Martin – Žilina 3:4 (po pr.) | Nitra – Banská Bystrica 1:2 (1:2 po s.n.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Košice – Trenčín 4:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 3:6 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 25.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu bola spočiatku naozaj veľmi vyrovnaná v defenzívnej činnosti. Následne však gólový účet tretej tretiny otvoril hosťujúci Matúš Rais, ktorý skóroval v presilovej hre. Následne však hneď v 56. minúte skóroval skvelým blafáčikom Ľubomír Vaic. V 57. minúte pridal tretí gól hostí Matej Hamrák, následne však počas presilovej hry prekazil piešťanské nádeje Juris Stals, ktorý nedal v 59. minúte gólmanovi Tomekovi žiadnu šancu.

    Popradčania si teda po skvelom výkone pripisujú na svoje konto jasné tri body, zatiaľ čo Piešťanci ostávajú v 51. kole bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:15:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:46
    Z hranice pravého kruhu ešte dobre zakončoval Stupka, no jeho projektil napokon skončil len vo výstroiji pozorného gólmana Masalskisa.
     
    59:05
    Vaic tvrdo pálil z medzikružia, no jeho delovka napokon neprekvapila pozorného gólmana Tomeka, ktorý dobre zakročil svojou pravou rukou.
     
    58:53
    Škadra nahadzoval puk zo stredného pásma na popradskú bránu, no tam sa dobre zorientoval pozorný Msalskis, ktorý zachytil puk vo svojej lapačke.
     
    58:20
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti napokon dokázali vsietiť aj svoj šiesty gól počas presilovej hry. Po presne načasovanej prihrávke z ľavej strany od Sýkoru sa k puku na pravej strane dostal nebránený JURIS STALS, ktorý sa dostal pred gólmana Tomeka, skvelými kľučkami si ho vycvičil a následne zakončoval do poloprázdnej piešťanskej svätyne. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    57:51
    Melichárek zaviezol puk za popradskú bránu a následne chcel gólmana Masalskisa prekvapiť spoza nej, no nepodarilo sa mu to. Masalskis si pravú žŕdku svojej brány ustrážil a skvele k nej prisunul svoj betón.
     
    57:16
    Stupka sa vydal na útočný únik aj v oslabení, no svojou dobrou krížnou prihrávkou napokon nenašiel svojho spoluhráča Nemca, ale k puku sa dostal len pozorný Látal.
     
    56:45
    Popradskí "kamzíci" v tejto chvíli poriadne zabojovali a za hákovanie domáceho Gaborčíka si na dve mnúty odchádza sadnúť Michal Peško. Na rad prichádza presilová hra pre domáci celok.
     
    56:04
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" po poriadnej chybe v defenzíve Popradu stiahli svoje gólové manko opäť na hodnotu dvoch gólov. V rýchlom protiútoku sa k puku v centrálnej časti dostal Románek, ktorý ho prihral pred MATEJA HAMRÁKA na pravú stranu a ten už bez problémov prekonal bezmocného Masalskisa. Asistencie si pripisujú hráči Ján Románek a Samir Saliji.
     
    55:49
    K zakončeniu na ľavej strane sa tentokrát dostal domáci kapitán Kroták, no jeho projektil napokon skončil len v moci gólmana Tomeka, ktorý dobre zasiahol svojimi betónmi.
     
    55:26
    Poprad dal gól!
    Tak toto bola naozaj fantastická gólová parádička v znení popradského tímu! Po fantastickej prienikovej prihrávke od Paločka sa k puku na pravej strane dostal ĽUBOMÍR VAIC, ktorý si nakorčuľoval pred gólmana Tomeka a fantastickým bekhendovým blafákom umiestnil puk presne ponad jeho ľavé rameno do horného rohu piešťanskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    54:56
    Gólman Masalskis si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď puk po tvrdej strele z pravej strany od Hudeca zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    54:21
    Piešťanci sú usadení v útočnom pásme pred gólmanom Masalskisom, no zatiaľ sa im nedarí nič zaujímavé vymyslieť. Domácis a bránia naozaj veľmi dobre.
     
    53:38
    Gólman Tomek si na svoje konto pripísal naozaj fantastický zákrok, keď čelil samostatnému úniku Adama Lapšanského, ktorý si položil piešťanského gólmana na ľad, no napokon trafil len jeho dobre osadené betóny!
     
