Slavia – Sparta 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 10:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:2 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Rytíři Kladno
Neděle 02.03.2014, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    MAREK POSMYK se dnes tedy nakonec střelou do modré prosadí, když může děkovat především útočníkům, kteří zařídili, že Cikánek vůbec nic neviděl. Asistence: Martin Ručinský, Robin Hanzl.
     
    46:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zle nedobře. Asi tak by se daly popsat výkony domácí obrany. Na levém křídle dostal moře prostoru MIROSLAV HOŘAVA a ke cti brankáře Francouze je třeba říci, že se nemohl trefi lépe, když umístil střelu přesně nad rameno. Asistence: Petr Tenkrát, Ivan Majeský.
     
    44:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nikým nehlídaný se dostal k puku na pravém křídle a střelou na vzdálenější tyč se snad nemohl trefit lépe, když jeho pokus ještě cinkl o tyč. Asistence: Tomáš Kaberle, Ondřej Havlíček.
     
    06:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Z těžkého úhlu se po akci na jeden dotek přesně prosazuje VIKTOR HÜBL. Jeho střela, ke které si vejel od brankové čáry se vešla přesně pod horní tyč. Asistence: Peter Jánský, František Lukeš.
     
    02:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po nahození od modré neudržel Francouz kotouč a posledním Rytířem, který se jej dotkl byl PETR TENKRÁT. Asistence: Ondřej Havlíček.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 7. Hübl (Jánský, Lukeš), 50. Posmyk (Ručinský, Hanzl) – 3. Tenkrát (Havlíček), 44. Tenkrát (Kaberle, Havlíček), 47. Hořava (Tenkrát, Majeský)


    HC VERVA Litvínov: Francouz – Pavlík, Zeman – Gula, Chalupka – Posmyk, Stříteský – Kokeš – Jánský, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Ručinský – Černý, Piroš, Trávníček – Majdan, Jurčík
    Rytíři Kladno: Cikánek – Růžička, Kaberle – Procházka, Gutwald – Majeský, Hořava – Jankovič – Rudovský, Zagrapan, Kuchler – Tenkrát, Havlíček, Hořava – Dalecký, Lukáč, Eberle – Strnad, Machač, Bajaruns

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek -Bádal, Pouzar

    Diváci: 4346
    bahis siteleri