Liberec – Třinec 9:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:0 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:5 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Jihlava – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Zlín 4:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
9:2 (3:0, 0:1, 6:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 05.03.2014, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:10
    Už mohlo být deset! Daniel Svoboda si najel z pravé strany a zkusil štěstí z prostoru kruhu pro vhazování. Jeho střela však orazítkovala břevno a desetigólový příděl nebo Svobodův hattrick se tak nekoná.
     
    55:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šimon Boček vybojoval kotouč ve středním pásmu a zatáhl ho do útočného pásma. Na vrcholku kruhu ho přenechal najíždějícímu si MATÚŠI BELOVIČOVI, který nekompromisně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Šimon Boček.
     
    53:15
    Třinecká snaha ale utrpí. Dvě minuty za sekání dostává Jakub Ižacký (TRI).
     
    52:54
    Znovu Jaroš v dobré pozici! Tentokrát se ocitl až na hraně brankoviště, kde usměrňoval prudký pas z rohu hřiště. Vaněček ale i tentokrát minisouboj vyhrál.
     
    49:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro Třinec velmi kruté. Mikyska obkroužil branku, přičemž ztratil rovnováhu a puk tak "jen" poslal před klec. Tam stál připravený ADAM DLOUHÝ a poslal kotouč do opuštěné klece. Asistence: Josef Mikyska a Adam Jandejsek.
     
    49:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec odskakuje už na pět gólů. JOSEF MIKYSKA střílel ze spodku kruhu a po zmatku na brankovišti, kdy to vypadalo, že z této střely gól nebude, svítí červené světlo a sudí ukazuje do branky. Asistence: Daniel Svoboda a Matěj Psota.
     
    46:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka domácího týmu. Pyrochtovu střelu od modré nejprve dorážel Mikyska, jemuž se nepovedlo překonat Cieslara. Kotouč se ale odrazil k MATĚJI PSOTOVI, jenž už kotouč do branky dopravil. Asistence: Josef Mikyska a Filip Pyrochta.
     
    45:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí nabídnutou šancí nepohrdli. Pyrochta na modré přistrčil kotouč ADAMU JANDEJSKOVI, který nejprve nastřelil protihráče, ale na druhý pokus už poslal puk do branky. Asistence: Filip Pyrochta.
     
    43:54
    Další ošklivý zákrok na hlavu. Tentokrát se ho dopustil Michal Beránek (LIB) a obdobně inkasuje trest na dvě plus deset za zásah do oblasti hlavy a krku. Kdo byl postiženým hráčem se mi identifikovat nepodařilo. Dobrou zprávou ale je, že nakonec odešel na lavičku.
     
    42:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec poměrně rychle zvládá odpovědět. TOMÁŠ FRANEK unikl liberecké defenzivě a svůj průnik zakončil přesnou střelou nad lapačku. Bez asistence.
     
    41:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Když už to vypadalo, že ani tuto přesilovku Liberec nevyužije a jen se jí protrápí, přišel úspěch. Kalfiřt při průniku podél mantinelu viděl na středu rozjetého ADAMA DLOUHÉHO a poslal mu kotouč. Dlouhý pak puk poslal přesně mezi betony. Asistence: Jakub Kalfiřt a Vojtěch Havlas.
     
    39:39
    Hodně ošklivý zákrok byl k vidění na třinecké modré čáře. Dlouhý si podél ní najížděl pro kotouč, když ho přesně na hlavu trefil Lukáš Motloch (TRI). Dlouhý se dlouho nezvedal a ihned po přerušení je gestikulace sudího jasná – 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Dvouminutovou část trestu odpyká Robin Švaňa.
     
    38:44
    S blížícím se závěrem třetiny získala hra tempo. Zejména ve třinecké obraně se objevilo několik mezer, kterých se domácí okamžitě snažili využít. Naposledy Zacha, jenž se ze středního pásma dostal osamocen až na levý kruh. Měl dost času připravit si střelu a zamířit pod horní tyč. Trefil však právě břevno a puk končí nad tvrzeným sklem.
     
    34:16
    Znovu odskočit na tři branky budou moci v následujících chvílích domácí. Růžička (TRI) dostává dvě minuty za sekání. Trest za něj však odsedí Franek.
     
    33:20
    Kontaktní gól mohl přidat Tadeáš Jaroš. Ten si řítil sám na Vaněčka a mířil po pravého horního rohu. Liberecký gólman tento záměr přečetl a vyrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    29:35
    Neskutečné, Liberec bude hrát znovu ve třech! Dvě minuty za sekání dostává Pavel Zacha (LIB).
     
