Slavia – Sparta 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 10:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:2 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:2 (2:1, 4:0, 4:1)
HC Kometa Brno
Neděle 02.03.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! Třinečtí dnes potřetí stihli dvakrát skórovat během jedné minuty a na světelné tabuli svítí skóre 10:2! Autorem desáté branky je DAVID KVĚTOŇ, jenž po přihrávce Zíba projel levou stranou útočného pásma a propálil brněnského Trvaje! Tento gól si možná bude gólman hostí trochu vyčítat. Asistence: Lukáš Zíb, Michael Foltýn.
     
    51:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka Ocelářů znamená devátý gól a také hattrick MARTINA RŮŽIČKY! Martin Růžička nejprve netrefil odkrytou branku, ale o pár sekund později se k němu puk po asistenci Polanského znovu vrátil a to už se třinecký samopal nemýlil – 9:2! Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Linhart.
     
    49:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují, tentokráte se však prosadili hosté! Čermákovu přihrávku zpracoval TOMÁŠ VONDRÁČEK, ujel třineckým obráncům po pravém křídle a chladnokrevně se trefil do pravého horního rohu Hrubcovy branky – 8:2! Asistence: Leoš Čermák, Josef Kováčik.
     
    47:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to už je pořádný debakl a brněnská Kometa je na ručník! Svou první branku dnes vstřelil nejlepší střelec domácích MARTIN ADAMSKÝ, který usměrnil nahození Rotha z rohu kluziště do branky – 8:1! Asistence: Vladimír Roth, Šimon Hrubec.
     
    46:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zcela nenápadně a zničehonic přidávají třinečtí Oceláři další branku! Burian se snažil vyhodit kotouč vzduchem do středního pásma, ale našel pouze MARTINA RŮŽIČKU, ten se natlačil před Koreise a, ač byl faulován právě Koreisem, dotáhl bekhendový blafák do gólového zakončení! Už je to 7:1! Bez asistence.
     
    35:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Také Trvaj už dostal třetí gól v dnešním zápase! Rákos ujížděl do přečíslení, ale puk mu odskočil. Přesto jej třinecký útočník dostal pod kontrolu, přihrál bekhendem na volného MARTINA RŮŽIČKU, a ten neměl s trefou do úplně prázdné brány vůbec žádný problém – 6:1! Asistence: Daniel Rákos.
     
    35:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí hrají v obrovské pohodě a lidově řečeno jim tam padá všechno! Bonk manévroval s pukem u mantinelu, nakonec přihrál před branku LUKÁŠI ZÍBOVI, ten si bruslí narazil o Trvajův beton a následně bekhendem zavěsil! Bezmocný Trvaj a bek Miller jen zoufale přihlíželi – 5:1! Asistence: Radek Bonk, David Květoň.
     
    32:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jsou velice efektivní, ačkoliv nyní neměli žádný velký tlak, odskakují do tříbrankového vedení! Bonk přihrával do útočné třetiny Polákovi, ten dokázal odstavit dva brněnské obránce a udělat prostor pro najetého LUKÁŠE GAVLASE, jenž z úhlu prostřelil Trvaje – 4:1! Asistence: Vojtěch Polák, Radek Bonk.
     
    27:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa Brno se ovšem v útočné třetině neudržela moc dlouho a jakmile se Oceláři dostali dopředu, skórovali! Po souhře Peterka s Bonkem se ke kotouči dostal ERIK HRŇA, už na modré čáře zvolil střelu tahem a puk skončil v levém horním rohu brány – 3:1! Asistence: Jan Peterek, Radek Bonk.
     
    09:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jihomoravané mají zatím značné potíže s rozehrávkou. V poslední situaci puk rovněž jen vyhodili, a ten se jako bumerang vrátil do jejich obranného pásma. Hrňa dojel odražený kotouč na zadním mantinelu, naservíroval jej před Čiliaka a JAN PETEREK, zcela neobtěžován, doklepával za bezmocného gólmana – 2:1! Asistence: Erik Hrňa, Lukáš Zíb.
     
    06:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po přihrávce Linharta se k puku ve střední třetině dostal JAKUB ORSAVA, nabruslil do útočného pásma, přes obránce se mu podařilo vystřelit a Čiliak si s jeho ránou neporadil! Na puk si sice lehce sáhl, ale nezabránil rozvlnění sítě – 1:1! Asistence: Tomáš Linhart.
     
    01:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek! Úvodní příležitost měli domácí, ale Kometa nezůstala pozadu a brzy odskakuje do vedení! Dlapovu střelu Hrubec vyrazil jen před sebe a připravený VOJTĚCH NĚMEC v pohodě zasunul do odkryté brány – 0:1! Asistence: Ondřej Dlapa, Jan Káňa.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Orsava (Linhart), 10. Peterek (Hrňa, Zíb), 28. Hrňa (Peterek, Bonk), 33. Galvas (Polák, Bonk), 36. Zíb (Bonk, Květoň), 36. Martin Růžička (Rákos), 47. Martin Růžička, 48. Adamský (Roth, Hrubec), 52. Martin Růžička (Polanský, Linhart), 52. Květoň (Zíb, Foltýn) – 2. Němec (Dlapa, Káňa), 50. Vondráček (Čermák, Kováčik)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Trončinský, Zíb, Nosek, Foltýn, Krejčí – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Marek Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Kometa Brno: Čiliak (od 28. min Trvaj) – Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kováčik, Žižka (A), Kuboš, Miller – Hruška (A), Čermák (C), Vondráček – Káňa, Němec, T. Svoboda – Burian, Koreis, Zohorna – Wasserbauer, Raška, Mrázek – Novotný. Trenér: Martin Pešout.

    Rozhodčí: Kubuš, Müllner – Jindra, Skopal

    Diváci: 4596
    bahis siteleri