Liberec – Třinec 9:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:0 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:5 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Jihlava – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Zlín 4:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
9:2 (3:0, 0:1, 6:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 05.03.2014, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce. Závěrečná třetina se proměnila v liberecký koncert a tři body tak zůstávají pod Ještědem. (17:19:28)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Psota se protáhl podél mantinelu až před Cieslara, který ale tentokrát liberecký atak zastavil. Stejně tak i následnou dorážku.
     
    58:40
    Zároveň se ale zápas pouze nedohrává. Zatímco Liberec by rád přidal ještě desátý zásah, Třinec to pochopitelně nechce dopustit a stále se tak hraje naplno.
     
    58:00
    Liberec vcelku podle očekávání za takového stavu naprosto kontroluje hru a Třinečtí cestují po kluzišti téměř výhradně bez kotouče.
     
    57:10
    Už mohlo být deset! Daniel Svoboda si najel z pravé strany a zkusil štěstí z prostoru kruhu pro vhazování. Jeho střela však orazítkovala břevno a desetigólový příděl nebo Svobodův hattrick se tak nekoná.
     
    55:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šimon Boček vybojoval kotouč ve středním pásmu a zatáhl ho do útočného pásma. Na vrcholku kruhu ho přenechal najíždějícímu si MATÚŠI BELOVIČOVI, který nekompromisně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Šimon Boček.
     
    55:30
    Hosté jsou v plném počtu a ihned se vydali zahrozit před libereckou branku. Franekovu střelu tentokrát Vaněček zastavil.
     
    54:10
    Liberec se v přesilové hře nijak zvlášť nežene do zakončení, ale zároveň umí zahrozit. To nyní předvedl Pyrochta, který zkoušel z vrcholku kruhu propasírovat kotouč mezi betony.
     
    53:15
    Třinecká snaha ale utrpí. Dvě minuty za sekání dostává Jakub Ižacký (TRI).
     
    52:54
    Znovu Jaroš v dobré pozici! Tentokrát se ocitl až na hraně brankoviště, kde usměrňoval prudký pas z rohu hřiště. Vaněček ale i tentokrát minisouboj vyhrál.
     
    52:20
    Třinec je od jednapadesáté minuty lepším týmem a drží se v útočné třetině.
     
    51:50
    Po vhazování se k dobré střele z vrcholku kruhu dostal Jaroš, Vaněček zasáhl vyrážečkou úspěšně.
     
    51:40
    Hosté dostali Liberec pod menší tlak, načež si svěřenci Petra Hakena nechtějí komplikovat život a vyhazují kotouč přes všechny čáry.
     
    51:20
    Třinečtí ovšem nechtějí zápas jen tak dohrát. Stále se pokoušejí útočit a nyní zásluhou Matyáše poslali dvě nebezpečné střely od modré.
     
    50:50
    A už jsou Severočeši znovu v útočném pásmu a kontrolují kotouč. Dnešní zápas jim sedl náramně.
     
    50:28
    Oceláři v útočném pásmu. Liberecká obrana je ale vytlačila do rohu a domácí znovu získávají kotouč.
     
    49:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro Třinec velmi kruté. Mikyska obkroužil branku, přičemž ztratil rovnováhu a puk tak "jen" poslal před klec. Tam stál připravený ADAM DLOUHÝ a poslal kotouč do opuštěné klece. Asistence: Josef Mikyska a Adam Jandejsek.
     
    49:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec odskakuje už na pět gólů. JOSEF MIKYSKA střílel ze spodku kruhu a po zmatku na brankovišti, kdy to vypadalo, že z této střely gól nebude, svítí červené světlo a sudí ukazuje do branky. Asistence: Daniel Svoboda a Matěj Psota.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 1. Svoboda (Psota, Zacha), 6. Belovič (Beránek), 14. Svoboda (Mikyska, Zacha), 42. Dlouhý (Kalfiřt, Havlas), 46. Jandejsek (Pyrochta), 47. Psota (Mikyska, Pyrochta), 50. Mikyska (Svoboda, Psota), 50. Dlouhý (Mikyska, Jandejsek), 56. Belovič (Boček) – 30. Franek (Běhal, Kofroň), 43. Franek


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Havlín, Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Pyrochta, Pálek – Dlouhý, Belovič, Kalfiřt, Psota, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Žďárský, Havlas, Zacha.
    HC Oceláři Třinec: Cieslar (Dudáček) – Běhal (C), Mravec, Matyáš, Heider, Valíček, Foltýn – Pěnčík, Franek, Švaňa, Růžička, Kofroň, Ižacký, O. Kovařčík, Kasala, Motloch, M. Kovařčík, Petrák, Jaroš.

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Kajínek.
    bahis siteleri