Los Angeles – Carolina 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:3 (po pr.) | Chicago – Pittsburgh 5:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 1:2 (po pr.) | Washington – Philadelphia 4:5 (po pr.) | New Jersey – San Jose 2:4 (kon.)
NY Islanders – Florida 3:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.)
konec
New York Islanders
3:5 (2:0,1:1, 0:4)
Florida Panthers
Neděle 02.03.2014, 21:10 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers dávají svojí pátou branku a domácí už to budou mít velice těžké! Po ose Kulikov – Olsen doputoval kotouž až do mezikruží ke SCOTTIEMU UPSHALLOVI, který svým druhým gólem v utkání popáté rozradostnil fanoušky hostí. Asistence: Dylan Olsen a Dmitry Kulikov.
     
    50:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Florida obrací stav zápasu ve svůj prospěch! Matthias se rozjel s kotoučem po pravé straně, následně zastavil a vypálil. Nilsson vyrazil pouze před sebe, kde byl nejrychleji SCOTTIE UPSHALL, a dorazil kotouč za už bezmocného brankáře domácích. Asistence: Shawn Matthias a Brian Campbell.
     
    44:18
    Florida právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! SHAWM MATTHIAS se dostal k puku těsně před domácím brankářem a po pěkném forhendovém blafáku zakončoval už do prázdné branky. Pro Matthiase to byla dnes druhá branka. Asistence: Jimmy Hayes a Jonathan Huberdeau.
     
    43:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Zbytek utkání bude ještě zajímavý, Panteři totiž opět snižují a prohrávají už zase pouze o gól. MARCEL GOC v situaci dva na dva vystřelil od levého mantinelu, kotouč se o hůl bránícího beka zvedl nahoru, Nilsson už na změnu směru nedokázal reagovat a puk cinkl o břevno a zapadl mu za záda. Asistence: Jonathan Huberdeau a Tom Gilbert.
     
    39:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders zjevně nechtějí odcházet do kabin za téměř vyrovnaného stavu a přesně minutu po kontaktní brance Floridy, a 45 sekund před koncem druhé třetiny, opět zvyšují svoje vedení o dvě branky. RYAN STROME se dostal ke kotouči na levém kruhu a z otočky prostřelil Thomase mezi betony. Asistence: Thomas Vanek a Kyle Okposo.
     
    38:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Pozor, Panthers v závěru druhé třetiny snižují na rozdíl jediného gólu! Nilsson vyrazil střelu z hole Huberdeaua jenom před sebe, kde byl nejrychleji SHAWN MATTHIAS, a dorazil kotouč do sítě. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    07:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ani ne minutu od svého prvního gólu se trefují podruhé! Nielsen nahodil kotouč a byl to opět THOMAS VANEK, kdo dokázal tečovat šikovně za Thomasova záda. Asistence: Frans Nielsen a Lubomír Višňovský.
     
    06:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované se dostávají do vedení! Clutterbuck dostal kotouč do mezikruží a už tak byl ve velice výhodně pozici, rozhodl se však ještě zadovkou přistrčit puk najíždějícímu THOMASI VANKOVI, jenž následně propálil Thomase střelou k pravé tyči. Asistence: Cal Clutterbuck a Calvin de Haan.

    Branky a nahrávky: 7. Vanek (Clutterbuck, De Haan), 8. Vanek (Nielsen, Višňovský), 40. Strome (Vanek, Okposo) – 39. Matthias (Huberdeau), 44. Goc (Huberdeau, Gilbert), 45. Matthias (Hayes, Huberdeau), 51. Upshall (Matthias, Campbell), 56. Upshall (Olsen, Kulikov)


    New York Islanders: Nilsson (Nabokov) – Carkner, Hamonic, Hickey, MacDonald "A", Martínek, Strait, De Haan, Višňovský – Bailey, Boulton, Cizikas, Clutterbuck, Grabner, Lee, Halmo, Martin, McDonald, Nelson, Nielsen, Okposo "A", Strome, Vanek
    Florida Panthers: Thomas (Clemmensen) – Campbell "A", Gilbert, Gudbranson, Jovanovski "C", Kulikov, Olsen, Weaver – Barch, Bergenheim, Bjugstad, Boyes, Fleischmann, Goc "A", Gomez, Hayes, Huberdeau, Matthias, Shore, Upshall, Winchester

    Rozhodčí: Dwyer, Jackson – Devorski, Murchison
    bahis siteleri