Carolina – NY Rangers 2:4 (kon.) | Florida – Buffalo 2:0 (kon.) | Detroit – New Jersey 7:4 (kon.)
Calgary – NY Islanders 4:3 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 2:3 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.)
Colorado – St. Louis 1:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:3 (1:1, 0:2, 3:0)
New York Islanders
Sobota 08.03.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To je neskutečný obrat Flames! Brodie posunul kotouč po modré čáře na Giordana, který vystřelil. Letící puk ještě stačil před brankou tečovat JOE COLBORNE a černý kus gumy se převalil přes Nilssona až za brankovou čáru. Domácí otáčejí skóre z 1:3 na 4:3! Asistence: Mark Giordano a T. J. Brodie.
     
    54:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí dokázali během tří minut smazat dvoubrankové manko! Galiardi poslal od zadního mantinelu chytrou zadovku do brankoviště, kde se nejlépe zorientoval SEAN MONAHAN, který puk protlačil skrz Nilssonovu výstroj za brankovou čáru – 3:3! Asistence: T. J. Galiardi a Lance Bouma.
     
    51:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po Brodieho střele nápor Plamenů pokračoval a přichází snížení. Giordano si sjel mezi kruhy a vypálil. Nilsson kotouč tentokrát vyrazil pouze k JOE COLBORNOVI, který doklepával do odkryté klece. Asistence: Mark Giordano a Mike Cammalleri.
     
    32:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované jsou v těchto minutách jasně lepší a přidávají třetí gól! Ke střele z pravého kruhu se dostal BROCK NELSON a pověsil kotouč přesně do šibenice Ortiovy klece. Ten máchal lapačkou zbytečně – 1:3. Asistence: Josh Bailey a Matt Donovan.
     
    26:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili z rychlého kontru! Ve vlastním obranném pásmu se dostal k puku Grabner a vyvezl ho až do útočné třetiny, kde předložil lahůdkový pas KYLOVI OKPOSOVI a ten u tyčky doklepl kotouč za bezmocného Ortia. Asistence: Michael Grabner.
     
    15:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Strome našel z pozice za brankou COLINA MCDONALDA, který vypálil z první sice z těžkého úhlu, ale trefil to náramně. Ortio se nestačil přitlačit ke své tyčce a puk mu prošel do branky. Asistence: Ryan Strome a Thomas Hickey.
     
    02:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení! Brankář Ortio založil rychlou akci, kterou táhl MARKUS GRANLUND. Ten nejprve pálil z levé strany a Nilsson kotouč vyrazil za branku. Tam však dojel jako první opět Granlund, nahrál mezi Byronovi, jeho ránu hostující gólman také dokázal vyrazit, ale jen ke všudypřítomnému Granlundovi, který už dorážel do odkryté klece. Asistence: Paul Byron a Joni Ortio.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Granlund (Byron, Ortio), 52. Colborne (Giordano, Cammalleri), 55. Monahan (Galiardi, Bouma), 56. Colborne (Giordano, Brodie) – 16. McDonald (Strome, Hickey), 27. Okposo (Grabner), 33. Nelson (Bailey, Donovan)


    Calgary Flames: Ortio (MacDonald) – Giordano, Brodie, Butler, Russell, Wotherspoon, Šmíd – Bouma, Backlund, Cammalleri – Colborne, Monahan, Galiardi – Reinhart, Granlund, Byron – McGrattan, Knight, Hanowski. Trenér: Bob Hartley
    New York Islanders: Nilsson (Nabokov) – Hamonic, de Haan, Višňovský, Hickey, Donovan, Strait – Okposo, Nielsen, Grabner – Clutterbuck, Nelson, Bailey – McDonald, Strome, Lee – Halmo, Cizikas, Martin. Trenér: Jack Capuano

    Rozhodčí: St. Laurent, Walsh – Henderson, Wheler

    Diváci: 19289
    bahis siteleri