Česko – Švédsko 2:4 (kon.) | Lotyšsko – Švýcarsko 0:1 (kon.)
konec
Česko
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Švédsko
Středa 12.02.2014, 18:00 • Aréna Bolšoj, Soči • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    30:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to pouze o dvě branky. JAROMÍR JÁGR zatáhl puk před branku a ten překvapivě skončil za Lundqvistem. Hodně šťastná branka, která se ale samozřejmě počítá a navíc je velmi důležitá. Asistence: Tomáš Plekanec, Tomáš Kaberle.
     
    28:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ono to půjde, né že né! Patrik Eliáš výborně zatáhl puk do útočného pásma, poté si ho vzal MAREK ŽIDLICKÝ, který dělovkou z pravého kruhu propálil Lundqvista. Asistence: Patrik Eliáš, Zbyněk Michálek.
     
    24:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to už zavání debaklem, protože Švédsko jde do vedení 4:0. Švédové dlouho kombinovali před českou brankou, pak přišla přihrávka na modrou čáru, kde byl ostrostřelec ERIK KARLSSON, který dělovkou propálil Saláka. Asistence: Daniel Sedin, Nicklas Backstrom.
     
    20:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po rychlé akci je tu třetí branka a opět se prosazuje Švédsko. Kapitán HENRIK ZETTERBERG se dostal k puku a okamžitě vystřelil. Před českou brankou clonil Steen a Kovář toho tedy příliš neviděl. Puk zapadl za jeho záda a Švédsko vede 3:0. Asistence: Gabriel Landeskog.
     
    13:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře se Švédsko neprosadilo, ale o chvilku později to už dokázalo a jde do vedení o dvě branky. PATRIK BERGLUND ujel po levé straně a výbornou a hlavně přesnou střelou na bližší tyč překonal Kováře. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Henrik Lundqvist.
     
    10:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se vylučovat nebude, protože Švédsko se dostává do vedení. Po velkém tlaku se odhodlal ke střele od modré čáry ERIK KARLSSON, který se štěstím propálil Kováře. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Alexander Steen.

    Jakub Kopřiva

    Branky a nahrávky: 29. Židlický (Eliáš, Michálek), 31. Jágr (Plekanec, Kaberle) – 11. Karlsson (Ekman-Larsson, Steen), 14. Berglund (Ekman-Larsson, Lundqvist), 21. Zetterberg (Landeskog), 25. Karlsson (Sedin, Backstrom)


    Česko: Kovář (21. Salák) – Židlický, Z. Michálek, Kaberle, Rozsíval, Barinka, Krajíček, Šmíd – Jágr, Plekanec (C), Červenka – Voráček, Krejčí, Palát – Nedvěd, Eliáš, Erat– Frolík, Novotný, M. Michálek – Hemský. Trenér: Alois Hadamczik
    Švédsko: Lundqvist – Jonathan Ericsson, N. Kronwall, Hjalmarsson, Oduya, E. Karlsson, Ekman-Larsson, Tallinder – Landeskog, Zetterberg (C), Steen – D. Sedin, Bäckström, L. Eriksson – Nyquist, Berglund, Alfredsson – Hagelin, Krüger, Jimmie Ericsson – Silfverberg. Trenér: Par Marts

    Rozhodčí: K. Olenin (RUS), K. Sutherland (CAN) – I. Dedioulia (BLR), G. Devorski (CAN)

    Diváci: 11 419
    bahis siteleri