USA – Finsko 3:1 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 5:0 (kon.)
konec
Kanada
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
Švýcarsko
Sobota 08.02.2014, 14:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    36:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další rychlé přečíslení znamená pátou kanadskou radost. Poulinová nabídla puk z levé strany REBECCE JOHNSTONOVÉ, která ho ztečovala na Schellingovou. Ta ho sice vytěsnila, ale pouze nad sebe a kotouč se jí pak nešťastně snesl za záda – 5:0. Asistence: Marie-Philip Poulinová.
     
    32:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tři na jednu, po výpadu zbývající obránkyně už tři na žádnou. Tak vypadala útočná akce Kanady, která vede už ke čtyřbrankovému náskoku. Johnstonová si parádně počkala, než narýsovala přihrávku MARII-PHILIP POULINOVÉ, která včas zakončila do volného koutu brány – 4:0. Asistence: Rebecca Johnstonová, Jayna Heffordová.
     
    23:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je tak, když si hrajete s ohněm. Obrovská chyba švýcarské obránkyně pomáhá Kanadě ke gólu ve vlastním oslabení. Nebyl to nikdo jiný než symbol ženského ledního hokeje HAYLEY WICKENHEISEROVÁ, kdo v sólu parádně zavěsil do růžku – 3:0! Bez asistence.
     
    06:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď už je ale na světě zasloužený druhý gól. Schellingová si vybrala slabší chvilku, když ji střela Johnstonové vypadla z lapačky a na dorážku číhala připravená TARA WATCHORNOVÁ, jejíž bekhend upravuje skóre už na 2:0. Asistence: Rebecca Johnstonová.
     
    01:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hektický úvod vede k první brance ve prospěch favorizované Kanady! Z nepřehledné situace se puk dostal zpátky k modré čáře, kam si sjela JOCELYNE LAROCQUEOVÁ a prudkou střelou propálila vše před sebou – 1:0! Asistence: Natalie Spoonerová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Larocqueová (Spoonerová), 7. Watchornová (Johnstonová), 24. Wickenheiserová, 33. Poulinová (Johnstonová, Heffordová), 37. Johnstonová (Poulinová)


    Kanada: Labonteová (Szabadosová) – Wardová, Watchornová, Rougeauová, Fortinová, Larocqueová, Mikkelsonová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Agostaová-Marcianová, Wickenheiserová, Spoonerová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová – Ouelletteová "C", Jennerová. Trenér: Kevin Dineen.
    Švýcarsko: Schellingová (Anthamattenová) – J. Martyová "C", Frautschiová, Stalderová, Bullová, Forsterová, L. Benzová, Altmannová – S. Martyová, S. Benzová, Waidacherová – Müllerová, Stiefelová, Stanzová – Thalmannová, Raselliová, Lutzová – Nabholzová, Eggimannová. Trenér: Rene Kammerer.

    Rozhodčí: Hoveová (NOR) – Hanrahanová (USA), Kúdelová (SVK).

    Diváci: 4386
    bahis siteleri