    29:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté moc nezaháleli! Kofroň získal puk po buly a poslal ho na modrou. Tam si ho s Běhalem několikrát vyměnil TOMÁŠ FRANEK a následně dělovkou propálil Vaněčka. Asistence: Jiří Běhal a Adam Kofroň.
     
    28:52
    Liberec jde do tří! Adam Jandejsek (LIB) inkasuje dvouminutový trest za faul kolenem.
     
    28:34
    I Třinečtí si zkusí hru proti čtyřem. Josef Mikyska (LIB) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:20
    Tyč zazvonila po Pyrochtově střele od modré. Tu ještě umě mezi kruhy tečoval Dlouhý, ovšem o pár centimetrů jinak, než by si představoval.
     
    27:27
    Hodně nebezpečná střela z levého kruhu. Valíčkův pokus na přední tyč vytěsnil s velkými obtížemi.
     
    24:06
    Jakub Ižacký (TRI) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    23:45
    A za faul Jakuba Mrázka je nařízeno trestné střílení! Provádí jej sám faulovaný Tomáš Franek, avšak se střelou mezi betony úspěch neslaví. Zůstává tak stav 3:0.
     
    21:25
    Teď dělil Třinec od první branky jediný pohyb ruky. Ižacký stál sám na brankovišti, kam se dostal kotouč, přičemž Vaněček byl na druhé straně brankoviště. Třineckému útočníkovi se ale kotouč zamotal pod nohy a obránci ho dostali mimo nebezpečnou zónu.
     
    13:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru Liberečtí využívají a odskakují už na tři branky. Tygři se na okamžik dostali mimo útočné pásmo, ale bleskově se do něj vrátili. Přičemž se znovu volný ocitl DANIEL SVOBODA, jehož parádně našel Mikyska, a podruhé už z mezikruží nezaváhal. Asistence: Josef Mikyska a Pavel Zacha.
     
    13:22
    Parádní kombinace kompletní přesilovkové pětky, na jejímž konci stál mezi kruhy osamocen Svoboda. Střela mu ale příliš nesedla a branku netrefil.
     
    11:55
    A máme tu prvního vyloučeného. Tomáš Franek (TRI) si při napadání Žďárského pomohl hokejkou a dostává dvě minuty za sekání.
     
    10:50
    Horko ale bylo na druhé straně. Rychlý protiútok zakončoval ostrou střelou z mezikruží Franek, jeho pokus schytal Vaněček do masky.
     
    09:29
    Další tutovka! Tentokrát ji měl na holi Jandejsek, který si z pozice obránce sjel až mezi kruhu, kam mu puk poslal Zacha. Střela domácího zadáka však skončila v Cieslarově lapačce.
     
    07:05
    Podobná situace, ze které skóroval Belovič k vidění i na druhé straně. Třinečtí zadáci vyzvali krásným pasem Jakuba Ižackého, s jehož nebezpečnou střelou z pravé strany na vzdálenější tyč si Vaněček poradil.
     
    05:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Stačil ale jeden rychlý útok a Liberec odskakuje na dvě branky! Beránek si při rozehrávce dobře všiml našlápnutého MATÚŠE BELOVIČE a prostrčil mu kotouč. Liberecký forward pak přebruslil obránce a střelou nad vyrážečku překonal Cieslara. Asistence: Michal Beránek.
     
    00:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Blesková kombinace v útočném pásmu a Liberečtí otevírají skóre. Zacha nejprve předal kotouč Psotovi, který následně pasem napříč třetinu našel volnou hůl DANIELA SVOBODY. A ten z první pokořil Cieslara. Asistence: Matěj Psota a Pavel Zacha.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 1. Svoboda (Psota, Zacha), 6. Belovič (Beránek), 14. Svoboda (Mikyska, Zacha), 42. Dlouhý (Kalfiřt, Havlas), 46. Jandejsek (Pyrochta), 47. Psota (Mikyska, Pyrochta), 50. Mikyska (Svoboda, Psota), 50. Dlouhý (Mikyska, Jandejsek), 56. Belovič (Boček) – 30. Franek (Běhal, Kofroň), 43. Franek


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Havlín, Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Pyrochta, Pálek – Dlouhý, Belovič, Kalfiřt, Psota, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Žďárský, Havlas, Zacha.
    HC Oceláři Třinec: Cieslar (Dudáček) – Běhal (C), Mravec, Matyáš, Heider, Valíček, Foltýn – Pěnčík, Franek, Švaňa, Růžička, Kofroň, Ižacký, O. Kovařčík, Kasala, Motloch, M. Kovařčík, Petrák, Jaroš.

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Kajínek.
    bahis siteleri