Hr. Králové – Havířov 5:6 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 2:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:6 (2:0, 0:3, 3:3)
AZ Havířov
Neděle 02.03.2014, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Příjemnou neděli u juniorského hokeje. V nadstavbové skupině B druhé nejvyšší soutěže je už po včerejšku definitivně jasno, kdo postoupí do baráže o extraligu. První Porubu už nemůže nikdo předehnat, ani druhý Hradec Králové a třetí Havířov, tedy soupeři, kteří se dnes utkají na východočeském ledě.
     
    Královským lvům se nadstavba rozhodně nepovedla podle představ, ale v poslední době se jim daří parádně. Vyhráli totiž čtyřikrát v řadě, napsledy si v pátek vyšlápli právě na lídra tabulky. S Porubou sice po dvou třetinách těsně prohrávali, ale v té třetí dokázali zápas otočit a získat vítězství 2:1 – cenné pro jejich sebevědomí.

    Čtyřzápasovou šňůru triumfů už za sebou mají také havířovští mladíci, proběhla ale na přelomu roků. Teď už to s jejich výsledky není tak slavné. Naposledy se AZ představil na půdě Hodonína, který vstřelil branku už po třiceti sekundách hry a výsledek 1:0 vydržel i přes celou řadu šancí hostů až do závěrečné sirény.
     
    Vzájemná bilance soupeření obou týmů zatím hovoří pro Havířov. Ten sice v úvodní bitvě prohrál vysoko 0:6, ale pak se pomstil na hradeckém ledě vítězstvím 3:1 a doma ve třetím střetnutí poměrem 5:0 takřka oplatil Hradci první výsledek. Východočeši se tedy dnes pokusí srovnat stav.
     
    Úvodní sestavy:

    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Matějček, Suk, Skála, Rejl, Kulhánek, Souček, Novotný – Procházka, Nedvídek, Jebavý – Šeps, Kastner, Bartoň – Bezděk, Hlavatý "C", Stoilskij. Trenér: Petr Luštinec.

    AZ Havířov: Gabler – Cháňa, Gawlas, Weisser, V. Potočný – Šmíd, Matějek, Diviš, Suchý, Křibík, Vyčesaný, Lenomar, Synek, Staš. Trenér: Jaromír Venglář.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    První nebezpečný útok patřil Hradci Králové. Lukáš Nedvídek uháněl za pukem a nabídl ho na střed Drahoši Jebavému, jenž ránu z první si vychutnal lapačkou Erik Gabler.
     
    01:02
    Domácí následně trochu zaváhali v rozehrávce, ale soupeř je o kotouč nakonec nedokázal obrat.
     
    01:32
    Hradec se pokusil o rychlý přechod středního pásma. Bylo to ale na úkor přesnosti.
     
    02:06
    Havířovský Jan Diviš poslal koouč přes všechny čáry, ale bylo to s dotekem jednoho ze soupeřů a icing se nepíská.
     
    02:39
    Až před Gablera se šikovně protáhl Michal Procházka, který o chvíli později také pálil z pravého kruhu. Brankáři zůstal kotouč za záda, což si ovšem rychle uvědomil a před Nedvídkem ho stačil zalehnout.
     
    03:13
    Na druhé straně prchli hosté do přečíslení dva na jednoho, Lukáš Kastner se ale stačil vrátit a hrozící nebezpečí zastavit.
     
    03:34
    Domácí hokejisté mají zatím navrch. Teď vyslal z levé strany parádní dělovku Dominik Rejl a Gabler musel zasáhnout lapačkou u své masky. To rozhodně nebyl snadný zákrok.
     
    04:14
    Na chvíli se v pásmu usadili i hokejisté z východu republiky. Křížná přihrávka Jana Diviše ale prosvištěla napříč pásmem bez povšimnutí.
     
    04:40
    Naopak Erik Gabler musí znovu zasahovat a Hradec získává útočné buly.
     
    04:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Od vhazování uběhly oficiálně čtyři sekundy, ve skutečnosti to bylo určitě ještě méně. Michal Procházka vyhrál buly pro DRAHOŠE JEBAVÉHO, který okamžitou a nečekanou střelou propálil všechno před sebou včetně klekajícího si Gablera a Hradečtí se ujímají vedení – 1:0! Asistence: Michal Procházka.
     
