Olomouc – Třinec 2:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 4:0 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 1:9 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:7 (1:0, 0:7, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 23.02.2014, 11:25 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (13:25:00)
     
    57:53
    Hosté se třetí přesilové hře svého soupeře v dnešním utkání ubránili, do konce zápasu zbývají poslední dvě minuty.
     
    55:53
    Mach (TRI) v rohu obranného pásma nešetrně zasáhl domácího Beiera, který se v bolestech svíjel na ledě. Dvě minuty za faul kolenem.
     
    54:53
    Hra už postrádá jakékoli nasazení, souboje již nemají téměř žádný náboj.
     
    52:33
    Přestože se hosté v početní výhodě hodně tlačili do zakončení, branku Mory se jim nedařilo vůbec trefovat. I proto Hanáci přežili oslabení bez inkasované branky.
     
    50:33
    Plitko se hnal do střelecké pozice, byl ale přidržen Mádrem (OLO). Dvě minuty pro domácího hráče.
     
    48:50
    Hajšman se dostal do samostatného nájezdu, Ovčaří ale jeho úmysl umístit puk nad lapačku vystihl a ránu zneškodnil.
     
    46:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali své druhé brankové radosti v utkání. Střelecký pokus PETRA MÁDRA skončil až za zády hostujícího brankáře. Asistence: Martin Urban.
     
    46:22
    Na hráčích obou celků je vidět, že se utkání jen z povinnosti dohrává. Oba týmy by nejraději už nyní celý zápas ukončily.
     
    40:01
    Olomoučtí nastupují do třetího dějství s náhradním brankářem. Mezi tři tyče se postavil Tobiáš Urban.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak ještě jednu branku střílí hosté ve druhé dvacetiminutovce. Pár vteřin po skončení početní výhody využil nedůslednosti domácí defenzivy RENÉ NAJSAR. Asistence: Grzegorz Radzienciak, Lukáš Kaukič.
     
    37:45
    Podlaha (OLO) se dopustil podražení, jeho tým bude nyní hrát dvě minuty ve čtyřech.
     
    36:41
    Skopal mohl alespoň kosmeticky upravit výsledek zápasu. Domácí hráč se dostal s pukem až do brankoviště soupeře, bekhendovým blafákem ale minul odkrytou část branky.
     
    34:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané střílí již šestou branku v této třetině. Hrehorčák prodloužil puk na ADAMA MATĚJKU, který nejprve trefil jen připravený beton gólmana, napodruhé už ale puk za jeho záda poslal. Asistence: Patrik Hrehorčák.
     
    33:11
    Hanáci se po hororové desetiminutovce přeci jen trochu zvedli a připravili si již dvě zajímavé možnosti. Ani při jednom pokusu se ale nedostali do přímého ohrožení hostující svatyně.
     
    29:15
    Kaukič se protáhl domácí obranou a podobně jako jeho spoluhráči před chvílí málem skóroval. Branku Mory ale netrefil ideálně.
     
    27:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro domácí celek kruté. Opět bez přispění spoluhráčů skóruje MATĚJ MACH, jehož první střelecký pokus se zastavil o brusle obránce, následná střela si už ale cestu do domácí klece našla. Bez asistence.
     
    25:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po necelé půl minutě od poslední trefy přichází již čtvrtý třinecký zásah. MATĚJ MACH se prezentoval samostatnou akcí, puk z prostoru mezi kruhy trefil přesně do pravého horního růžku domácí klece. Bez asistence.
     
    25:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že hosté dostali v kabině asi pořádně vynadáno, neboť už vedou o dvě branky. Hrehorčák zavezl kotouč za domácí klec, odkud adresoval přihrávku ADAMU MATĚJKOVI, který puk poslal k levé tyči. Asistence: Patrik Hrehorčák.
     
    23:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po třech a půl minutách je tu dokonce obrat ve skóre. Hosté parádně rozebrali domácí obranu, kotouč putoval po ose Rufer – Hrehorčák – ADAM MATĚJKA, přičemž poslední jmenovaný neměl příliš práce se zametením kotouče do odkryté klece. Asistence: Patrik Hrehorčák, Filip Rufer.
     
    21:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující celek po necelých dvou minutách hry ve druhé třetině srovnává se svým soupeřem krok. Po přihrávce do volného prostoru zakončoval RADIM BÁRCI bekhendem pod horní tyčku. Asistence: Matěj Mach, Jan Kalus.
     
