Hr. Králové – Havířov 5:6 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 2:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 02.03.2014, 17:00 • ZS TEZA Hodonín • Liga juniorů
Partner:
     
    57:14
    Hlavní rozhdočí výrazně zatápí domácím hokejistů pod kotlem, sedmadvacet vteřin před vypršením Raušova trestu vylučuje ještě Marka Výmolu (HOD) za krosček. Hostující kouč Petr Dočkal na to reaguje oddechovým časem.
     
    55:41
    David Rauš (HOD) oslabuje svůj tým, dosstává menší trest za vysokou hůl.
     
    55:16
    Hradil se šikovně natlačil do střelecké pozice, když unikl domácí obraně kolem pravého mantinelu, jeho pokus však míří pouze do pravé boční konstrukce.
     
    52:14
    Jan Prčík (HOD) na druhé straně dostává dvě minuty za napadení, když dohrál jednoho ze Zubrů, který se nenacházel v blízkosti kotouče.
     
    50:36
    Přerovští se opět nechávají vyloučit, konkrétně se jedná o Karla Kebzu (PRE), který zahrál nedovoleně vysokou holí.
     
    47:46
    Vít Černohous trestuhodně spálil tisíciprocentní ke konci přesilové hry, když dokázal stáhnout vyražený kotouč na bekhend a před poloprázdnou klecí minul horní tyčku Loučkovy klece o zhruba třicet centimetrů.
     
    45:18
    Nenápadné nahození Štěpána Němce od levého mantinelu mohlo skončit brankou a otřelo se o boční konstrukci Lunerovy brány.
     
    35:26
    Hlavní arbitr se dnes může upískat, Marek Výmola (HOD) je odeslán "za katr" ma dvě minuty za hákování.
     
    33:03
    Na opačné straně kluziště ujel do samostatného úniku Pavel Hradil, dokázal si položit domácího brankáře, jenže následně jej Luner vychytal obratným zárkokem a la Dominik Hašek!
     
    32:18
    Obránce Frolek se vydal na nebezpečný útočný výlet a natlačil se až před Loučku, přerovský brankář jej však i s lehkou pomocí paní Štěstěny dokázal vychytat!
     
    28:05
    Hlavní rozhodčí ukazují na Pavla Kubala (PRE), který se podle jejich soudu provinil hákováním.
     
    24:02
    Dominik Mašíček (PRE) evidentně zahákoval Sedláka v jeho průniku do brankoviště, počet hráčů na ledě se vyrovná alespoň na pár vteřin.
     
    22:18
    Vyloučen Klaudius Kukliš (HOD) za krosček, domácí hokejisté by si na častou nedisciplinovanost měli dávat větší pozor.
     
    21:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Krátce po začátku druhé třetiny domácí přidali druhý zásah do přerovské sítě! Jmenovitě se o to postaral VÍT ČERNOHOUS, který i přes signalizovaný trest dokázal obejít protihráče po zisku kotouče v útočném pásmu a bekhendovým pokusem překonal Tadeáše Loučku! Bez asistence.
     
    19:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté však nakonec dokázali zmobilizovat síly a zužitkovat dvojnásobnou přesilovku! Roman Šťastný nabídnul palebnou pozici DOMINIKU MAŠÍČKOVI, který parádní ránou bez přípravy posílá kotouč do levé šibenice. Luner byl v této situaci naprosto bez šance. Asistence: Roman, Šťastný, Karel Kebza.
     
    19:18
    Domácí obránce Frolek ztratil při bránění hůl, o to měli Hanáci při dvojnásobné přesilovce jednodušší, jenže Šťastný nedokázal zužitkovat vynikající pozici mezi kruhy ke vstřelení gólu.
     
    18:51
    Po necelé půlminutě přichází další trest na hodonínskou stranu, a to může být pro Drtiče kritické. David Polesný (HOD) nevyhodil kotouč ideálně a je potrestán za zdržování hry.
     
    18:27
    Následuje další vyloučení, Vít Černohous (HOD) zbytečně máchnul hokejkou proti průniko hostujícího útočníka a je vyloučen za hákování.
     
    15:38
    Mašíčkova střela od modré čáry byla někým z domácích obránců tečovaná přímo na hůl Pavla Hradila, jenže přerovský forvard nedokázal protlačit kotouč kolem Lunerovy přední tyče.
     
    14:42
    Jiří Sedlák (HOD) je dalším vyloučeným hokejistou, domácí obránce si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínské tribuny jásají, Jihomoravané střílí první branku zápasu a ujímají se tak vedení! Obránce Polesný přesně našel zajíždějícího PAVLA FLORU za hostující obranu, ten před modrou čárou převzal kotouč a nedělalo mu problém prostřelit Loučku rychlou ranou nad lapačku. Asistence: David Polesný.
     
    10:21
    I hodonínští hráči si vyzkouší přesilovou hru, Radim Šnirc (PRE) seknul obránce Polesného a úůjde si na dvě minuty odpočinout.
     
    09:26
    Frolkova rána od modré čáry se jen mihla kolem Loučkovy pravé tyče, přerovský brankář vůbec nic neviděl a pouze se za plachtícím pukem otočil!
     
    07:46
    Janota s Kučerou se jako blesk z čistého nebe dostali do přečíslení dva na jednoho, jenže si příliš merozuměli v kombinaci a kotouč končí v levém rohu kluziště.
     
    04:59
    Hlavní rozhodčí poprvé v utkání vylučuje, Pavel Flora (HOD) si odpyká menší tret za podražení.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Flora (Polesný), 22. Černohous – 20. Mašíček (Šťastný, Kebza)


    SHK Drtiči Hodonín: Luner (Zollpriester) – Prčík, Frolek, Kukliš, Polesný, Sedlák, Výmola – Kučera, Černohous, Flora, Duchoslav, Tomi, Rauš, Janota
    HC ZUBR Přerov: Loučka (Grigárek) – Adámek, Mašíček, Šťastný, Kundrátek, Duda, Kubal, Siegel, Kebza, Hradil, Šnirc, Němec, Běhal, Podepřel

    Rozhodčí: Slavka – Kucián, Maťašovský
    bahis siteleri