    05:30
    Na druhé straně ohrozila brankáře Rudolfa Bernarta pouze navštívenka z velké vzdálenosti.
     
    05:58
    Jeho spoluhráči se vzápětí pokusili o rychlý průnik, ale na modré čáře se dopustili ofsajdu.
     
    06:38
    Rána Michala Cháni po vyhraném vhazování byla pro Bernarta poměrně nebezpečná, horký brambor mu vypadl z dlaní. Spoluhráči ale dopravili puk do bezpečí.
     
    07:18
    Královští lvi se s vedením prozatím mírně uspokojili a větší aktivita je teď na hokejkách hostujících mladíků.
     
    07:59
    Michal Vyčesaný zvolil na levé straně po přejezdu modré čáry švihovku, kterou Bernart bezpečně ukryl do lapačky.
     
    08:23
    Rychlý protiútok domácích mohl znamenat druhý gól. Jebavý tentokrát přenechal Procházkovi, který si chtěl Gablera rozhodit, ale ten pak spodní kout brány perfektně pokryl!
     
    09:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a k vidění byla opět kombinace v parádní rychlosti, zakončena neskutečně přesnou střelou. Martin Bartoň zpoza brány vybídl k zakončení LUKÁŠE KASTNERA, který z první poslal puk o druhou tyčku na místo určení – 2:0! Asistence: Martin Bartoň, Daniel Šeps.
     
    10:14
    Zase je tu snaha v podání juniorů Havířova. Ti však v útočném pásmu nedokáží vytvořit zdaleka nic takového jako Hradečtí.
     
    10:50
    Když už se Michal Vyčesaný dostal na levém kruhu k poměrně zajímavému pokusu, jeden z domácích beků zblokoval kotouč do ochranné sítě.
     
    11:23
    Už zase pokračují hradecké manévry. Nedvídek přiťukl puk do střelecké pozice Matěji Sukovi, ten orazítkoval bližší tyčku!
     
    11:59
    Oba týmy střídaly, což ale Bartoňovi s Nedvídkem nezabránilo v úmyslu dojít si pro další gól. Zastavil je však těsný ofsajd.
     
    12:39
    Domácí chvíli poměrně účinně forčekovali, ale Adamu Weisserovi pak vyšel individuální průnik, který zakončil ještě z neutrální zóny nepřesnou ranou.
     
    13:22
    Zatím sledujeme zápas hraný ve velkém tempu bez zbytečného přerušování. Divákům se musí líbit.
     
    13:41
    Jako bych to zakřikl. Domácí kapitán Pavel Hlavatý vrazil do brankáře společně s odpískáním a hosté se hned ujali pomsty. Hlavatý (HKR) je vyloučen na dvě minuty za sekání a dvě za hrubost, Michal Cháňa (HAV) na dvě minuty za hrubost. Hosté hrají přesilovku.
     
    14:18
    Útočná kombinace Havířova skončila zpětným pasem pro Dominika Suchého, jehož rána byla ztečována vysoko do ochranné sítě za Bernartem.
     
    14:35
    Když už na domácího brankáře prošel projektil z hokejky Jana Šmída, měl vynikající výhled a zasáhl bezchybně.
     
    15:09
    Kotouč šel z hokejky na hokejku, až z levé strany střílel Jan Křibík. Nedokázal ale přesně zamířit a zase ztroskotal na Bernartovi.
     
    15:50
    Domácí tým je kompletní, ale potřeboval by přerušit hru pro srovnání hráčů a celkové uklidnění.
     
    16:14
    To se právě teď děje, Erik Gabler musel za pukem za brankovou čáru a Hradečtí mají pásmo.
     
    16:41
    A netrvalo to dlouho, než je na světě taky první početní výhoda pro Královské lvy. Adam Weisser (HAV) je vyloučen za krosček proti Michalu Procházkovi.
     
    16:57
    Šepsovi se nepodařilo přesně tečovat Kastnerovu nabídku, o chvíli později hosté vyvážejí kotouč do bezpečí.
     
    17:29
    A teď Havířov šetří v útočné třetině cenné vteřinky.
     
    17:54
    K Drahoši Jebavému se vrátil puk od Michala Procházky a hradecký forvard hned vykroužil do brankoviště. První střelou ale Gablera nepřekonal a dorážku poslal těsně mimo.
     