    21:26
    Hanáci měli hned v úvodu druhé části možnost zkrácené početní výhody, zužitkovat hostující nedisciplinovanost se jim ale nepodařilo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina zápasu mezi Olomoucí a Třincem je minulostí. Hanáci jsou zatím šťastnějším mužstvem, neboť více ze hry měli sice hosté, ale o jedinou branku střetnutí se postaral domácí Hajšman. Druhá část začne v 12:09.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    V závěru úvodní dvacetiminutovky budou ještě domácí zahrávat přesilovou hru, na kterou budou moci navázat v druhé třetině. Mach (TRI) se provinil faulem kolenem.
     
    17:39
    Hrehorčák měl na hokejce srovnání, ale ve velmi nadějné pozici minul. Hostující útočník si položil domácího gólmana a už zasouval do prázdné klece, z ničeho nic ale prostor mezi třemi tyčemi z bezprostřední blízkosti minul.
     
    16:07
    Přesilové hry zřejmě doménou ani jednoho z dnešních soupeřů nebudou. Ani Kohouti totiž své dvouminutové přečíslení nedokázali nikterak využít v alespoň gólovou příležitost.
     
    14:07
    A přesilovku si vyzkouší také domácí tým. Plitko (TRI) v útočné třetině trefil otáčejícího se hráče Mory, který skončil na ledě. Dvě minuty za napadení.
     
    13:20
    Ani během své druhou hry proti čtyřem nedokázali třinečtí hokejisté nijak přelstít domácí defenzivu. Beier se vrací na led.
     
    11:20
    Kohouti se budou muset už podruhé bránit přesilovce soupeře. Beier (OLO) v obranném pásmu tvrdým způsobem atakoval jednoho ze soupeřů.
     
    08:49
    Další možnost hostů na vstřelení branky. Střelecký pokus Hrehorčáka vyrazil brankář Mory jen mezi kruhy, odkud vypálil Kaukič. Ani on si však na gólmana nepřišel.
     
    07:18
    Slezané mohli vzápětí odpovědět. Ve skrumáži před olomouckým brankovištěm se k dorážkám dostali Przybyla a Bárci. Ani jeden z útočníků Ocelářů ale puk za záda Schejbala nedostal.
     
    06:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Čisté svědomí určitě nemá hostující brankář, který vůbec z prvního ohrožení své klece inkasuje. DOMINIK HAJŠMAN nabral rychlost, obkroužil kolem hostující branky a z levé strany jen nahodil kotouč. Ovčaří jej chtěl schovat ve výstroji, ovšem puk mu mezi betony proklouzl za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Holiš, Jan Beier.
     
    02:30
    Přestože strávili Oceláři většinou času přesilové hry nastěhování v útočné třetině, branku Schejbala vůbec neohrozili. Mora je kompletní.
     
    00:30
    Olomoučtí hokejisté hned po půl minutě hry špatně vystřídali, což neuniklo zraku hned dvou rozhodčích. Na trestnou lavici tak putuje Skopal (OLO).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Schejbal (Urban T.) – Beutl (C), Štreit, Janků, Dajčar, Piska, Mádr, Holiš – Hubáček, Horký, Hajšman, Urban M., Pěcha, Skopal, Podlaha, Zabloudil, Beier, Husták.

    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Prokop) – Rufer, Klocek, Imrich, Marguš, Radzienciak, Mach, Krása, Valíček – Najsar, Plitko, Kaukič, Przybyla, Hrehorčák, Kalus, Matějka, Bárci (C).

    Rozhodčí: Šimčík – Štreitová, Axman.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu 31. kola nejvyšší soutěže mladších dorostenců. Olomoučtí Kohouti přivítají v domácím prostředí třinecké Oceláře. Utkání začíná v 11:25.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 7. Hajšman (Holiš, Beier), 47. Mádr (M.) – 22. Bárci (Mach, Kalus), 24. Matějka (Hrehorčák, Rufer), 26. Matějka (Hrehorčák), 26. Mach, 28. Mach, 35. Matějka (Hrehorčák), 40. Najsar (Radzienciak, Kaukič)


    HC Olomouc: Schejbal (Urban T.) – Beutl (C), Štreit, Janků, Dajčar, Piska, Mádr, Holiš – Hubáček, Horký, Hajšman, Urban M., Pěcha, Skopal, Podlaha, Zabloudil, Beier, Husták.
    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (18. – 20. Prokop) – Rufer, Klocek, Imrich, Marguš, Radzienciak, Mach, Krása, Valíček – Najsar, Plitko, Kaukič, Przybyla, Hrehorčák, Kalus, Matějka, Bárci (C).

    Rozhodčí: Šimčík – Štreitová, Axman
    bahis siteleri