Kometa Brno – Olomouc 6:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 3:9 (kon.) | Třinec – Liberec 3:1 (kon.)
Slavia – Vítkovice 3:1 (kon.) | Zlín – Sparta 2:3 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
HC Olomouc
Neděle 23.02.2014, 12:30 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:09
    Pelikán (KOM) – 2 minuty za hrubost.
    Kreigher (OLO) – 2 minuty za hrubost.
     
    55:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvojice Mrázek – Raška se konečně prosadila. Bylo jen otázkou času, kdy to přijde. Petr Mrázek byl strůjcem celé situace, když výborně vystihl prostor pro přihrávku, která mířila na ADAMA RAŠKU. Na toho zbyl zdánlivě lehký úkol. Nastavit hůl a kotouč nasměrovat do odkryté brány. Asistence. Petr Mrázek.
     
    44:39
    Jenyš (KOM) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    42:45
    Raška s Mrázkem Olomouc jednoduše nešetří. Tentokrát přihrával Adam Raška zpoza brány na připraveného Mrázka na brankovišti. Petr Mrázek z prvního doteku vyslal kotouč mezi betony, ale Urbisch je stihl včas scvaknout. Sice si nebyl jist, jestli má puk pod kontrolou, ale svůj tým zachránil od dalšího inkasování.
     
    40:23
    Mrázek opět vytvořil obrovskou šanci, když v mezikruží vystřelil a Urbisch jeho ránu vokopl. Ke kotouči se však dostal ještě jednou a poslal jej zpět na mezikruží, kde už stál Raška, který mohl dorazit do úplně volné klece, ale přihrávku minul.
     
    36:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa navyšuje své vedení díky střele PAVLA JENYŠE z pravého kruhu. Jeho ráně předcházela pěkná akce Zbořila, kdy dokázal v rohu vybojovat kotouč a posla jej na střelce gólu. Asistence: Filip Vojáček.
     
    33:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali své manko snížit na dvoubrankové. MARTIN KONEČNÝ dokázal kotouč zavést až do útoku a obkroužit s ním i Klimešovu bránu. Jakmile dojel před domácího gólmana, vyslal střelu, na níž Klimeš moc neviděl. Puk propadl za jeho záda a Olomouc se mohla radovat. Asistence: Lukáš Králík.
     
    31:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už výzvu odkryté části klece Brno využilo. Celá akce vznikla se střelou Jana Sedláka od modré, kterou Urbisch jen vykopl. Na brankovišti si toho všiml SILVESTER KUSKO, jenž kotouč dokázal zasunout do nehlídaného prostoru klece hostů. Asistence: Jan Sedlák.
     
    30:39
    Na druhé straně se dostal do výborné šance Zezula, ale ten byl na dorážku do volné části klece krátký.
     
    28:22
    Výbornou šanci měl Kunce, když Mrázkovu střelu Urbisch pouze vyrazil. Kunce mohl dorážet do prázdné, ale netrefil. Možnost však měl ještě jednu. O tutovku přišel, když na něj mířil tvrdý pass, který nedokázal zpracovat a přišel tak o dorážku do naprosto odkryté brány!
     
    27:48
    Rajnoch (OLO) – 2 minuty za podražení.
     
    23:20
    Grünwald (KOM) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    18:59
    Hájek (KOM) – 2 minuty za krosček.
     
    17:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a navyšuje tak své vedení na dvougólové. O to se zasloužil Petr Mrázek, jenž střílel z levého křídla a jehož střelu Urbisch jen vykopl. Kotouč se zřejmě odrazil ještě od dalšího olomouckého hráče k ADAMOVI RAŠKOVI. Ten už touš zametl do odkryté brány. Bez Asistence.
     
    16:11
    Škůrek (OLO) – 2 minuty za zdržování hry.
     
    15:05
    U pravé Urbischovy tyčky stál Raška, jenž se snažil kotouč z otočky zasunout ke vzdálenější tyči. Puk se dlouho zmítal okolo betonů olomouckého gólmana, který si jej nakonec všiml a zneškodnil.
     
    13:58
    Klvaňa (OLO) – 2 minuty za krosček.
     
    08:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Góly se v tomto utkání rozhodně nešetří. Do rychlého protiútoku zavezl kotouč Adam Kozel a ve středním pásmu předal kotouč Tadeáši Královi. Ten si vymíchal a sjel na křídlo, odkud přihrál na najíždějícího RADIMA ZOHORNU, který dokázal Urbische kvapnou střelou prostřelit.
     
    05:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté na sebe nenechali dlouho čekat a okamžitě odpověděli. Bauer zavezl kotouč až z obranného pásma před Klimeše, kde nastavil hůl JOSEF FIBRICH. Ten dobře vystihl nepokryté místo a střelou z mezikruží rozvlnil síť. Asistence: Dominik Bauer.
     
    03:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa sice přesilové hry nevyužila, ale chvíli po jejím skončení domácí pokračovali v náporu a posléze se mohli radovat z úvodní branky. O ni se postaral MILAN PELIKÁN, když v rohu vybojoval kotouč a bez okolků hostujícího gólmana prostřelil. Bez asistence.
     
    00:44
    Klvaňa (OLO) – 2 minuty za nedovolené bránění.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 4. Pelikán, 9. Zohorna (Král, Kozel), 18. Raška, 32. Kusko (Sedlák), 37. Jenyš (Vojáček), 56. Raška (Mrázek, Sedlák) – 6. Fibrich (Bauer), 34. Konečný (Králík)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Šidák, Mytiska, Hájek, Klaus, Sedlák (C), Zbořil, Vlček, Vojáček, Vágner – Kozel, Raška, Mrázek, Kunce, Kusko, Beneš, Jenyš, Král, Zohorna, Grünwald, Pelikán. Trenér: Pavel Pazourek.
    HC Olomouc: Urbisch (Kochta ) – Škůrek, Hradil, Kreigher, Soukal, Hes, Nesvadba, Brandýs – Markl, Bauer, Fibrich, Kocián, Rajnoch, Šoustal, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný, Hánl. Trenér: Kamil Přecechtěl.

    Rozhodčí: Homola – Klouda, Zídek.
    bahis siteleri