    18:15
    Ani hradecká přesilovka zatím rozhodně není vydařená, zase se hraje poblíž Bernarta.
     
    18:49
    Lukáš Nedvídek z úhlu rozvlnil pouze boční síťku a hosté jsou kompletní.
     
    19:08
    Až po přesilovce byli Hradečtí zase blízko ke skórování. Jebavý dorážel Sukovu střelu, jenže na gólmana hostů opět nenašel recept!
     
    19:46
    A tak to ještě zkoušejí hosté. Jejich kombinaci před odkrytou brankou na poslední chvíli zastavila hradecká hokejka!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí junioři se od začátku s ničím nepárali. Zatím prokazují o poznání větší kvalitu v útočné třetině, která vedla ke dvěma brankám z neskutečně rychlých akcí a také dalším příležitostem. Hostům dodala sebevědomí přesilová hra, ale žádnou jasnou gólovou šanci si zatím nedokázali vypracovat.

    Druhá třetina začne přibližně ve 12:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pozor na to, hostům stačilo pouhých dvacet sekund na kontaktní gól! Před Bernarta si s pukem vyjel Jan Diviš, brankář ho vyrazil vedle sebe do vzduchu. Tam si ho našel MICHAL VYČESANÝ a baseballovým úderem na hraně vysoké hokejky ho parádně dorazil z úhlu do odkryté branky – 2:1! Asistence: Jan Diviš.
     
    21:02
    Hradec reaguje tak, jak bylo potřeba, a hned vytvořá v pásmu hostů velký zmatek.
     
    21:59
    Hradecký brankář ovšem musí vzápětí krýt ránu Jana Šmída z dálky.
     
    22:37
    Drahoš Jebavý sice dojel zblokované nahození jako první, ale Havířovští se stejně hned dokázali osvobodit.
     
    23:08
    Po střele Matěje Suka se kotouč motal před Gablerem, který byl po svém zákroku na zemi. Nikdo z domácích ale nedokázal puk dopravit do nechráněné svatyně.
     
    23:32
    Ale jsou to především havířovské akce, které na rozdíl od první třetiny pořádně hrozí. Bernart musel chytat tečovanou střelu, další pokus k bližší tyči a pak i velkou šanci Weissera, proti němuž zasáhl parádně lapačkou!
     
    24:29
    Hosté se opravdu výrazně zvedli a chvílemi přidělávají domácím hokejistům velké problémy.
     
    25:08
    V rohu havířovské třetiny chvíli o puk bojoval Pavel Hlavatý, soupeř ho o něj ale obral. Hradec to musí zkusit znovu ze svého pásma.
     
    25:52
    Ani teď ovšem hosté nepustí svého protivníka od hrazení, Hradečtí se marně snaží prokousat do střelecké pozice.
     
    26:04
    Je tu druhá přesilovka pro Havířov. Martin Matějček (HKR) zastavil svého unikajícího protivníka a pyká za podražení.
     
    26:46
    Zase si Bernart musel připadat jako na tenise. Tentokrát dorážel ze vzduchu Jan Křibík, ovšem jen do těla připraveného gólmana.
     
    27:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zrovna jsem chtěl napsat, jak domácí hrajou oslabení aktivně a dobře, když vtom přichází vyrovnávací gól! Tomáš Matějek nabil zpoza brány JANU DIVIŠOVI a Bernartovi bylo k ničemu, že se stačil rychle přesnout. Diviš totiž z první nádherně trefil druhý růžek – 2:2! Asistence: Tomáš Matějek, Michal Vyčesaný.
     
    28:15
    Havířovským juniorům to nestačí, chtějí víc! Už už jeden z nich mohl zakončovat do odkryté brány, ale možná úmysl svého spoluhráče nepřečetl dostatečně rychle a Hradečtí mu puk odpálili.
     
    28:56
    Domácího brankáře tentokrát pořádně vylekala pumelenice Jana Kříbíka, která k úlevě Hradeckých proletěla těsně vedle tyčky.
     
    29:38
    Teď už se hradeckým barvám podařilo částečně uklidnit hru, ale hosté cíti obrovské povzbuzení.
     
