Martin – Žilina 3:4 (po pr.) | Nitra – Banská Bystrica 1:2 (1:2 po s.n.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Košice – Trenčín 4:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 3:6 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 25.02.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti napokon dokázali vsietiť aj svoj šiesty gól počas presilovej hry. Po presne načasovanej prihrávke z ľavej strany od Sýkoru sa k puku na pravej strane dostal nebránený JURIS STALS, ktorý sa dostal pred gólmana Tomeka, skvelými kľučkami si ho vycvičil a následne zakončoval do poloprázdnej piešťanskej svätyne. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    56:04
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" po poriadnej chybe v defenzíve Popradu stiahli svoje gólové manko opäť na hodnotu dvoch gólov. V rýchlom protiútoku sa k puku v centrálnej časti dostal Románek, ktorý ho prihral pred MATEJA HAMRÁKA na pravú stranu a ten už bez problémov prekonal bezmocného Masalskisa. Asistencie si pripisujú hráči Ján Románek a Samir Saliji.
     
    55:26
    Poprad dal gól!
    Tak toto bola naozaj fantastická gólová parádička v znení popradského tímu! Po fantastickej prienikovej prihrávke od Paločka sa k puku na pravej strane dostal ĽUBOMÍR VAIC, ktorý si nakorčuľoval pred gólmana Tomeka a fantastickým bekhendovým blafákom umiestnil puk presne ponad jeho ľavé rameno do horného rohu piešťanskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    51:18
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" napokon dokázali využiť svoju presilovú hru, keď dobrým kombinačným útokom rozhodili popradskú defenzívu. Po peknej prihrávke z ľavej strany od Peška sa k zakončeniu na hranici pravého kruhu dostal MATÚŠ RAIS, ktorý delovkou popod lapačku gólmana Masalskisa drží piešťanskú nádej na výhru nad vodou. Asistencie si pripisujú hráči Michal Peško a Ján Románek.
     
    39:40
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali skórovať aj v závere svojej presilovej hry o dvoch mužov, keď v sekunde návratu Drgoňa spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil ŠTEFAN FABIAN a ten svojou delovkou k ľavej žŕdke piešťanskej brány poriadne prekvapil gólmana Tomeka. Vyzerá to tak, že puk svojou rukou ešte stečoval Saliji, ktorý sa drží za svoju ľavú ruku. Asistencie si pripisujú hráči Arne Kroták a Samuel Mlynarovič.
     
    37:00
    Poprad dal gól!
    Piešťanská defenzívna nepresnosť na obrannej modrej čiare prináša ďalší gól v Tomekovej sieti. V strednom pásme tentokrát puk zachytil aktívny Daniel Brejčák, ktorý ho fantastickou prienikovou prihrávkou poslal na osamoteného ADAMA LAPŠANSKÉHO a ten už bez problémov poslal puk popod Tomekovu lapačku do piešťanskej svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Daniel Brejčák a Juris Stals.
     
    35:27
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť poriadne zaváhanie v piešťanskej defenzíve a dostávajú sa do vedenia. Po skvelom vyšachovaní piešťanskej defenzívy v znení Paločka sa k puku na ľavej strane dostal aktívny SAMUEL TAKÁČ, ktorý ho už len podvihol ponad Tomekov pravý betón do piešťanskej brány. Asistenciu si pripisuje Matúš Paločko.
     
    28:57
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" po skvelej ofenzívnej akcii dokázali vyrovnať! Paločko nekompromisne zakončoval z ľavej strany, no gólman Tomek bol v strehu a puk svojimi betónmi vyrazil pred seba. Tam si však nakorčuľoval nikým nebránený ĽUBOMÍR VAIC, ktorý svojim pekným švihom ponad piešťanského gólmana Tomeka skóroval. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    26:03
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí "havrani" sa tesne pred návratom vylúčeného Popradčana dokázali gólovo presadiť v presilovej hre! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Hamráka sa k puku na ľavom kruhu dostal aktívny a najmä nebránený MARTIN CHYLO, ktorý svojou peknou strelou švihom nedal gólmanovi Masalskisovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Matej Hamrák a Samir Saliji.

    Branky a nahrávky: 29. Vaic (Paločko, S. Takáč), 36. S. Takáč (Paločko), 37. Lapšanský (D. Brejčák, Stals), 40. Fabian (Kroták, Mlynarovič), 56. Vaic (Paločko, S. Takáč), 59. Stals (Sýkora) – 27. Chylo (Hamrák, Saliji), 52. Rais (Peško, Románek), 57. Hamrák (Románek, Saliji)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Malina, Makovský, Látal, Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C")– Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Kičina) – Filip ("C"), Drgoň, Brňák, Rais, Cuník, Biro, Bučka, Škadra – Lušňák, Peško, Melichárek ("A") – Stupka, Nemec ("A"), Hudec – Románek, Hamrák, Saliji – Chylo, Mišura, Haring

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Martin Smrek, Róbert Gavalier

    Diváci: 1191
    bahis siteleri