    53:06
    Z ľavej strany tvrdo pálil Stupka, no Masalskis predviedol ďalší pekný zákrok, keď puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    52:39
    Marek Nagy sympaticky zakončoval z ťažkého uhla na ľavej strane, no jeho projektil gólman Tomek videl veľmi dobre a bez problémov zasiahol svojimi betónmi.
     
    52:19
    Hamrák nahodil puk na zadný mantinel z pravej strany, no tam sa k nemu dostali len pozorní popradskí obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    51:52
    Piešťanci sa nevzdávajú a stále sa snažia ofenzívne presadiť, nopozorne forčekujúci Popradčania im robia v rozohrávke zjavné problémy.
     
    51:18
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" napokon dokázali využiť svoju presilovú hru, keď dobrým kombinačným útokom rozhodili popradskú defenzívu. Po peknej prihrávke z ľavej strany od Peška sa k zakončeniu na hranici pravého kruhu dostal MATÚŠ RAIS, ktorý delovkou popod lapačku gólmana Masalskisa drží piešťanskú nádej na výhru nad vodou. Asistencie si pripisujú hráči Michal Peško a Ján Románek.
     
    50:56
    Románek sa po dobrej prihrávke od Peška dostal k zakončeniu na ľavej strane, no jeho delovka trafila len Masalskisove pozorné betóny.
     
    50:24
    Spoza kruhov tvrdo pálil Rais, no jeho prízemná delovka smerovala len tesne vedľa popradskej brány. Následne sa domáci "kamzíci" opäť oslobodili.
     
    49:56
    Popradskí hokejisti sa zatiaľ bránia veľmi dobre a už dvakrát sa im podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary až k piešťanskému brankárovi Tomekovi.
     
    49:22
    Piešťanskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť popradský obranca Jakub Makovský.
     
    48:43
    Po skvelej prihrávke od Krotáka sa k zakončeniu z pravej na pravom kruhu dostal Fabian, no jeho delovka bola zblokovaná len tesne vedľa piešťanskej brány.
     
    48:11
    Škadra nahodil puk na zadný mantinel od útočnej modrej čiary, no jeho projektil napokon gólman Masalskis zachytil vo svojej lapačke a puk poslal za svoju bránu.
     
    47:49
    Adam Lapšanský sa snažil preniknúť cez ľavé krídlo až pred piešťanskú bránu, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Biro ho od puku odstavil a následne bol odpískaný ofsajd domáceho Popradu.
     
    47:30
    Ofenzívna aktviita Piešťancov sa stupňuje a aj tentokrát "havrani" prinútili svojich súperov spod Tatier vyhodiť puk cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    47:18
    Popradskí "kamzíci" si poriadne nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa vhadzovanie presúva pred popradskú bránu.
     
    47:01
    Spoza kruhov nekompromisne pálil Drábek, no gólman Tomek puk videl veľmi dobre a reflexícne ho zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    46:49
    Takáč nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho delovku napokon pozorný Drgoň bez problémov zblokoval svojou hokejkou na ochrannú sieť.
     
    46:28
    Haring sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť únikom cez stred, no pozorný Gaborčák ho bez problémov odstavil a následne mu puk z hokejky zobral.
     
    45:56
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil Matúš Paločko, no jeho tvrdú strelu gólman Tomek videl veľmi dobre a puk svojou hrudnou výstrojou zblokoval do bezpečia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1191 divákov.
     
    45:25
    Kroták nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len pozorní piešťanskí obrancovia, ktorí sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    44:55
    Piešťanskí hokejisti sa vo svojom oslabení dokázali ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Vylúčený kapitán Filip sa ihneď zapojil do aktívnej defenzívy hostí.
     
    44:13
    Sýkora tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovka skončila len tesne vedľa piešťanskej brány. Následne sa Piešťanci oslobodzujú jednoduchým vyhodením puku.
     
    43:56
    Spoza kruhov tvrdo pálil Brejčák, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len za bránou gólmana Tomeka, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    43:05
    Sýkora sympaticky zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólman Tomek mal odkrytý výhľad a túto strelu bez problémov zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    42:45
    Popradskí hokejisti si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť piešťanský kapitán Filip.
     
    42:21
    Samuel Takáč napriahol svoju hokejku na ľavej strane, no jeho delovka napokon trafila len bočnú sieť piešťanskej brány. Tomek teda zasahovať nemusel.
     
    41:38
    Z ľavej strany tvrdo pálil Kroták, no gólman Tomek bol pozorný, puk zachytil vo svojej lapačke, následne mu síce vypadol, no dostali sa k nemu pozorní piešťanskí obrancovia.
     