    30:20
    Mohl to prokázat Adam Weisser, jehož prudkou nabídku před domácí klec ale nikdo nedokázal tečovat a Bernartovi přitížit.
     
    30:40
    Pokračující kombinaci soupeře domácí hokejisté vypíchli do ochranné síti. Rudolf Bernart je v jednom ohni střel.
     
    31:08
    Ta z hokejky Dominika Suchého branku poměrně dost minula, Bernart ovšem musel rychle skrýt kotouč odražený od zadního plexiskla.
     
    31:36
    Rejl se Šmídem se postarali o to, že kotouč zamířil na hradeckou střídačku. Domácímu obránci se nepodařilo proniknout do pásma.
     
    32:10
    Hlavatý se Stoilským se utrhli do přečíslení. K prvnímu jmenovanému ale výtečně přistoupil soupeř a nedovolil domácím akci zakončit.
     
    32:55
    Na druhé straně hrozil před Bernartem Jan Diviš, svou teč ale poslal mimo prostor tří tyčí.
     
    33:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté svou výrazně zlepšenou hru a nátlak na soupeře přeměňují v dokonalý obrat zápasu! Za zády hradecké obrany zůstali dva volní hráči a MICHAL VYČESANÝ poslal puk milimetrově přesným zakončením o břevno do sítě – 2:3! Asistence: Tomáš Matějek.
     
    34:31
    Tak tohle jsme po první části nečekali. Role se v prostřední části přesně prohodili, Havířov aktuálně hraje v obrovské pohodě a domácí si s ním nevědí rady.
     
    34:53
    Hradecké nahození od modré čáry donutilo Gablera přerušit hru, domácí budou moci zareagovat jakoukoli akcí.
     
    35:30
    A první hradecký útok si zajistil přesilovku. Domácím teď za nepříznivého stavu nebude svědčit, jak moc časoměřičům v každém přerušení utíká čas, teď uběhly dokonce čtyři sekundy. Každopádně Jan Diviš (HAV) pyká za vysokou hůl.
     
    36:02
    Úvod početní výhody vypadal ze strany domácíh poměrně zajímavě, ale Erik Gabler si zatím ví rady se všemi pokusy.
     
    36:24
    A to platilo i o střele Martina Bartoně, kterou hostující brankář vytěsnil pravým betonem do ochranné sítě.
     
    37:04
    Kombinujícímu páru Procházka – Jebavý puk utekl od hokejek přímo do území Gablera.
     
    37:15
    Gabler vyrazil Matějčkovu střelu do vzduchu a dorážet mohl Martin Bartoň. Skákavý puk ale nezpracoval ideálně a poslal ho vedle.
     
    37:46
    Hosté jsou kompletní. Tomáš Matějek hned zle dotíral na Bernarta, jenž musel kotouč chytit napoprvé.
     
    38:24
    Domácí obrana stačila na poslední chvíli dobruslit přečíslení Matějka s Křibíkem, kteří se ke střele nedostali.
     
    38:55
    Havířovští mladíci se ale znovu usazují v pásmu a zkoušejí se vrátit do své útočné formy před oslabením. Další práce pro Rudolfa Bernarta.
     
    39:14
    A výtečný Bernart si lapačkou poradil i se střelou Jana Šmída.
     
    39:53
    Ještě jedno vhazování, pro změnu před Erikem Gablerem, který musel přikrýt ránu od modré čáry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá část nabídla ve srovnání s tou první přesně opačný obrázek. Najednou byli všude hráči Havířova, kteří ze své převahy vytěžili nejen vyrovnání, ale dokonce i obrat a aktuálně jsou vítězství o gól blíž. Zatím všechny trefy tady v malé hale padají do branky pod diváckým ochozem, tak se nechme překvapit, zda tomu tak bude i dál a Královští lvi ještě sáhnou po bodech.

    Třetí třetina začne přibližně ve 13:34.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Michal Procházka přejel Martinu Matějčkovi na pravé straně modrou čáru, domácí hokejisty zastavuje ofsajd.
     
    40:52
    V dalším útoku Procházka dostal zpětný kotouč od Jebavého, ale nešel mu na hokejku, a nemohl tak vystřelit z první.
     
    41:31
    Lukáš Kastner vpadl do havířovské třetiny sám a dojetým nahozením donutil Gablera přerušit hru.
     
