Poprad – Piešťany 0:3 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Sobota 15.03.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Srdečne vás vítam pri v poradí už štvrtom zápase štvrťfinálovej série Tipsport Extraligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde proti sebe od 17:00 nastúpia kluby HK Poprad a ŠHK 37 Piešťany.

    Včera sme pod Tatrami videli zaujímavý súboj, najmä v počte strelených gólov na jednej či druhej strane. Už v úvode stretnutia, po 52 sekundách hry potešil 2 322 divákov v Poprade lotyšský reprezentant Juris Štals. Hra sa následne mierne upokojila, pretože ďalší gól prišiel až v 14. minúte, keď si puk našiel cestu do piešťanskej siete po peknom blafáku od Martina Belluša. Domáca kulisa poháňala popradských "kamzíkov" aj naďalej. Už o pár sekúnd pridal tretí gól do siete „havranov“ opäť Štals, pre ktorého to bol druhý presný zásah v zápase. Piešťanci tak po prvých dvadsiatich minútach hry vyzerali na uterák.

    Druhá dvadsaťminútovka však patrila hosťom. Piešťanci vybehli na ľad „zresetovaní“, čo sa prejavilo dvoma presnými zásahmi v tejto časti hry. Hneď v úvode druhej tretiny prekonal Masalskisa po prvýkrát Richard Filip . Následne sme videli na oboch stranách veľa zaujímavých príležitostí, avšak 35 sekúnd pred druhým klaksónom prišlo zníženie stavu na 3:2 zásluhou Mišuru, ktorý tak strelil dôležitý kontaktný gól pre svoj tím.

    V poslednej časti hry sa však piešťanským „havranom“ nepodarilo premeniť viacero dobrých šancí. Gólový deficit Piešťan využili Popradčania, ktorí v 48. minúte zvýšili stav na 4:2 zásluhou Mlynaroviča. Domáci už potom nepustili zápas z rúk, pozorne strážili obrannú modrú čiaru a Masalskis hasil všetky strely, ktoré leteli na neho. V samom závere ešte predviedol dobrý blafák Lapšanský, ktorý upravil na konečných 5:2.

    Hlasy oboch trénerov:
    Milan Jančuška (tréner Popradu): "Som veľmi rád, že sme zvládli tento dôležitý zápas. Mali sme výborný vstup do stretnutia, no v druhej tretine prišli zbytočné vylúčenia, po ktorých sme si skomplikovali život. Naším vykúpením bol štvrtý gól."
    Milan Klement (tréner Piešťan): "Prvá tretina bola zlá, ťažšie sme sa potom rozbiehali. Mali sme však dostatok času, aby sme niečo urobili s výsledkom. Znížili sme na 2:3, ale v tretej časti hry sme doplácali na časté vylúčenia."

    Podľa môjho názoru bol včerajší zápas pre Popradčanov kľúčový, pretože ak by duel vyhrali Piešťany, tak by to bolo pre „havranov“ už 0:3 na zápasy. HK Poprad sa tak priblížil na dosah semifinále, keďže domáce prostredie zatiaľ využil a stav série je po včerajšom súboji 1:2 pre ŠHK 37 Piešťany.

    Uvidíme, ako sa bude dnešný zápas vyvíjať, či aj v druhom domácom zápase potvrdia domáci svoj herný prejav na vlastnom ľade, alebo to budú práve Piešťanci, ktorí si pred ďalším, už potvrdeným duelom vybojujú pod Tatrami druhé víťazstvo a priblížia sa k semifinále už len na malý krôčik?
    Príjemný športový zážitok želá Lukáš R. Ovšonka!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – Malina, D. Brejčák ("A") – Fabian, Kurali – Gaborčík, Makovský – Látal, Dinda – Lapšanský, Štals, Sýkora – Kroták ("C"), Mlynarovič, Jabrocký – Takáč, Vaic ("A"), Paločko – Drábek, Paukovček, Belluš

    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Tomek) – Drgoň, Filip ("C") – Rais, Brňák – Škadra, Bučka – Biro, Cunik – S. Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek ("A"), Mišura, Nemec ("A") – Stupka, Hamrák, Románek – Chylo, Schmidt, Holovič

    Rozhodca: Juraj Konc, Peter Jonák – Rastislav Gajan, Martin Smrek.
     
    Domáci hokejisti sa dnes predstavia v klasických modrých dresoch pod vedením trénera Milana Jančušku.

    Hráči Piešťan dnes na ľad vybehnú v dresoch žltej farby a koučovať ich z lavičky bude Milan Klement.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvdonom vhadzovaní bol úspešnejší Stals, ktorý rozohrával na Brejčáka a ten hneď v úvode posielal dopredu prihrávkou Lapšanského, no ten nedokázal puk spracovať.
     
    00:37
    Tomáš Sýkora sa dostal s pukom až pred tesnú vzdialenosť piešťanskej brány, no jeho pokus zblokoval pozorný Brňák.
     
    01:09
    Aj Masalskis si už chytil puk, keď bol nútený čeliť strele od Melichárka z ľavého kruhu, no domáci gólman s prehľadom zachytil puk do svojej lapačky.
     
    01:45
    Makovský nahadzoval od modrej čiare po prihrávke od Krotáka, no svojím ľahkým nedokázal prekonať Šúreka, ktorý videl letiaci puk bez problémov.
     
    02:05
    Samuel Takáč podnikol samostatný prienik, no cez modrú čiaru bol zastavený kvôli verdiktu čiarového rozhodcu, ktorý odpískal postavenie mimo hry.
     
    02:32
    Marcel Holovič len poľahky nahadzoval na Masalskisa z červenej čiary. Porpadský brankár okamžite rozohral.
     
    03:08
    Juris Štals sa s pukom pohyboval po ľavej strane a prišiel až ku tesnej blízkosti Šúreka, no vzápätí prenechal ešte Lapšanskému, ktorý nedokázal prenechaný puk zachytiť!
     
    03:44
    Kurali rozohráva nový útok svojho tímu.
     
    04:03
    Mišura predviedol dobrú prácu s hokejkou, keď v obrannom pásme odstavil od puku popradského kapitána Krotáka.
     
    04:32
    Marcel Mlynarovič získal rýchlosť po pravej strane a dostal sa k zakončeniu z hranice pravého kruhu, no gólman Šúrek videl letiaci puk dobre a zachytil ho svojou lapačkou v stoji.
     
    04:54
    Veľká možnosť Popradu! Makovský nahadzoval na Šúreka, ktorý mal pred sebou cloniaceho Vaica, no ten nedokázal puk usmerniť do polodkrytej brány gólmajna Šúreka!
     
    06:10
    Drábek sa dobre pohyboval s pukom v strednom pásme, avšak pri prieniku modrou čiarou nebol úspešný, pretože mu do útočnej tretiny vbehol spoluhráč Takáč.
     
    06:31
    Sýkora z pravej strany hľadal Stalsa v medzikruží, no prihrávku dobre videl práve Michal Peško a nepovolil Popradčanom zakončovať.
     
    07:06
    Mišura nahadzoval na bránu, no nedokázal svojím projektilom napokon popradskú svätyňu trafiť alebo prípadne ponúknuť dorážku Salijimu.
     
    07:49
    Tentokrát možnosť pre hostí! Melichárek sa perfektne zbavil dvoch protihráčov a pokračoval v medzikruží sám na Masalskisa, no svojím blafákom nedokázal puk usmerniť za chrbát popradského gólmana!
     
    09:21
    Biro hľadal v strednom pásme Chyla, no popradská defenzíva puk bez problémov posunula už do útočného pásma.
     
    09:57
    Stals bol na modrej čiare zastavený Drgoňom, ktorý predviedol dobrý obranný zákrok hokejkou.
     
    10:23
    Skúšal to aj Štefan Fabian po pravej strane klziska, no nedokázal svojim pohybom uspieť proti Brňákovi, ktorý nahodený puk zblokoval mimo ohrozenia gólmana Šúreka.
     
    11:06
    Gaborčík nepretlačil v obrannom pásme puk cez hosťujúceho Nemca, ktorý predviedol dobrý forčeking.
     
    11:29
    Popradčania sa oslobodzujú vyhodením puku do stredného pásma. Teraz sú hostia už v obrannom pásme domácich.
     
    12:10
    Látal teraz pri mantineli dobre odstavil svojím zákrokom od puku Mateja Hamráka, ktorý následne spadol a nemohol pokračovať vo svojej akcii.
     
    12:32
    Popradskí hokejisti sa teraz dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzuje sa po pravici Masalskisa.
     
    12:50
    Hostia sa teraz nedokázali presadiť cez stredné pásmo a budú to musieť skúsiť opäť cez obranu.
     
    13:22
    Sýkora si vymenil v rohu klziska puk so Stalsom a následne naservíroval do medzikružia Brejčákovi, ktorý nestrieľal z prvej, a tak mal gólman Šúrek dostatok času na presunutie sa a zachytenie letiaceho puku!
     
    14:26
    Súboj za popradskou bránou bol úspešnejší pre hosťujúcich hráčov, ale teraz je tu už protiútok Popradu.
     
    14:51
    Prvá presilová hra bude patriť domácim. Za sekanie odchádza na dve minúty Tomáš Brňák.
     
    14:53
    Stals zvíťazil na buly, no puku sa ihneď zmocnil Peško, ktorý pokračoval v útoku, ale v strednom pásme už puk vyhodil až ku Masalskisovi.
     
    15:27
    Popradčanom zatiaľ nevychádza prvá minúta presilovej hry podľa predstáv, pretože sa momentálne "kamzíci" dopustili icingu.
     
    15:48
    Mlynarovič nahadzoval ku Šúrekovi, no následne sa dokázal puku zmocniť Rais, ktorý ho okamžite poslal von cez všetky čiary.
     
    16:15
    Kroták sa dostal s pukom na os ihriska v útočnom pásme odkiaľ vyslal strelu, no tú zblokoval na ochrannú sieť jeden z hosťujúcich obrancov.
     
    16:24
    Vaic urobil chybu na modrej čiare a puku sa okamžite zmocnil Matej Hamrák, ktorý pokračoval až do útočného pásma Popradu, kde hľadal Bučku, no nakoniec domáci hráči puk zastavili.
     
    16:46
    Popradský obranca Brejčák vyslal tvrdý projektil od modrej čiary, no Šúrek predviedol dobrý zákrok a nepustil puk za svoj chrbát. Následne sú už hostia v plnom počte.
     
    17:27
    Lukáš Paukovček síce vybojoval puk za Šúrekovou svätyňou, no následne ho nedokázal ponúknuť svojím spoluhráčom v útočnom pásme.
     
    18:35
    Arne Kroták zakončoval z medzikružia, no jeho projektil bol zrazený na ochrannú sieť a tak sa vhadzuje po pravici gólmana Šúreka.
     
    18:50
    Mlynarovič sa teraz ocitol v dobrej príležitosti z tesnej blízkosti Šúreka, no nedokázal z tohto postavenia zakončovať presne, preto poslal puk len mimo Šúrekovej brány!
     
    19:15
    Za seknutie odchádza na dve minúty piešťanský útočník Matej Hamrák a popradský krídelník Samuel Mlynarovič. Hrá sa 4 na 4.
     
    19:47
    Drgoň skontroloval časomieru a len odovzdal puk Peškovi, ktorý s pokojom na hokejke počkal na koniec prvej tretiny.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Práve sa nám ukončilo 20 minút prvej tretiny, v ktorej sme videli vyrovnaný súboj, preto je stav po prvej časti hry nerozhodný 0:0.
    V začiatku druhej tretiny bude pokračovať ešte hra štyroch mužov proti štyrom, a to presne minútu a 15 sekúnd.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:45.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:07
    Na vhadzovaní bol lepší opäť Stals, ktorý znovu rozohrával na Brejčáka a ten len nahadzoval puk do útočného pásma.
     
    20:40
    Lapšanský prehadzoval v útočnom pásme na druhú stranu Fabianovi, no ten bol mimo dostupnej zóny a nedokázal sa okamžite zmocniť puku.
     
    21:07
    Popradský kapitán Arne Kroták sa ocitol v obrovskej príležitosti, keď získal puk v medzikruží a zakončoval, no gólman Šúrek skvelo prisunul pravý betón a puk poslal do rohu klziska!
     
    21:53
    Teraz sa snažil po ľavom krídle presadiť Ján Románek, no svojou strelou dokázal nájsť len Makovského, od ktorého puk smeroval na ochrannú sieť.
     
    22:09
    Popradčania to skúsia aj v druhej početnej prevahe. Za sekanie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Martin Škadra.
     
    22:23
    Daniel Brejčák vypálil od modrej čiary tvrdo po Lapšanského prihrávke, no svojím projektilom trafil len zadný mantinel.
     
    22:42
    Aj gólman Šúrek sa činil v oslabení a sám vyhodil puk.
     
    22:54
    K zakončeniu od modrej čiary sa dostal opäť Daniel Brejčák, ktorý vyslal tvrdú delovku, gólman Matej Šúrek si bol pri zákroku výstrojou stopercentne istý.
     
    23:04
    Na trestnú lavicu odchádza aj Popradčan Mário Kurali, ktorý dostáva dve minúty za nedovolené bránenie. Ozýva sa obrovský piskot popradských fanúšikov
     
    23:25
    Štefan Fabian teraz predviedol čistý bodyček na Samira Salijiho v rohu klzisk a získal puk. Následne ho posúval už dopredu, no popradskí útočníci sa dopustili ofsajdu.
     
    23:58
    Piešťany dali gól!
    Popradský útočník Jabrocký vykonal chybu v rozohrávke a na pravom kruhu sa puku zmocnil práve Stupka, ktorý našiel spoluhráča VLADIMíRA NEMCA, ktorý pohotovo vystrelil a prekonal Masalsisa!
    Asistenciu si pripísal Václav Stupka.
     
    24:58
    Po góle Piešťan začali popradskí fanúšikovia zintenzívňovať svoj pokrik, ale taktiež fanúšikovia Piešťan, ktorých hojný počet, sa nenechávajú zatratiť.
     
    25:15
    Vhadzovanie po ľavici Šúreka po strele od Jabrockého z pravej strany, ktorý neprekvapil hosťujúceho gólmana.
     
    25:36
    Marcel Holovič sa dostal k strele z hranice pravého kruhu, no svojím projektilom nedokázal trafiť popradskú bránu.
     
    25:56
    Dávid Gaborčík vyslal strelu švihom od modrej čiary, ktorú Šúrek zachytil bez problémov svojou lapačkou.
     
    26:26
    Nemec prihral za bránu Melichárkovi, ktorý mu puk vrátil v medzikruží a následne strieľal, no nedokázal prekonať Masalskisa.
     
    26:44
    Matúš Paločko mohol byť hrdinom svojho tímu, keby premenil samostatný únik po ľavom krídle, no svojím blafákom neuspel proti skvelému Šúrekovi!
     
    27:26
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Tomáš Bučka sekol Belluša v útočnom pásme a patria mu dve minúty na trestnej lavici.
     
    27:35
    Hneď v úvode presilovej hry mal možnosť Vaic, no svojím zakončením nedokázal trafiť priestor brány.
     
    28:08
    Obrovská možnosť Popradu! Lapšanský vystreli spomedzi kruhov a strelu Šúrek vyrazil pred seba, kde stál už Vaic, no ani on a následne aj Tomáš Sýkora, ktorý mal už úplne odkrytý priestor nedokázal trafiť odhalené miesto Šúrekovej brány!
     
    28:27
    Adam Drgoň odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    28:59
    Fabian pálil od modrej, no svojím projektilom trafil len stojaceho Piešťanca pred sebou.
     
    29:26
    Opäť možnosť pre Poprad, v ktorej bol tentokrát Kroták! Sám si našiel priestor v medzikruží a vypálil, no svojou delovkou trafil len pleksisklo.
     
    29:55
    Sily na ľade sa aspoň na 28 sekúnd vyrovnávajú. Štefan Fabian odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    30:23
    Hostia v plnom počte.
     
    30:32
    Práve teraz sa začína presilová hra hostí, ktorí nedokázali na úvod udomácniť sa v popradskom pásme.
     
    31:01
    Puk poslal cez všetky čiary Daniel Brejčák a tým oslobodil svoj tím od piešťanských "havranov".
     
    31:58
    Hneď na konci presilovej hry strieľal od modrej čiary Samir Saliji, no svojím projektilom trafil len zadný mantinel, a tak nemal Masalskis prácu.
     
    32:53
    Vladimír Nemec našiel krásne pred bránou Tibora Melichárka, no ten osamotený nedokázal prekonať svojím blafákom pozorného Masalskisa, ktorý prikryl puk!
     
    33:13
    Bol to práve Václav Stupka, ktorý získal puk v rohu klziska a pokračoval na hokejke s ním na vrchol kruhu odkiaľ vyslal strelu švihom, no popradský gólman Masalskis si bol pri zákroku istý a zachytil puk svojou výstrojou.
     
    33:37
    Teraz fanúšikovia domáceho celku pískali po zákroku na Lapšanského, no k vylúčeniu nedochádza.
     
    33:57
    Na strane Piešťan sa vylučuje až teraz, keď si na dve minúty odchádza sadnúť Ján Románek za seknutie.
     
    34:17
    Kroták nahodil puk od modrej čiary pred bránu a tým ponúkol dorážku Kuralimu, ktorý však už neuspel proti Šúrekovi, ktorý zachytil puk svojou výstrojou.
     
    34:40
    Jabrocký zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho strela švihom však našla len zadný mantinel a Piešťanci sa následne rýchlo oslobodili.
     
    35:21
    Juris Stals to skúšal individuálne, no po ľavej strane sa nepresadil proti dvojici Piešťancov, ktorí ho bleskovo odstavili od puku.
     
    35:58
    Hostia v plnom počte.
     
    36:15
    Piešťany dali gól!
    Hostia už zvyšujú svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov! Románek nakorčuľoval do pásma po ľavej strane, keď z ľavého kruhu ponúkol puk do medzikružia VÁCLAVOVI STUPKOVI, ktorý strieľal švihom na lapačku Masalskisa, od ktorej sa puk nešťastne odrazil do brány!
    Asistenciu si pripísal Ján Románek a Vladimír Nemec.
     
    37:07
    Paločko sa ideálne pretlačil spoza brány až pred Šúreka, no v tomto priestore stroskotal, keďže nedokázal pretlačiť puk do brány cez ležiaceho gólmana Piešťan!
     
    37:51
    Ľubomír Vaic získal rýchlosť na pravej strane a skúsil zakončovať z hranice pravého kruhu, no Šúrek strelu švihom dokázal svojou lapačkou bez problémov zlikvidovať.
     
    38:37
    Piešťany dali gól!
    Hosita pohodlne zvyšujú na 0:3! Skvelú prienikovú prihrávku od Salijiho spracoval práve JÁN ROMÁNEK, na ktorého popradská defenzívia akosi zabudla a pustila ho k zakončeniu, no Masalskis mal proti útočníkovi Piešťan a jeho blafáku už málo šancí!
    Asistenciu si pripísal Samir Saliji a Tomáš Bučka.
     
    38:47
    Teraz sa do menšej potýčky pred popradskou bránou pustil práve Štefan Fabian a Vladimír Nemec. Dvere na trestnej lavici Popradu ostávajú stále otvorené, a tak dostáva Štefan Fabian dvojminútový trest za hrubosť.
     