    41:22
    Mlynarovič nahodil puk na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len pozorní obrancovia Piešťan, ktorí s prehľadom upokojujú tempo hry.
     
    40:49
    Piešťanci sa s pukom usadili pred popradskou bránou, kde si ho veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ sa im nedarí skórovať. Tvrdá strela z ľavej strany v znení Peška smerovala len tesne vedľa Masalskisovej brány.
     
    40:06
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali Popradčania, ktorí sa okamžite snažia zaútočiť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola spočiatku veľmi opatrná na oboch stranách, keď sa najskôr v 27. minúte počas presilovej hry presadil hosťujúci Chylo, no Popradčania následne otočili skóre zápasu vo svoj prospech v poriadnom štýle. Najskôr sa gólovo presadil Vaic, o sedem minút neskôr skóroval Takáč, o minútu neskôr aj Lapšanský a posledný gól v presilovej hre o dvoch mužov vsietil Štefan Fabian.

    Podarí sa hráčom Piešťan zabrať na plné obrátky a zdramatizovať tak priebeh tohto zápasu v tretej tretine?
    Tretia tretina začíne približne o 18:39.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali skórovať aj v závere svojej presilovej hry o dvoch mužov, keď v sekunde návratu Drgoňa spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil ŠTEFAN FABIAN a ten svojou delovkou k ľavej žŕdke piešťanskej brány poriadne prekvapil gólmana Tomeka. Vyzerá to tak, že puk svojou rukou ešte stečoval Saliji, ktorý sa drží za svoju ľavú ruku. Asistencie si pripisujú hráči Arne Kroták a Samuel Mlynarovič.
     
    39:28
    Z pravej strany tvrdo zakončoval Kroták, následne chcel puk dorážať Kurali a aj Daniel Brejčák, no nepodarilo sa im prekonať pozorné betóny gólmana Tomeka.
     
    39:03
    Piešťanský gólman Tomáš Tomek má menšie problémy so svojimi betónmi, ktoré ide pohotovo vyriešiť piešťanský kapitán Richard Filip, ktorý sa snaží pomôcť ochrancovi piešťanskej svätyne a zatiaľ sa mu v tom darí.
     
    38:56
    Po fantastickej prihrávke z ľavej strany od Sýkoru sa k strele na pravej strane dostal Lapšanský, no ten svojim švihom trafil len skvele premiestnenú Tomekovu vyrážačku.
     
    38:21
    V úvode svojho oslabenia o dvoch mužov sa Piešťanci bránia veľmi dobre a zatiaľ bez problémov zneškodňujú strelecké šance Popradčanov.
     
    37:55
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za zovretie puku v ruke odchádza sadnúť aj Matúš Rais. Piešťanské defenzívne rady sú teda poriadne oslabené.
     
    37:40
    Popradčania sú poriadne rozbehnutí a tentokrát si zahrajú aj presilovú hru. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Adam Drgoň.
     
    37:00
    Poprad dal gól!
    Piešťanská defenzívna nepresnosť na obrannej modrej čiare prináša ďalší gól v Tomekovej sieti. V strednom pásme tentokrát puk zachytil aktívny Daniel Brejčák, ktorý ho fantastickou prienikovou prihrávkou poslal na osamoteného ADAMA LAPŠANSKÉHO a ten už bez problémov poslal puk popod Tomekovu lapačku do piešťanskej svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Daniel Brejčák a Juris Stals.
     
    36:17
    Piešťanskí hokejisti majú puk vo svojej moci a snažia sa ešte vyrovnať, no zatiaľ sa im v tom naozaj veľmi nedarí. Nemec chcel prekonať Masalskisov ľavý betón podobne ako Takáč ten Tomekov, no nepodarilo sa mu to.
     
    35:53
    Piešťanskí hokejisti si nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii aj tentokrát, keď sa dostali do útočného pásma skôr ako puk a pískal sa jasný ofsajd.
     
    35:27
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť poriadne zaváhanie v piešťanskej defenzíve a dostávajú sa do vedenia. Po skvelom vyšachovaní piešťanskej defenzívy v znení Paločka sa k puku na ľavej strane dostal aktívny SAMUEL TAKÁČ, ktorý ho už len podvihol ponad Tomekov pravý betón do piešťanskej brány. Asistenciu si pripisuje Matúš Paločko.
     
