovskú bránu dobrý strieľaný center, no gólman Perdijič bol v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    23
    Sabo sa hral s loptou na pravej strane, no napokon vybojoval pre Trnavu priamy kop, ktorý bude zahrávaný vo vzdialenosti približne 21 metrov, mierne vľavo.
     
    22
    Krakovskí hráči majú loptu opäť vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, kde si ju veľmi dobre prihrávajú. Trnavčania však intenzívne napádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    21
    Bernhardt sa dostal k zahrávaniu rohového kopu na ľavej strane, no jeho projektil napokon pozorný Čarnota odhlavičkoval do bezpečia.
     
    20
    Dudzic sa snažil presadiť po rýchlom úniku na ľavej strane, no napokon narazil na pozorného Tótha, ktorý loptu pre istotu odkopol na rohový kop.
     
    19
    Po dobrom centri od Kuračku sak lopte na ľavej strane dostal Chovanec, no napokon stál v jasnom ofsajde, po ktorom musel odovzdať loptu svojim súperom.
     
    18
    Chovanec sa snažil presadiť rýchlym únikom po ľavom krídle, no napokon si nerozumel s jedným so svojich spoluhráčov a Trnavčania teda ľahko loptu stratili.
     
    17
    Trnavský gólman Kneževič sa dostal k lopte pred svojou bránou, následne si proti Dudzicovi dovolil veľmi peknú kľučku, po ktorej loptu nekompromisne odkopol do bezpečia.
     
    16
    Poliaci pridávajú na svojej útočnej aktivite, no zatiaľ nevedia nájsť ten správny recept na pozornú trnavskú defenzívu. Po pravom krídle to tentokrát skúšal Kuś, no Chovanec ho s prehľadom odstavil.
     
    15
    Po chybe Trnavčana Saba sa do skvelej gólovej šance dostal Steblecki, no napokon v rýchlostnom súbojiu proti Tóthovi neuspel a tento trnavský futbalista loptu bez problémov zblokoval do bezpečia.
     
    14
    Z ľavej strany odcentroval loptu Grabež, no jeho projektil gólman Perdijič videl veľmi dobre a loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí. Následne predvedie odkop od svojej brány.
     
    13
    Trnavčania sú od začiatku tohto zápasu oveľa aktívnejší a snažia sa strelecky presadiť. Krakovská defenzíva sa však bráni bez väčších problémov a nedáva svojim súperom veľa priestoru.
     
    12
    Po pravej strane sa veľmi dobre presúval Vlasko, no napokon narazil na pozorného Kuśa, ktorý ho od lopty bez väčších problémov s prehľadom odstavil.
     
    11
    Krakovskí obrancovia majú loptu vo svojej moci v centrálnej časti ihriska a snažia sa ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Trnavčania intenzívne napádajú rozohrávku svojho súpera.
     
    10
    Vlasko chcel dobrou krátkou prihrávkou z centrálnej časti uvoľniť na ľavom krídle Chovanca, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Zytko bol v strehu a loptu bez problémov zachytil vo svojej moci.
     
    9
    Z ľavej strany odcentroval loptu aktívny Grabež, no pozorný Jaroszynski bol pozorný a loptu bez problémov zachytil na svojich kopačkách. Následne sa Kraków snaží zaútočiť.
     
    8
    Chovanec odcentroval loptu z ľavej strany pred gólmana Perdijiča, no tam sa dobre zorientoval pozorný Dabrowski, ktorý loptu zblokoval svojou hruďou a následne ju odkopol do bezpečia.
     
    7
    Grabež zozadu nekompromisne fauloval Stebleckeho, za čo sa pískal jasný faul. Pri lopte sú momentálne hráči Krakówa, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť.
     
    6
    Po peknom centri z ľavej strany od Gašparíka sa k zakončeniu na pravej strane dostal Chovanec, no jeho hlavičkové zakončenie napokon minulo priestor krakovskej brány.
     
    5
    Mikovič sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, no zoči voči neuspel v šprintérskom súboji proti gólmanovi Perdijičovi, ktorý loptu odkopol ďaleko do bezpečia.
     
    4
    Trnavčania sa dostali k rohovému kopu na pravej strane, ktorí si rozohrali nakrátko, no napokon nedokázali nič zaujímavé vymyslieť a lopta skončila len na krakovských kopačkách.
     
    3
    Rohový kop Trnavčanom napokon veľmi nevyšiel a po nedôraznom centri od Gašparíka sa k lopte dostali len pozorní krakovskí obrancovia.
     
