Banská Bystrica – Žilina 5:1 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:4 (0:2 po s.n.)
Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 02.03.2014, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    V závere tohto zápasu si Zvolenčania zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť popradský útočník Adam Lapšanský.
     
    52:13
    Hosťujúci Kamil Brabenec neudržal svoje nervy na uzde a za zbytočné slovné narážky na adresu hlavných rozhodcov a hráčov obdržal trest 10 minút plus do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    46:24
    Vidíme vylúčenia na oboch stranách. Nervozita na ľade sa začala stupňovať a po menšej výmene názorov v strednom pásme si dvojminútové tresty za seknutie odpykajú hráči Belluš a Podkonický.
     
    41:22
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.
     
    36:07
    Prichádza vylúčenie aj na strane Popradu. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Sýkora. Predtým z pravej strany zakončoval Vaic, no gólman Šimko ho skvelým zákrokom vychytal.
     
    35:23
    Zranenie Lapšanského bolo na strane Zvolena ohodnotené vylúčením. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Juraško a je tu teda presilová hra o dvoch mužov pre Poprad.
     
    35:18
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Safronov, ktorý zneškodnil Mareka Nagya pri jeho strele z ľavej strany.
     
    30:03
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Kamil Brabenec bol pred popradskou bránou až príliš aktívny a napokon obdržal dvojminútový trest za seknutie na gólmana Masalskisa.
     
    29:59
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Zvolen. Na dve minúty si za jasné seknutie na Hraška odchádza sadnúť popradský obranca Dinda.
     
    26:42
    Zvolenskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Jakub Drábek.
     
    18:47
    Popradčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Brabenec.
     
    08:45
    Na rad prichádza aj prvá presilová hra pre Zvolen. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť popradský útočník lotyšského pôvodu – Juris Stals.
     
    05:31
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť zvolenský obranca Pichnarčík.
     
    04:28
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Pokovič.

    Branky a nahrávky: 7. Kroták (Fabian, Mlynarovič), 15. Vaic (Paločko), 20. Sýkora (Vaic), 55. Belluš (Drábek, Lapšanský)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Malina, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Látal, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško ("C"), Hraško, Pokovič, Hertl, Pichnarčík, Safronov, Ďaloga, Ťavoda – Chovan, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Podkonický ("A"), Hebar, Škvaridlo – Síkela, Jurík, Ľ. Zuzin – Koren, Srnka, Čanky

    Rozhodčí: Peter Jonák – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta

    Diváci: 1225
    bahis siteleri