Los Angeles – Carolina 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:3 (po pr.) | Chicago – Pittsburgh 5:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 1:2 (po pr.) | Washington – Philadelphia 4:5 (po pr.) | New Jersey – San Jose 2:4 (kon.)
NY Islanders – Florida 3:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
4:5 (2:1, 2:1, 0:2 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 02.03.2014, 18:30 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vysoce nadprůměrné utkání je rozhodnuto, v prodloužení rozhodl VINCENT LECAVALIER, který za přispění teče trefil z levého kruhu do levého dolního rohu branky. Velmi důležité střetnutí tak ovládli Flyers. Asistence: Kimo Timonen, Braydon Coburn.
     
    58:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vypjaté utkání bude pokračovat. Mason byl odvolán z branky, hosté tak hráli v šesti. Coburn našel Voráčka na pravém kruhu, jehož střelu tečuje mezi Holtbyho betony CLAUDE GIROUX. Asistence: Jakub Voráček, Braydon Coburn.
     
    51:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají 5 minutovou přesilovku, z pravého kruhu prostřelil Holtbyho ranou na bližší tyč JAKUB VORÁČEK. Asistence:
     
    36:23
    Washington právě vstřelil branku!
    Ruský obránce DIMITRIJ ORLOV slaví své 101. utkání v NHL svým druhým gólem, tentokrát po přihrávce Greena trefil od modré až k pravé tyči. Asistence: Mike Green.
     
    33:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková odpověď Washingtonu! Caps proměnili situaci tří proti třem, Ward krásnou zadovkou nabil JAY BEAGLOVI, který trefil díky skvělé přihrávce do prázdné. Asistence: Joel Ward, Mike Green.
     
    32:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno, Flyers se prosazují ve vlastním oslabení. Couturier nabil ADAMU HALLOVI na mezikruží a mladý útočník se trefil přesně pod břevno. Asistence: Sean Couturier.
     
    13:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Tato branka se už sice nebude počítat jako využitá přesilovka, to ale nemusí Capitals vůbec vadit. Chimera našel z rohu kluziště MARCUSE JOHANSSONA v předbrankovém prostoru a ten se už nemýlil. Asistence: Jason Chimera, Mike Green.
     
    11:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Rozhodčí zpětně prozkoumal video a uznává gól! Přesilovková střela kapitána CLAUDE GIROUXE z levého kruhu se odrazila z branky pryč, puk ale přešel brankovou čáru. Zpětně se tak anuluje zhruba minuta času. Asistence: Kimo Timonen, Jakub Voráček.
     
    06:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Jako první se raduje tým z hlavního města USA. Brouwer nejprve nebezpečně tečoval Orlovovo nahození od modré, tento puk dokázal ještě Mason vyrazit. Brouwer ale pokračoval v akci a zpoza branky nabil na střelu najetému DIMITRIJI ORLOVOVI. Ruský obránce napřáhl až ke stropu haly a nechytatelnou dělovkou vymetl levý horní roh branky. Asistence: Troy Brouwer, Martin Erat.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 7. Orlov (Brouwer, Erat), 14. Johansson (Chimera, Green), 34. Beagle (Ward, Green), 37. Orlov (Green) – 12. Giroux (Timonen, Voráček), 33. Hall (Couturier), 52. Voráček, 59. Giroux (Voráček, Coburn), 63. Lecavalier (Timonen, Coburn)


    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Carlson, Alzner, Green (A), Orlov, Carrick, Erskine – Ovečkin (C), Bäckström (A), Laich – Brouwer, Wellman, Johansson – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Beagle, Erat.
    Philadelphia Flyers: Mason (Heeter) – Timonen (A), Coburn, Grossman, Streit, Schenn L., Meszároš – Voráček, Giroux (C), Hartnell (A) – Simmonds, Schenn B., Lecavalier – Read, Couturier, Downie – Raffl, Hall, Rinaldo.

    Rozhodčí: Pochmara, Martell – Nowak, Amell

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri