Magnitogorsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 5:1 (kon.)
Doněck – Riga 3:1 (kon.) | Lev – Záhřeb 5:2 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 08.03.2014, 12:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    80:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí z kraje druhého prodloužení střílí rozhodující branku a je tu konec utkání! Na modré čáře se k puku dostal ROMAN SAVČENKO, naznačil střelu, popojel si s pukem dále a až pak vypustil svůj projektil. Kovář měl zakrytý výhled a nakonec mu puk skončil za jeho zády. Bez asistence.
     
    77:59
    V závěru prvního prodloužení bude čekat na domácí celek přesilová hra. Za podražení je vyloučen Lepistö (JEK). Dočkáme se ukončení utkání?
     
    67:05
    Pozor! Po tvrdém střetu v domácím brankovišti odchází střídat brankář Ahonen. Místo něj naskočí ze střídačky studený Jemelejev.
     
    59:02
    Přesilová hra pro Astanu v závěrečné minutě základní hrací doby! Za podražení je vyloučen Lewandowski (JEK). Pokud ji domácí nevyužijí, budou mít na začátku prodloužení výhodu 4 na 3, která bude trvat minutu.
     
    57:06
    Megalinskij měl na holi rozhodnutí! Z levého kruhu se vydal přímo k domácí brance, jeho bleskovou střelu ale dokázal Ahonen vyškrábnout mimo.
     
    48:08
    Za nedovolené bránění je vyloučen Vyglazov (JEK). Početní výhodu tak budou hrát domácí, diváci je ženou kupředu.
     
    46:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru a srovnávají stav zápasu! Domácí se sice dledobu dobře bránili, až se k puku na modré čáře dostal obránce SAMI LEPISTÖ a příklepem propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Artjom Černov, Tobias Viklund.
     
    45:13
    Za vysokou hůl je vyloučen domácí Brandon Bochenski. Hosté tak budou mít daleko lepší šanci vstřelit branku, budou hrát v přesilové hře 5 na 3!
     
    44:29
    Přesilovka pro hosty. Romanov (AST) je vyloučen za sekání.
     
    44:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí z rychlého protiútoku otáčí průběh utkání a poprvé v zápase jdou vedení! Savčenko mezi kruhy naznačil střelu, místo ní ale přihrál puk na pravé křídlo volnému ROMANU STARČENKOVI. Ten se neunáhlil a z poměrně ostrého úhlu poslal puk přesně do volné části brány. Kovář totiž nestačil zareagovat, počítal s tím, že obránce Savčenko bude střílet. Asistence: Roman Savčenko.
     
    43:43
    Velké zmatky před domácím brankářem! Malychin však nedokázal touš protlačit do domácí svatyně. Roztažený Ahonen jeho dorážky pokryl, pomohli mu také obránci Astany.
     
    29:54
    Jakmile se Kudroč s Deveauxem dostali zpět na led, oba dva se na sebe hned vrhli a začali si vše vysvětlovat pěstmi. I proto míří znovu na trestnou lavici, znovu na dvě minuty za hrubost.
     
    27:40
    Domácí Kudroč a hostující Deveaux jsou vyloučeni za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    26:23
    Lazarev dostal dobrý pas mezi kruhy, z první ale nasměroval puk jen do náruče Ahonena!
     
    25:14
    Za vysokou hůl je vyloučen i domácí Boyd. Astana se tak bude bránit ve třech a to hned skoro minutu a půl.
     
    24:50
    Přesilovku si znovu zahrají hosté. Za vražení na hrazení je vyloučen Ruděnko (AST).
     
    24:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá početní výhodu a srovnává skóre na 1:1! Kovář střelu od modré čáry vyrazil jen před sebe, kam se natlačil pohotový ROMAN STARČENKO a bleskově doklepl puk do hostující brány. Bez asistence.
     
    23:04
    Přesilovka pro Astanu. Vyloučen je Malychin za sekání.
     
    20:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté z kraje druhé třetiny otevírají brankový účet dnešního zápasu! ARTJOM ČERNOV si vybruslil na levý kruh a střelou švihem propálil domácího brankáře Ahonena. Tomu ve výhledu navíc blokoval útočník Jemelejev. Bez asistence.
     
    15:57
    Početní výhodu si vyzkouší i domácí Astana. Na trestnou lavicí míří Golyšev (JEK), pykat bude za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    12:40
    Přesilovka pro hostující Jekatěribnurg. Za vysokou hůl je vyloučen Žajlauov (AST).
     
    11:06
    Gorbunov napálil z pravého kruhu volný puk na domácí bránu, Ahonen si připisuje zákrok. Puk mu ale vypadl, hostující útočník se na něj znovu dostal, rychlým zakončením ho ale nedokázal vrátit do domácí brány. Ahonen se stačil přesunout.
     
    06:28
    První větší šance hostujícího celku v zápase! Na levém kruhu dostal více prostoru Viklund, sjel si blíže k bráně, svoji taženou střelou ale trefil jen domácího brankáře.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 24. Starčenko, 45. Starčenko (Savčenko), 81. Savčenko – 21. Černov, 47. Lepistö (Černov, Viklund)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (od 68. Jeremejev) – Barker, Lundin, Savčenko, Litvniněnko, Kudroč, Semjonov, Grebeščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Upper, Romanov – Poliščuk, Sagadějev, Gavrilin, Rachmanov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov) – Gusev, Žuravljov, Viklund, Lepistö, Megalinskij, Antonov, Trjamkin – Lewandowski, Deveaux, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, Vyglazov, Gorbunov, Arkalov.

    Rozhodčí: Sergejev, Čerenkov – Golovljov, Palej

    Diváci: 4070
    bahis siteleri