    34:56
    Z pravého kruhu pálil Peško, no ani jeho delovka sa neujala v popradskej bráne, keďže puk smeroval len na pleksisklo pri zadno mantineli.
     
    34:24
    Po peknej prihrávke z pravej strany od Paločka sa k zakončeniu spoza kruhov dostal Látal, no jeho delovka smerovala len do stredu brány, kde ju gólman Tomek bez problémov vyrazil svojimi betónmi.
     
    33:55
    Paločko nahodil puk z pravej strany na zadný mantinel, no tam sa k nemu dostali len aktívni Piešťanci, ktorí po nepresnej rozohrávke predviedli ďalšie zakázané uvoľnenie.
     
    33:16
    Po skvelej prihrávke od Škadru spoza popradskej brány sa k zakončeniu na hranici pravého kruhu dostal Saliji, no jeho strela z prvej napokon len tesne minula ľavý horný roh popradskej brány.
     
    32:56
    Popradský kapitán Arne Kroták chcel puk nahodiť do stredného pásma spred popradskej brány, no napokon sa mu zamotal medzi nohami a celú situáciu svojim dobrým zachytením puku vyriešil až pozorný Kurali.
     
    32:13
    Piešťanskí "havrani" si ani tentokrát poriadne nerozumeli a po ich nepresnej rozohrávke sa pískalo jasné zakázané uvoľnenie.
     
    31:56
    Jabrocký sa rýchlo presúval po ľavom krídle a následne dobre zakončoval, no gólman Tomek bol v strehu a puk bez problémov zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    31:38
    Sýkora si tentokrát na ľavom krídle poriadne nerozumel s Lapšanským a prihrávkovú kombináciu tejto dvojice bez problémov zneškodnil pozorný Cuník.
     
    31:05
    Lapšanský sa mohol dostať do rýchleho úniku cez ľavé krídlo až pred piešťanskú bránu, no po dobrej prihrávke od Sýkoru puk nezachytil a následne sa pískalo zakázané uvoľnenie.
     
    30:35
    Spoza ľavého kruhu nahadzoval puk na zadný mantinel aktívny Peško, no jeho projektil zachytil pozorný Gaborčík, ktorý upokojuje tempo hry za Masalskisovou bránou.
     
    29:49
    Dinda predviedol veľmi dobrý obranný zákrok pri zadnom mantineli na aktívneho Haringa, no napokon Piešťanci síce s ťažkosťami, ale ostali pri puku.
     
    29:21
    Piešťanci pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite, no zatiaľ sa im nedarí skórvať. Pozorní popradskí hráči sa pred svojou bránou bránia naozaj veľmi dobre.
     
    28:57
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" po skvelej ofenzívnej akcii dokázali vyrovnať! Paločko nekompromisne zakončoval z ľavej strany, no gólman Tomek bol v strehu a puk svojimi betónmi vyrazil pred seba. Tam si však nakorčuľoval nikým nebránený ĽUBOMÍR VAIC, ktorý svojim pekným švihom ponad piešťanského gólmana Tomeka skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    28:24
    Po nepresnej prihrávke od Haringa sa k puku v medzikruží dostal pozorný Makovský, ktorý ho vyhodil cez všetky čiary až za bránu piešťanského gólmana Tomeka. Medzitým hrajú domáci už v plnom počte.
     
    27:39
    Drgoň tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon neprekvapila pozorného gólmana Masalskisa, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi a následne sa Popradčania oslobodili.
     
    27:14
    Piešťanský center Peško sa dostal do zakončenia na ľavom krídle, no jeho delovka napokon skončila na ochrannej sieti a vhadzovanie sa teda presúva do stredného pásma.
     
    26:56
    Popradčania sa vo svojom oslabení o jedného muža bránia veľmi dobre a nedávajú svojim súperom veľa priestoru na útočnú kombináciu.
     
    26:24
    Piešťanci si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie protihráča za piešťanskou bránou odchádza sadnúť Jakub Drábek.
     
    26:03
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" sa tesne pred návratom vylúčeného Popradčana dokázali gólovo presadiť v presilovej hre! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Hamráka sa k puku na ľavom kruhu dostal aktívny a najmä nebránený MARTIN CHYLO, ktorý svojou peknou strelou švihom nedal gólmanovi Masalskisovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Matej Hamrák a Samir Saliji.
     
    25:39
    Spoza kruhov tvrdo pálil Matúš Rais, no jeho prízemná delovka napokon smerovala len tesne vedľa popradskej brány. Masalskis teda zasahovať nemusel.
     
