Kometa Brno – Olomouc 6:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 3:9 (kon.) | Třinec – Liberec 3:1 (kon.)
Slavia – Vítkovice 3:1 (kon.) | Zlín – Sparta 2:3 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
3:9 (1:3, 2:2, 0:4)
Piráti Chomutov
Neděle 23.02.2014, 13:30 • ČEZ Aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    To už je zlé. Domácí obrana nefunguje, Maruš pouze vyrazil ránu Šťovíčka a hned dorazil za jeho záda JAKUB VRÁNA. Asistence: Martin Šťovíček, Jan Hammerbauer.
     
    54:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Maruš se v brance ani neohřál a už musí lovit touš ze své sítě. Lehnert se protáhl podél levé strany a nalezl před brankou neobsazeného DAREKA HEJCMANA, který lehkou tečí usměrnil touš do sítě. Asistence: Daniel Lehnert, Libor Šulák.
     
    53:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté ještě operovali v útočném pásmu a nakonec vyhnal z branky Pacla TOMÁŠ PALEČEK. Asistence: Václav Cestr, Nicolas Hlava.
     
    42:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po velkém závaru se prosadil dorážkou DANIEL LEHNERT. Asistence: Ondřej Kaše, Libor Šulák.
     
    35:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kepka připravil skvělou pozici pro Houfka, ten si od modré ještě sjel na levý kruhu a doslova trefil ONDŘEJE KOPTU, od kterého se touš odrazil do sítě. Asistence: Jakub Houfek, Jiří Kepka.
     
    31:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vlček si vyjel si pukem až na brankoviště a černý nesmysl dorazil za ležící gólmana JIŘÍ KEPKA. Asistence: Filip Vlček, Ondřej Kopta.
     
    25:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jako nůž máslem projel po pravé straně Tejnor, naservíroval před bránu nepokrytému JAKUBU VRÁNOVI, který zakončoval znovu do polodkryté klece. Asistence: Dominik Tejnor, Jakub Meliško.
     
    25:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pacl vyrazil jedovatou ránu z levého kruhu v podání Kašeho, touš se odrazil k nepokrytému JANU HAMMERBAUEROVI, který pouze doklepl do sítě. Asistence: Ondřej Kaše, Martin Šťovíček.
     
    15:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kaše nahodil na bránu z ostrého úhlu, Pacl pravděpodobně nic neviděl a pouze vyrazil před sebe, kde již číhal PATRIK HUŇADY a dorazil do sítě. Asistence: David Kaše, Jakub Vrána.
     
    09:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí gólman si připsal další těžký zákrok po střele Kašeho, ale na dorážku JAKUBA VRÁNY již nedosáhl. Asistence: David Kaše.
     
    02:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Polata objel branku a rychle zakončoval. Dvořák pouze vyrazil betonem na hůl MILANA ŠVARCE, jenž již neměl problém s tím, aby černý nesmysl dopravil na místo určení. Asistence: Matěj Polata.
     
    00:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé! Ihned po buly vystřelil ONDŘEJ KAŠE a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Hammerbauer.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 3. Švarc (Polata), 32. Kepka (Vlček, Kopta), 36. Kopta (Houfek, Kepka) – 1. O. Kaše (Hammerbauer), 10. Vrána (D. Kaše), 16. Huňady (D. Kaše, Vrána), 25. Hammerbauer (Kaše, Šťovíček), 26. Vrána (Tejnor, Meliško), 43. Lehnert (Kaše, Šulák), 54. Paleček (Cestr, Hlava), 55. Hejcman (Lehnert, Šulák), 56. Vrána (Šťovíček, Hammerbauer)


    HC Plzeň 1929: Pacl (54. Maruš) – Marcel "C", Kubík, Hanus, Holý, Houfek "A", Slavík "A", Moravčík – Kopta, Mašek, Schleiss, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Vlček, Beneš, Tulačka, Švarc, Kepka.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Maštalířský) – Šulák, Michálek, Tejnor, Cestr, Havel, Černý, Meliško, Drobný – Lehnert, Hejcman, Hlava, Šťovíček, Hammerbauer, D. Kaše, Huňady, O. Kaše, Vrána, Bednář, Paleček, Veselý.

    Rozhodčí: Mandrysz – Jílek, Jindra

    Diváci: 82
    bahis siteleri