Hr. Králové – Poruba 2011 3:2 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:5 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Ústí n/L – Písek 3:1 (kon.) | Třinec – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Vítkovice – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
Liberec – Kladno 4:1 (kon.) | Letňany – Olomouc 4:5 (0:1 po s.n.) | Pardubice – Havířov 1:2 (0:2 po s.n.)
Zlín – Sparta 3:7 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:5 (kon.) | K. Vary – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HC Plzeň 1929
Sobota 01.03.2014, 12:30 • KAJOT ARENA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    53:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    S nejvyšší pravděpodobností je definitivně rozhodnuto, hosté získají všechny body. Vavřička se okolo pravého hrazení prosmýkl do útočného pásma a přihrávkou na střed našel volného JAKUBA VOLFA, na jehož volej si Slavíček sice sáhl, puk ale přesto proskotačil až do branky. Asistence: Jakub Vavřička, Tomáš Kučera.
     
    41:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na startu třetí periody opět hosté uskakují do dvougólového vedení. Plzeň dokázala rozebrat domácí obranu tak dobře, až se PATRIK OPAVA ocitl s pukem sám na pravém kruhu, kde na něj zírala prázdná branka. Tak do ní poslal puk a mohl se radovat ze čtvrté branky Západočechů v utkání. Asistence: Petr Šmíd, Lukáš Vlček.
     
    38:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Minutu před druhou sirénou se Brnu daří snížit na rozdíl jediné branky. A to z poměrně nenápadné akce. Dufek zatáhl puk do útočného pásma a následně zpoza branky nahrál FILIPU DVOŘÁKOVI, kterému se z voleje povedlo propálit jak klubko těl před Štekrem, tak samotného brankáře Plzně. Asistence: Jan Dufek.
     
    21:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I druhé trestné střílení Západočeši proměňují a vlastně v oslabení opět odskakují do vedení o dvě branky. FILIP SUCHÝ se rozjel hodně pomalu, nakonec ale zvládl Slavíčka položit na led a bekhendem ho přehodit.
     
    15:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Až po debatě všech rozhodčích můžeme napsat, že Kometa snižuje stav utkání. Do Dymáčkovy dalekonosné rány totiž zasáhl RICHARD GARČIC holí ve vzduchu a kotouč následně prudce zamířil k ledu. Tam mezi betony Štekra doputoval až do sítě. Sudí ještě řešili, zda Garčic nezahrál vysokou holí, shodli se ale, že branku uznají. Asistence: Roman Dymáček.
     
    05:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Západočeši jdou na druhé straně do dvoubrankového vedení. Domácí obrana si nerozebrala správně hráče a mezi kruhy zůstal osamocený TOMÁŠ VRACOVSKÝ, který dostal od Stráského pas zpoza branky. Vracovský měl čas si puk zpracovat a následně zavěsit pod břevno brněnské svatyně. Asistence: Jiří Stráský.
     
    04:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté se ujímají vedení. LUKÁŠ VLČEK se rozjel poměrně pomalu, před Slavíčkem ale provedl bleskovou kličku a podél betonu domácího brankáře zasunul kotouč do sítě.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 16. Garčic (Dymáček), 39. Dvořák (Dufek) – 5. Vlček (TS), 6. Vracovský (Stráský), 22. Suchý (TS), 42. Opava (Šmíd, Vlček), 54. Volf (Vavřička, Kučera)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Štancl, Sedláček, Marcello, Švejda (C), Kratochvíl, Šnajnar, Kubeš, Mikyska – Nohel, Dvořák, Denk, Biolek, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Hroudný.
    Trenér: Jan Konečný.

    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Polívka, Šmíd, Hůlka, Kaňák, Walter (C), Starý, Prokop, Ivanič, Pokorný – Vlček, Kučera, Krystl, Opava, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Volf, Vavřička, Stráský.
    Trenér: Ladislav Čihák.

    Rozhodčí: Čech – Černý, Skopal.
    bahis siteleri