    25:15
    Piešťanci si opäť poriadne nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii a previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa vhadzovania presúva do stredného pásma.
     
    25:02
    Lušňák zaviezol puk po pravom krídle do útočného pásma, no pozorný Kroták ho od puku odstavil a následne ho vyhodil cez všetky čiary až za bránu gólmana Tomeka.
     
    24:31
    Spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil hosťujúci obranca Filip, no jeho delovku gólman Masalskis reflexívne vyrazil svojou ľavou rukou tesne nad popradskú bránu! Následne si Piešťanci nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením.
     
    24:04
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie v strednom pásme odchádza sadnúť Samuel Takáč.
     
    23:49
    Popradčania pridávajú na ofenzívnej aktivite a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť, no tentokrát sa im veľmi nedarilo. Po nepresnej prihrávke od Látala sa k puku dostal len pozorný Hamrák.
     
    23:01
    Mlynarovič sa dostal do skvelej gólovej šance, keď po rýchlom úniku cez pravé krídlo zabočil smerom do piešťanského bránkoviska, kde chcel bekhendovo zakončovať, no puk mu z čepele ušiel. Následne to Mlynarovič skúšal aj z ľavej strany, no Tomek dobre zasiahol svojou vyrážačkou.
     
    22:38
    Po peknej prihrávke od Mlynaroviča z centrálnej časti sa k zakončeniu na pravom kruhu dostal aktívny Jabrocký, no jeho delovka bola jedným z hosťujúcich hráčov zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    22:17
    Piešťanci si tentokrát mierne nerozumeli pri prechode do útočného pásma a previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    21:36
    Popradčania hrajú už v plnom počte a pozornosť gólmana Masalskisa tentokrát vyskúšal aktívny Saliji, no jeho strela spoza kruhov skončila zblokovaná pozorným Fabianom len na zadný mantinel.
     
    21:13
    Cuník tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no jeho delovka bola napokon zblokovaná tesne vedľa popradskej brány. Gólman Masalskis teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    20:42
    Piešťanci hrajú v úvode druhej tretiny presilovú hru po vylúčení domáceho Drábeka, no zatiaľ sa im nedarí usadiť v útočnom pásme. Puk poslal cez všetky čiary pozorný domáci obranca Malina.
     
    20:05
    V úvode druhej tretiny sa na vhadzovanie v stredovom kruhu postavili proti sebe hráči Stals a Peško, no aj tentokrát bol úspenejší center prvej piešťanskej formácie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola z pohľadu oboch tímov len veľmi opatrná a napokon sa ani jednému z kádrov nepodarilo skórovať. Mierne aktívnejší boli hokejisti Popradu, ktorí si vytvorili niekoľko zaujímavých gólových šancí, no napokon nedokázali prekonať pozorného gólmana Tomeka, ktorý drží Piešťany nad vodou už celú tohtoročnú sezónu. Na druhej strane si pár zákrokov pripísal aj gólman Masalskis, a tak mám pocit, že dnes to bude skôr defenzívny súboj, v ktorom sa vyznamenajú obaja gólmani.

    Podarí sa jednému z tímov skórovať v druhej tretine a otvoriť tak gólový účet tohto stretnutia alebo uvidíme aj po 40 minútach hry bezgólovú remízu?
    Druhá tretina sa začne približne o 17:49.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:46
    Stals sa dostal do skvelej gólovej šance v oslabení, no jeho tvrdý prízemný projektil z pravej strany napokon minul priestor piešťanskej brány.
     
    19:40
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Jakub Drábek.
     
    19:16
    Po skvelej prihrávke spoza piešťanskej brány od Krotáka sa k zakončeniu pred Tomekovou bránou dostal Belluš, no jeho projektil skončil len na betónoch piešťanského gólmana.
     
    18:59
    Popradčania sa dostali do skvelej gólovej šance v prečíslení, keď sa po rýchlom úniku a skvelej prihrávke od Vaica dostal do zakončenia na ľavom krídle Paločko, no jeho strela švihom skončila len v lapačke pozorného Tomeka!
     
    18:24
    V útočnom pásme Popradu pred piešťanskou bránou sme mohli vidieť súboj kapitánov Krotáka a Filipa, no ani jeden z nich sa napokon k puku nedokázal dostať.
     
    17:46
    Spoza pravéhokruhu tvrdo pálil Drgoň, no jeho prízemný projektil bol jedným z Popradčanov zblokovaný na zadný mantinel, kde ho prevzali popradskí obrancovia na svoje hokejky.
     