    2
    Z pravej strany sympaticky zakončoval Mikovič, no jeho delovku napokon gólman Perdijič videl dobre a loptu dokázal vyraziť na rohový kop.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop lopty k dispozícii hráči domáceho Spartaka Trnava, ktorí poslali pred krakovskú bránu dobrý center, no tam sa k nej dostal len gólman Perdijič.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    FC Spartak Trnava: Strapák – Kočiš, Hodek, Ciprys, Augustíni

    MKS Cracovia Kraków: Szarek – Warzynkiewicz, Kita, Szeliga, Mikulič, Wdowiak, Rakels, Nykiel, Szewczyk, Kapustka
     
    Úvodné zostavy:

    FC Spartak Trnava: Kneževič – Sabo, Čarnota, Tóth, Grabež, Gašparík, Procházka, Kuračka, Chovanec, Vlasko, Mikovič

    MKS Cracovia Kraków: Perdijič – Źytko, Marcinik, Jaroszynski, Kuś, Dabrowski, Štraus, Steblecki, Dudzic, Bernhardt

    Rozhodca: Pavol Chmura – Roman Poracký, Radoslav Bobko.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom z prípravných zápasov slovenských klubov vrámci zimnej prípravy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z Národného tréningového centra v Poprade, kde proti sebe od 13:00 nastúpia tímy FC Spartak Trnava a MKS Cracovia Kraków.

    Slovenský corgoňligový klub FC Spartak Trnava sa po odohraní devätnástich zápasoch jesennej časti umiestnil na priebežnej šiestej priečke tabuľky so ziskom 28 bodov a gólovým skóre 26:29 za 8 výhier, 4 remízy a 7 prehier. Na vedúci Slovan Bratislava stráca Trnava už 14 bodov a na druhý Trenčín 8 bodov.
    Trnavskí futbalisti odohrali doposiaľ vrámci zimnej prípravy už sedem priateľských stretnutí, keď sa najskôr predviedli v zápase proti svojej juniorke, ktorú zdolali výsledkom 3:1. Následne si Trnavčania zmerali sily proti štvrtoligovému Nededu, ktorý porazili jasne – 3:0. Tretí zápas Trnavčanov sa odohral v maďarskej Lipóte, kde v modelovanom zápase napokon juniori zdolali trnavské "áčko" tesne – 2:1. O pár dní neskôr Trnavčania narazili na výber maďarského klubu Lombard Pápa, s ktorým remízovali 1:1. Následne sa Trnavčania predviedli v Senci, kde domáci SFM dokázali zdolať vysoko – 4:0. Ďalší zápas Trnavčanov sa opäť odohral v Senci, kde Spartak remízoval s druholigovou Podbrezovou – 1:1. V poslednom prípravnom stretnutí (opäť v Senci) sa Trnavčanom darilo veľmi dobre, keď vyhrali Rimavskej Sobote jasne – 3:0.

    Poľský futbalový klub KS Cracovia Kraków sa po jesennej časti (21 odohraných zápasov) poľskej najvyššej futbalovej ligy – Ekstraklasy nachádza na sympatickej siedmej priečke (zo 16 účinkujúcich klubov) so ziskom 30 bodov a gólovým skóre 31:34 za 9 výhier, 3 remízy a 9 prehier.
    Poľská Ekstraklasa pokračuje svojim v poradí už 22. kolom už onedlho na sviatok svätého Valentína – 14. februára, to znamená, že zimná príprava Krakówa je už v záverečnej fáze. Poľský klub Cracovia Kraków odohral počas svojej zimnej prípravy šesť zápasov, keď si najskôr poradil so svojim "béčkom" jasne – 5:1. Následne Krakovčania remízovali s poľským tímom Widzew Łódź – 2:2, vyhrali proti poľskému tímu Calisia Kalisz – 3:0. Od tohto momentu si však na svoje konto pripísali tri prehry mimo svojho trávnika, keď Krakovčanov najskôr zdolali dva nemecké tímy – Energie Cottbus (5:0), FC Erzebirge Aue (3:1) a následne aj juhokórejský klub Pohang Steelers (1:0). Krakovčania majú na programe posledný zápas prípravy práve v podtatranskom meste Poprad, keď tu predvčerom vyhrali proti klubu AS Trenčín výsledkom 2:1 a dnes si budú robiť zálusk aj na trnavský Spartak.

    Podarí sa hosťujúcemu Krakówu na popradskej pôde po Trenčíne zdolať aj Trnavu alebo si Spartak pripíše na svoje konto ďalší cenný triumf vrámci prípravy?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Branky: 33. Procházka – 38. Dudzic

    Karty:   62. Štraus (KRA)


    FC Spartak Trnava: Kneževič – Sabo, Čarnota, Tóth, Grabež, Gašparík, Procházka, Kuračka, Chovanec, Vlasko, Mikovič
    Náhradníci: Strapák – Kočiš, Hodek, Ciprys, Augustíni

    Cracovia Krakov: Perdijič – Źytko, Marcinik, Jaroszynski, Kuś, Dabrowski, Štraus, Steblecki, Dudzic, Bernhardt
    Náhradníci: Szarek – Warzynkiewicz, Kita, Szeliga, Mikulič, Wdowiak, Rakels, Nykiel, Szewczyk, Kapustka

    Rozhodčí: Pavol Chmura – Roman Poracký, Radoslav Bobko
    bahis siteleri