Banská Bystrica – Žilina 5:1 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:4 (0:2 po s.n.)
Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:0 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
2:1 (2:0, 0:1 , 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 02.03.2014, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Skvelá atmosféra na martinskom zimnom štadióne, domáci kráčajú do play off, Dukla hrá v šestici.
     
    52:22
    Zbytočný a ďalší z radu faulov od Antona Pozníka 2. min. podrazenie, keď zatiahol ručnú brzdu po faule na unikajúceho Klímu.
     
    44:51
    V danom útoku si dobre počínal Kolena, ktorý sa predieral až ku Nagyovi a Pozník 2. min. musel použiť nedovolený zákrok držanie.
     
    33:53
    Rozhodcovia sa rozpískali... Branislav Jánoš 2. min. hákovanie. Presilovka 5:3 pre Martin, obrovská šanca strhnúť vedenie o dva góly opäť do vlastných rúk.
     
    33:33
    Súboj Themár – Pozník odmenil rozhodca Konc Juraj trestom pre druhého menovaného 2. min. krošček.
     
    26:53
    Obrovská podpora pre MHC z hľadiska. Presilová hra MHC – 2. min. Tomáš Troliga za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    26:44
    Themár jasne prestrelil všetko čo mu stálo v ceste podobne ako Jánoš, no celkom kontroverzný výrok hlavného rozhodcu, pravdepodobne Juraja Konca, podľa ktorého bol jeden martinský útočník v oblasti bránkoviska a bránil tak gólmanovi Nagyovi. Obrovská vlna nevôle na martinskej hráčskej lavici a aj v hľadisku. Zahádzaný ľad.
     
    24:39
    Trenčín dal gól!
    Najprv Markovič v oslabení skvele vybojoval sekundy k dobru, no potom domáci stratili v strednom pásme puk. Markovič sa hodil do strely, puk sa dostal ku BRANISLAVOVI JÁNOŠOVI, ktorý prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Asistencie: Róbert Petrovický
     
    13:00
    Martin dal gól!
    Už sa zdalo, že sa Dukla bezproblémov ubráni a tak sa vlastne aj udialo. No domáci boli v pásme a dobrým pohybom si Suja vypýtal puk, ten dal Themárovi, ktorý vystrelil, puk sa skackavo odrazil ku LUKÁŠOVI FINSTERLEMU, ktorý v ťažkej streleckej pozícii preukázal skvelú techniku a dorazil za Nagya. Asistencia: Andrej Themár, Jakub Suja.
     
    11:44
    Važan si skvele obkorčuľoval trenčiansku obranu, našiel voľného Galamboša a mohlo byť 2:0, no reflex Nagya bol namieste a zabránil gólu.
     
    10:54
    Ďalšie vylúčenie na strane hostí – Miroslav Habšuda 2. min. krošček.
     
    09:15
    Martin dal gól!
    Domáci to skvele rozohnali, najprv Jakub Suja skvele tečoval puk ešte mimo bránku Nagya, a potom sa predviedol Markovič skvelou kolmou prihrávkou na MICHALA VAŽANA, ktorý pálil do poloprázdnej bránky. Asistencia: Jaroslav Markovič, Peter Galamboš
     
    08:30
    Presilová hra pre Martin – Michal Toman 2. min. hákovanie.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 10. Važan (Markovič, Galamboš), 13. Themár (Themár,, Suja) – 25. Jánoš (Petrovický)


    HK VITAR Martin: Dzubina (Marton) – Matejka, Brcko – Finsterle, Fujerík, Suja – Ďatelinka, Rusina – Markovič, Galamboš, Važan – Novotný, Perniš – Themár, Kolena, Klíma – Popela, Pokrivčák – Rožník, Dírer, Cíger
    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Kutej) – Čerešňák, Pozník – Macejka, Troliga, Mikula – Bobček, Nemčík – Komínek, Petrovický, Jánoš – Habšuda, Bednár – Klíma, Rusnák, Šimíček – Ryzák, Lipták – Koyš, Toman, Hudec

    Rozhodčí: J. Konc – M. Novák – L. Kacej, M. Orolín

    Diváci: 2699
    bahis siteleri