    41:44
    Jan Křibík u hrazení tvrdě narazil Daniela Šepse, rozhodčí museli přerušit hru. Domácí útočník je sice otřesený, ale jinak nejspíš v pořádku.
     
    41:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hradec sice začal třetí třetinu lépe, ale po necelých dvou minutách paradoxně střílejí gól hosté a svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek! Po velké chybě domácí obrany zůstal před Bernartem úplně volný TOMÁŠ MATĚJEK, který zakončením k tyčce nedal hradeckému gólmanovi šanci – 2:4. Bez asistence.
     
    42:35
    Hradec se pokouší o kontr v podání elitního útoku. Nedvídek hledal zpoza brány Michala Procházku, ale přihrávka to nebyla přesná.
     
    43:02
    Domácí hráli v šesti, což pro ně znamená další nepříjemnost. Menší trest odpyká Viktor Stoilskij (HKR).
     
    43:25
    Východočeši se rychle osvobodili, hosté ale okamžitě zase získali útočné pásmo.
     
    44:07
    Už se zdálo, že se Hradečtí osvobodí, ale puk nedokázali poslat ze třetiny a dál se musí bránit velkému tlaku soupeře.
     
    44:38
    Cháňovi nesedla střela z první, kterou Bernart snadno zlikvidoval vyrážečkou. Teď už Hradečtí posílají puk přes všechny čáry.
     
    45:23
    Domácí tým je v plném počtu. Ke zbloudilému kotouči se na pravém kruhu dostal Drahoš Jebavý a hned ho napálil směr brána, jenže chrániče clonícího beka poslaly puk na zadní hrazení.
     
    45:53
    Na druhé straně hrozilo domácím nebezpečí z hokejky Jana Křibíka, ten ovšem svou švihovku nedokázal stlačit mezi tři tyče.
     
    46:14
    Rychlou pasáž ukončuje zákrok Erika Gablera, jenž Rejlovu střelu chytl a nepustil. To pro něj bylo klíčové.
     
    46:40
    Lukáš Kastner se velmi dobře probíjel havířovskou obranou, byl zastaven na hranici nedovoleného zákroku. Nakonec musel Gabler zasahovat proti Martinu Bartoňovi.
     
    47:07
    V dalším průniku Královských lvů, kteří se zmáhají, pomohl hostujícímu brankáři blokující obránce.
     
    47:42
    Také Rudolf Bernart se musí mít na pozoru. Pro něj to jsou vůbec poslední zápasy v juniorském dresu, příští rok už kvůli věku nebude moci hrát.
     
    48:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný gól přináší dramatizaci skóre, ještě bude o co hrát! Od červené čáry nahodil puk na branku MARTIN MATĚJČEK a Erik Gabler nezvládl zcela jednoduchou situaci. Puk mu mezi betony proklouzl za záda a je to 3:4! Asistence: Lukáš Kastner.
     
    48:50
    Navíc přichází početní výhody domácího týmu. Michal Cháňa (HAV) dohrál Michala Procházku nedovoleně a pyká za napadení. Velká možnost pro Hradec!
     
    49:32
    Dobrou kombinaci nezvládl zakončit Drahoš Jebavý, kotouč trefil hodně špatně. I tak se ke Gablerovi nakonec dostal od Nedvídka.
     
    50:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tohle byla velká paráda, deset minut před koncem máme vyrovnáno! Když jel Daniel Šeps s kotoučem do levého kruhu, nenápadně se za hostujícího obránce vydal ze zadních pozic MARTIN MATĚJČEK. Nádhernou Šepsovu nabídku pak snadno ztečoval do prázdné brány a svým druhým gólem zápasu využívá přesilovku – 4:4! Asistence: Daniel Šeps, Lukáš Kastner.
     
    51:22
    Najednou je v mírné psychické nevýhodě Havířov. Totálně laciný třetí gól může hosty přijít hodně draho, teď bude Erik Gabler pod nepříjemným psychickým tlakem.
     
    52:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se po vyrovnání vzchopili a netrvalo dlouho, než se zase dokázali vrátit do vedení! Dělovka Cháni šla vedle, ale za brankou se k puku dostal MICHAL VYČESANÝ. Předvedl neskutečně rychlé ruce, když se okamžitě vymotal před bránu a Bernart absolutně nestačil zareagovat. Pro havířovského útočníka to znamená hattrick – 4:5! Asistence: Michal Cháňa, Dominik Suchý.
     