    17:20
    Hosťujúci kapitán Filip nahodil puk od modrej čiary na zadný mantinel, no tam sa k nej dostal len gólman Masalskis, ktorý pre istotu prerušil hru pred dobiedzajúcimi Piešťancami.
     
    16:32
    Po skvelej krátkej prihrávke z ľavej strany od Drábeka sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Belluš, ktorý mal dosť času, no brankár Tomek jeho úmysel vystihol a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    16:06
    Piešťanci si opäť poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa hra sťahuje pred bránu gólmana Tomeka.
     
    15:49
    Takáč sa dostal k puku v strednom pásme a následne sa rysoval jeho samostatný únik na piešťanskú bránu, no hosťujúci Nemec bol jasne proti a mladého popradského útočníka od puku bez problémov odstavil.
     
    15:21
    Z pravej strany sympaticky pálil Stupka, no pozorný obranca Látal bol v strehu a puk svojou hokejkou bez problémov zblokoval za popradskú bránu.
     
    14:56
    Chylo sa snažil presadiť rýchlym únikom cez stred, no napokon bol neúspešný, keďže ho zastavil hvizd čiarového rozhodcu, ktorý avízoval jasné postavenie mimo hry.
     
    14:13
    Popradčania sa na krátku chvíľu usadili v útočnom pásme, no hokejisti Piešťan si ich dobre postrážili a momentálne upokojujú tempo hry.
     
    13:56
    Z ľavej strany dobre pálil Mlynarovič, no jeho delovka napokon skončila len na betónoch gólmana Tomeka, ktoré zblokovali puk na zadný mantinel.
     
    13:23
    Po peknej zadovke od Nemca spoza popradskej brány sa k puku pred gólmanom Masalskisom mohol dostať Chylo, no nepodarilo sa mu to. Pozorný gólman Masalskis zblokoval puk svojim betónom a následne sa puk usadil na popradských hokejkách.
     
    12:54
    Hra sa v týchto chvíľach poriadne kúskuje a na oboch stranách vidíme množstvo nepresností. Po nepresnej prihrávke od Piešťancov sa pískalo jasné zakázané uvoľnenie.
     
    12:46
    Po peknej prihrávke od Stalsa z ľavej strany sa k zakončeniu dostal Sýkora, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa piešťanskej brány. Následne sa aj Popradčania previnili postavením mimo hry.
     
    12:23
    Ďalšia nepresnosť na strane hosťujúcich Piešťan. Tentokrát sa hráči v žltých dresoch previnili postavením mimo hry a vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    12:13
    O puk sa tuho bojovalo pri bočnom mantineli v strednom pásme, následne boli úspešnejší Piešťanci, no tí sa previnili len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa hra sťahuje pred gólmana Tomeka.
     
    11:36
    Gaborčík nekompromisne zakončoval spoza kruhov, no jeho strelu do stredu brány gólman Tomek bez problémov zblokoval do bezpečia. Následne však Popradčania ostávajú v pásme po piešťanskom zakázanom uvoľnení.
     
    11:19
    Gólman Tomek si na puk siahol aj tentokrát, keď po peknej strele švihom v znení Jabrockého puk dobre videl a zachytil ho vo svojej hrudnej výstroji. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho pravej ruke.
     
    10:56
    Piešťanskí "havrani" sú v týchto chvíľach oveľa aktívnejší ako ich súperi spod Tatier, no tí sa zatiaľ bránia veľmi dobre a nedávajú hosťom veľa priestoru na zakončenie.
     
    10:18
    Popradskí hokejisti sa dokázali ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Piešťanci však stále kombinujú v útočnom pásme a snažia sa skórovať.
     
    09:33
    Po poriadnych nepresnostiach v piešťanskej prihrávkovej kombinácii sa k puku dostali Popradčania, ktorí sa vyhodením puku bez problémov oslobodili.
     
    08:56
    Piešťanci intenzívne kombinujú v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú, no ich strelecké zakončenia sú len zblokované a nemajú potrebnú razanciu.
     
    08:18
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode. Domáci obranca Makovský si odchádza sadnúť na dve minúty za hákovanie.
     
    08:06
    Tomek si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď po peknej prihrávke spoza piešťanskej brány od Takáča na ľavom kruhu z prvej zakončoval Paločko, no jeho pekne umiestnená delovka skončila zblokovaná Tomekovým pravým ramenom nad piešťanskú bránu.
     
