Martin – Žilina 3:4 (po pr.) | Nitra – Banská Bystrica 1:2 (1:2 po s.n.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Košice – Trenčín 4:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 3:6 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 25.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola spočiatku naozaj veľmi vyrovnaná v defenzívnej činnosti. Následne však gólový účet tretej tretiny otvoril hosťujúci Matúš Rais, ktorý skóroval v presilovej hre. Následne však hneď v 56. minúte skóroval skvelým blafáčikom Ľubomír Vaic. V 57. minúte pridal tretí gól hostí Matej Hamrák, následne však počas presilovej hry prekazil piešťanské nádeje Juris Stals, ktorý nedal v 59. minúte gólmanovi Tomekovi žiadnu šancu.

    Popradčania si teda po skvelom výkone pripisujú na svoje konto jasné tri body, zatiaľ čo Piešťanci ostávajú v 51. kole bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:15:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:46
    Z hranice pravého kruhu ešte dobre zakončoval Stupka, no jeho projektil napokon skončil len vo výstroiji pozorného gólmana Masalskisa.
     
    59:05
    Vaic tvrdo pálil z medzikružia, no jeho delovka napokon neprekvapila pozorného gólmana Tomeka, ktorý dobre zakročil svojou pravou rukou.
     
    58:53
    Škadra nahadzoval puk zo stredného pásma na popradskú bránu, no tam sa dobre zorientoval pozorný Msalskis, ktorý zachytil puk vo svojej lapačke.
     
    58:20
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti napokon dokázali vsietiť aj svoj šiesty gól počas presilovej hry. Po presne načasovanej prihrávke z ľavej strany od Sýkoru sa k puku na pravej strane dostal nebránený JURIS STALS, ktorý sa dostal pred gólmana Tomeka, skvelými kľučkami si ho vycvičil a následne zakončoval do poloprázdnej piešťanskej svätyne. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    57:51
    Melichárek zaviezol puk za popradskú bránu a následne chcel gólmana Masalskisa prekvapiť spoza nej, no nepodarilo sa mu to. Masalskis si pravú žŕdku svojej brány ustrážil a skvele k nej prisunul svoj betón.
     
    57:16
    Stupka sa vydal na útočný únik aj v oslabení, no svojou dobrou krížnou prihrávkou napokon nenašiel svojho spoluhráča Nemca, ale k puku sa dostal len pozorný Látal.
     
    56:45
    Popradskí "kamzíci" v tejto chvíli poriadne zabojovali a za hákovanie domáceho Gaborčíka si na dve mnúty odchádza sadnúť Michal Peško. Na rad prichádza presilová hra pre domáci celok.
     
    56:04
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" po poriadnej chybe v defenzíve Popradu stiahli svoje gólové manko opäť na hodnotu dvoch gólov. V rýchlom protiútoku sa k puku v centrálnej časti dostal Románek, ktorý ho prihral pred MATEJA HAMRÁKA na pravú stranu a ten už bez problémov prekonal bezmocného Masalskisa. Asistencie si pripisujú hráči Ján Románek a Samir Saliji.
     
    55:49
    K zakončeniu na ľavej strane sa tentokrát dostal domáci kapitán Kroták, no jeho projektil napokon skončil len v moci gólmana Tomeka, ktorý dobre zasiahol svojimi betónmi.
     
    55:26
    Poprad dal gól!
    Tak toto bola naozaj fantastická gólová parádička v znení popradského tímu! Po fantastickej prienikovej prihrávke od Paločka sa k puku na pravej strane dostal ĽUBOMÍR VAIC, ktorý si nakorčuľoval pred gólmana Tomeka a fantastickým bekhendovým blafákom umiestnil puk presne ponad jeho ľavé rameno do horného rohu piešťanskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    54:56
    Gólman Masalskis si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď puk po tvrdej strele z pravej strany od Hudeca zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    54:21
    Piešťanci sú usadení v útočnom pásme pred gólmanom Masalskisom, no zatiaľ sa im nedarí nič zaujímavé vymyslieť. Domácis a bránia naozaj veľmi dobre.
     
    53:38
    Gólman Tomek si na svoje konto pripísal naozaj fantastický zákrok, keď čelil samostatnému úniku Adama Lapšanského, ktorý si položil piešťanského gólmana na ľad, no napokon trafil len jeho dobre osadené betóny!
     
    53:06
    Z ľavej strany tvrdo pálil Stupka, no Masalskis predviedol ďalší pekný zákrok, keď puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    52:39
    Marek Nagy sympaticky zakončoval z ťažkého uhla na ľavej strane, no jeho projektil gólman Tomek videl veľmi dobre a bez problémov zasiahol svojimi betónmi.
     
    52:19
    Hamrák nahodil puk na zadný mantinel z pravej strany, no tam sa k nemu dostali len pozorní popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    51:52
    Piešťanci sa nevzdávajú a stále sa snažia ofenzívne presadiť, nopozorne forčekujúci Popradčania im robia v rozohrávke zjavné problémy.
     
    51:18
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" napokon dokázali využiť svoju presilovú hru, keď dobrým kombinačným útokom rozhodili popradskú defenzívu. Po peknej prihrávke z ľavej strany od Peška sa k zakončeniu na hranici pravého kruhu dostal MATÚŠ RAIS, ktorý delovkou popod lapačku gólmana Masalskisa drží piešťanskú nádej na výhru nad vodou. Asistencie si pripisujú hráči Michal Peško a Ján Románek.

    Branky a nahrávky: 29. Vaic (Paločko, S. Takáč), 36. S. Takáč (Paločko), 37. Lapšanský (D. Brejčák, Stals), 40. Fabian (Kroták, Mlynarovič), 56. Vaic (Paločko, S. Takáč), 59. Stals (Sýkora) – 27. Chylo (Hamrák, Saliji), 52. Rais (Peško, Románek), 57. Hamrák (Románek, Saliji)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Malina, Makovský, Látal, Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C")– Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Kičina) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Cuník, Biro, Bučka, Škadra – Lušňák, Peško, Melichárek ("A") – Stupka, Nemec ("A"), Hudec – Románek, Hamrák, Saliji – Chylo, Mišura, Haring

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Martin Smrek, Róbert Gavalier

    Diváci: 1191
    bahis siteleri