    53:21
    Hra se sice trochu uklidnila, ale stěhuje se ze strany na stranu. Která obrana povolí příště?
     
    54:13
    Povolila ta hradecká a Dominik Suchý byl i v pádu blízko šesté brance. Byla to už ale opravdu hodně těžká pozice a Suchý zakončil těsně mimo.
     
    55:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hradecké vyrovnání se teď jeví naprosto zbytečné. Už je totiž na světě zase dvoubrankové vedení Havířova! Na modré čáře zachytil vyhození TOMÁŠ MATĚJEK a okamžitou ranou ho poslal do druhého růžku branky Rudolfa Bernarta – 4:6! Bez asistence.
     
    55:08
    Hned po vhazování podrazil Drahoš Jebavý (HKR) svého soupeře a Hradec se bude bránit v oslabení.
     
    55:59
    Hosté ostřelují hradeckou branku, jak mohou, zatím jim ale domácí v čele s Bernartem stačí.
     
    56:51
    Až po minutě a půl se domácí osvobodili a Michal Procházka se v útočném pásmu postraral o chvíli klidu pro své spoluhráče.
     
    57:23
    Domácí hrají v plném počtu a mají poslední šanci ještě se zápasem něco udělat!
     
    57:40
    Rejlovu střelu snadno zastavil Gabler vyrážečkou, Bartoňova přihrávka před branku pak žádného spoluhráče nenašla.
     
    58:01
    Hru přerušuje přihrávka rukou, vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    58:33
    Stále se domácím vůbec nedaří usadit poblíž Gablerovy brány.
     
    58:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece to ještě bude zajímavé! Hradečtí se dostali do pásma a bleskurychlou individuální akcí snižují na nejtěsnější rozdíl. Postaral se o to špílmachr LUKÁŠ NEDVÍDEK, jenž vykroužil až mezi kruhy a parádním bekhendem zavěsil do druhého růžku – 5:6. Bez asistence.
     
    58:49
    Hradecká střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    59:03
    Bernart spěchá z branky, Hradec v šesti!
     
    59:11
    Michal Procházka v úniku nepřekonal Gablera bekhendovou kličkou!
     
    59:11
    Byl u toho ale faulován. Michal Vyčesaný (HAV) je vyloučen za podražení, Hradec jde hrát 6 na 4!
     
    59:22
    Hosté se osvobozují, Hradečtí musí znovu.
     
    59:47
    Matěj Suk přestřelil, následnou přihrávku hosté zblokovali mimo mantinely. Buly před Gablerem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina tedy opravdu nenudila a nabídla hned několik příběhů. Hradec Králové dokázal skóre vyrovnat, jenže Havířov se pak zase vrátil do vedení, které i přes závěrečné snížení dokázal udržet. Ve vzájemných zápasech tak bere třetí vítězství ze čtyř a vůbec mu nevadilo, že dnes nastoupil jen ve třinácti hráčích. V tabulce se tak hosté dotahují za svého dnešního soupeře na odstup pouhých dvou bodů.

    Ode mě je to pro dnešek vše, příjemný zbytek hokejové neděle! (14:13:53)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Jebavý (Procházka), 10. Kastner (Bartoň, Šeps), 49. Matějček (Kastner), 51. Matějček (Šeps, Kastner), 59. Nedvídek – 21. Vyčesaný (Diviš), 28. Diviš (Matějek, Vyčesaný), 34. Vyčesaný (Matějek), 42. Matějek, 53. Vyčesaný (Cháňa, Suchý), 56. Matějek


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Matějček, Suk, Skála, Rejl, Kulhánek, Souček, Novotný – Procházka, Nedvídek, Jebavý – Šeps, Kastner, Bartoň – Bezděk, Hlavatý "C", Stoilskij. Trenér: Petr Luštinec.
    AZ Havířov: Gabler – Cháňa, Gawlas, Weisser, V. Potočný, Šmíd, Matějek, Diviš, Suchý, Křibík, Vyčesaný, Lenomar, Synek, Staš. Trenér: Jaromír Venglář.
    bahis siteleri