    07:52
    Popradčania síce už nehrali v presilovej hre po návrate vylúčeného Bira na ľad, no dostali sa do skvelého protiútoku! Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Takáča sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Vaic, no ten trafil len pozorného gólmana Tomeka.
     
    07:26
    Kroták nekompromisne pálil spoza pravého kruhu po peknej prihrávke od Jabrockého, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad bránou piešťanského kádra a gólman Tomek teda nemusel zasahovať.
     
    06:55
    Popradčania sa s pukom usadili pred gólmanom Tomekom, kde veľmi dobre kombinujú, no zatiaľ im chýba potrebné strelecké zakončenie v tejto presilovej hre.
     
    06:28
    Popradskí hokejisti si tentokrát poriadne nerozumeli pri svojom ofenzívnom prieniku cez útočnú modrú čiaru a napokon sa previnili jasným ofsajdom, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    05:47
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie na domáceho Paločka odchádza sadnúť piešťanský obranca Marek Biro.
     
    05:35
    Románek potrápil popradského gólmana Masalskisa po rýchlom úniku cez pravé krídlo dobrou bekhendovou strelou, no Masalskis sa nenechal rozhodiť a puk reflexívne zblokoval svojim pravým betónom pred svoju bránu.
     
    05:07
    Stupka preveril popradského gólmana Masalskisa tvrdou strelou z ľavej strany, no jeho projektil bol zblokovaný a gólman Popradu skvele zakročil svojim pravým betóno.
     
    04:46
    Ihneď po buly v útočnom pásme sa k zakončeniu z pravého kruhu dostal aktívny Kroták, no jeho delovka trafila len pozorného gólmana Tomeka, ktorý zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    04:24
    Sýkora sa dostal k puku na ľavom krídle, následne pekným obhodením puku ponad piešťanskú bránu našiel Lapšanského na pravej strane, no jeho strela trafila len skvele presunutú lapačku piešťanského gólmana!
     
    03:53
    Sýkora sa dostal do skvelej gólovej šance po peknej prihrávke od Stalsa, no jeho delovku z medzikružia napokon gólman Tomek síce s problémami, ale vyrazil mimo svojej brány.
     
    03:26
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil Chylo, no jeho delovka napokon gólmana Masalskisa nedokázala prekvapiť. Pozorný popradský brankár zachytil puk vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    02:53
    Mišura sa snažil ofenzívne presadiť po ľavom krídle, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Mlynarovič ho od puku odtlačil a následne drží puk na popradskej strane.
     
    02:25
    Drábek nahodil puk na zadný mantinel zo stredného pásma, následne sa však k nemu dostal pozorný obranca Bučka, ktorý upokojuje tempo hry a zakladá útok hostí.
     
    01:58
    Popradčania pridali na ofenzívnej aktivite, no po peknej prihrávke z pravej strany od Paločka sa k puku dostal Takáč, ktorý strelou trafil len dobre osadené Tomekove betóny.
     
    01:19
    Kroták zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho pekná strela švihom napokon gólmana Tomeka nedokázala prekvapiť, keďže piešťanský brankár puk svojou lapačkou zblokoval do bezpečia.
     
    00:50
    Piešťanci sú momentálne pri puku v strednom pásme a snažia sa ofenzívne presadiť, no sú len veľmi opatrní a proti aktívne forčekujúcim Popradčanom nechcú nič riskovať.
     
    00:06
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostal hosťujúci Peško, ktorý v mikrosúboji na úrovni stredového kruhu pri buly porazil domáceho Stalsa.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V úvode tohto zápasu sme mohli vidieť ocenenie dvoch lotyšských reprezentantov (Juris Stals a Edgars Masalskis) vedením HK Poprad za úspešnú reprezentáciu Lotyšska a zároveň aj klubu na ZOH v Soči.
     
    Popradskí "kamzíci" sa v dnešnom zápase predvedú v klasických modrých dresoch pod taktovkou trénera Milana Jančušku.

    Piešťanskí "havrani" budú hrať v dresoch žltých a koučovať ich bude dobre známy tréner Milan Klement.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Malina, Makovský, Látal, Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C")– Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek

    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Kičina) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Cuník, Biro, Bučka, Škadra – Lušňák, Peško, Melichárek ("A") – Stupka, Nemec ("A"), Hudec – Románek, Hamrák, Saliji – Chylo, Mišura, Haring

    Rozhodca: Peter Lokšík – Martin Smrek, Róbert Gavalier.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 51. kole najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku – Tipsport extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde proti sebe od 17:00 nastúpia tímy HK Poprad a ŠHK 37 Piešťany.

    Popradskí "kamzíci" sa po 52 odohraných zápasoch v Tipsport extralige nachádzajú na priebežnej piatej priečke so 77 bodmi a gólovým skóre 152:144 za 26 výhier (7 mimo riadnej hracej doby) a 26 prehier (6 mimo riadnej hracej doby). Pred Popradčanmi momentálne sídlia Piešťanci s náskokom šiestich bodov a za Popradčanmi na šiestej priečke Skaličania so stratou piatich bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia popradských hokejistov v Tipsport extralige, prehra (0:4 v košickej Steel Aréne proti domácim "oceliarom") – prehra (1:3 na domácom ľade proti Nitre) – prehra (1:4 vonku proti Martinčanom) – prehra (2:3 doma proti Banskej Bystrici) – výhra (4:3 po predĺžení vonku proti Dukle Trenčín), jasne hovorí o tom, že Popradčanom sa v poslednej dobe veľmi nedarilo a svoje neúspechy prelomili až v poslednom zápase v Trenčíne.

    Piešťanskí "havrani" sa po 52 odohraných zápasoch v Tipsport extralige nachádzajú na priebežnej štvrtej priečke so ziskom 83 bodov a gólovým skóre 136:127 za 30 výhier (10 mimo riadnej hracej doby) a 22 prehier (3 mimo riadnej hracej doby). Pred Piešťancami momentálne na tretej priečke sídlia Banskobystričania s náskokom ôsmich bodov a za Piešťancami na piatej priečke práve Popradčania so šesťbodovou stratou.
    Aktuálna zápasová bilancia piešťanských hokejistov v Tipsport extralige, výhra (3:2 na ľade banskobystrických "baranov") – výhra (4:3 po samostatných nájazdoch doma proti Dukle Trenčín) – prehra (1:4 vonku proti Žiline) – prehra (1:3 vonku proti klubu HK 36 Skalica) – výhra (3:2 doma proti majstrovskému Zvolenu), jasne hovorí o tom, že Piešťanci predvádzajú v poslednej dobe dobré výkony, no tie sú naozaj veľmi nestabilné.

    V dnešnom zápase sú mierne favorizovaní hráči domáceho Popradu, ktorí majú síce mierne horšie tabuľkové postavenie, no sú v domácom prostredí a v ich bráne by sa mal po ZOH objaviť aj lotyšský gólman Edgars Masalskis.
    Aj bookmakeri stávkových kancelárií sú rovnakého názoru, keďže na výhru Popradu vypísali kurz 2,05, zatiaľ čo na výhru Piešťan je stanovený kurz o niečo vyšší – 2,64. Stávka na nerozhodnú remízu sa ustálila na hodnote 4,10.

    Tieto dva extraligové celky odohrali v základnej časti tejto sezóny už päť vzájomných zápasov, v ktorých sa dvakrát tešili Popradčania a až trikrát Piešťanci.
    Prvý vzájomný zápas sa odohral v Piešťanoch, kde "kamzíci" vyhrali tesne 2:1, následne Popradčania zabodovali aj na domácej pôde, kde vyhrali 6:4. Od tohto momentu sa však darilo už len Piešťancom, ktorí zdolali "kamzíkov" najskôr doma výsledkom 3:1, následne v Poprade výsledkom 5:3 a do tretice doma futbalovo – 1:0.

    Podarí sa domácim "kamzíkom" vyrovnať vzájomnú bilanciu v tejto sezóne na 3:3 alebo Piešťanci vyhrajú v Poprade aj podruhýkrát v tejto sezóne?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 29. Vaic (Paločko, S. Takáč), 36. S. Takáč (Paločko), 37. Lapšanský (D. Brejčák, Stals), 40. Fabian (Kroták, Mlynarovič), 56. Vaic (Paločko, S. Takáč), 59. Stals (Sýkora) – 27. Chylo (Hamrák, Saliji), 52. Rais (Peško, Románek), 57. Hamrák (Románek, Saliji)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Malina, Makovský, Látal, Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C")– Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Kičina) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Cuník, Biro, Bučka, Škadra – Lušňák, Peško, Melichárek ("A") – Stupka, Nemec ("A"), Hudec – Románek, Hamrák, Saliji – Chylo, Mišura, Haring

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Martin Smrek, Róbert Gavalier

    Diváci: 1191
    bahis siteleri