    39:24
    Adam Drgoň okamžite z prvej vypálil od modrej po prihrávke od Peška, no svojím projektilom trafil len zadný mantinel.
     
    39:46
    K zakonečniu sa mohol dostať aj Lušňák, no puk mu skĺzol z hokejky.
     
    39:54
    V závere smeroval do zakončenia ešte Samuel Mlynarovič, avšak z pravej strany usmernil puk len na pleksisklo.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá dvadsaťminútovka patrila zaslúžene Piešťanom, ktoré sa presadili rovno trikrát! Najprv sa dostal hosťujúci celok do vedenia zásluhou Vladimíra Nemca v 24. minúte, potom navýšil v 37. minúte Stupka a v závere druhej časti hry pridal gól do popradskej siete aj Románek.
    Hostia nastúpia do tretej tretiny ešte s presilovou hrou, ktorá bude trvať 47 sekúnd.

    Posledná časť hry sa začína približne o 18:36,
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:06
    Na buly boli úspešnejší opäť Popradčania, ktorí okamžite vyhodili puk cez všetky čiary zásluhou Brejčáka.
     
    40:29
    Juris Stals sa zmocnil puku v strednom pásme a pokračoval s ním až do medzikružia odkiaľ vystrelil švihom, no jeho projektil našiel len lapačku Šúreka
     
    40:48
    Domáci v plnom počte.
     
    41:16
    Hamrák sa snažil preniknúť sám, no proti Gaborčíkovi sa mu nepodarilo tento čin dokončiť, keďže bol odstavený pred modrou čiarou.
     
    41:37
    Paločko nedokázal zase preniknúť cez Bučku, ktorý ho hokejkou odstavil od puku.
     
    42:08
    V dobrej príležitosti sa oskytol Samir Saliji, ktorý zakončoval z pravej strany, no svojou strelou švihom trafil len sklenenú časť mantinela.
     
    43:06
    Sýkora sa rýchlo natláčal po pravom krídle, avška na hranici pravého kruhu podnikol dobrý obranný zákrok Matúš Rais a odzbrojil popradského útočníka.
     
    43:37
    Hostia sa počas svojej rozohrávky dopustili zakázaného uvoľnenia a hra bude pokračovať po ľavici gólmana Šúreka.
     
    43:40
    Fabian zakončoval od modrej čiary, no svojou ľahkou strelou nedokázal zaskočiť pozorného gólmana Šúreka.
     
    44:05
    Dobre rozvinutý útok teraz mal Mlynarovič s Krotákom, no prvý spomenutý nepretlačil puk z pravej strany na opačnú, kde bol pravé popradský kapitán, pretože Šúrek spracoval puk na svoju hokejku a puk skryl pod svoju lapačku.
     
    44:43
    Jabrocký sa pokúšal vymyslieť niečo spoločne s Vaicom, no piešťanský obranca Rais tento úmysel dobre predvídal a vypichol puk domácim hráčom.
     
    45:22
    Tomáš Brňák vyhodil puk cez všetky čiary, a preto rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie.
     
    45:30
    Ľubomír Malina nahadzoval od modrej čiary, no svojím nahodením švihom zasiahol len zadný mantinel a Piešťanci sa zmocnili puku a už kombinujú v útočnom pásme.
     
    45:58
    Matej Hamrák sa zmocnil puku na ľavom kruhu a strieľal, no svojou nedôraznou strelou trafil len zadný mantinel, od ktorého puk putoval do stredného pásma.
     
    46:40
    Fabian bol teraz poslaný k zemi Peškom, no ani jeden z dvojice hlavných arbitrov neposudzuje tento zákrok ako nedovolený.
     
    47:02
    Kurali strieľal ťahom od modrej čiary, keď ponúkal následnú dorážku Paločkovi, no ten osamotený pred Šúrekom nedokázal usmerniť puk cez chrbát piešťanského gólmana!
     
    47:44
    Takáč zakončoval z ľavej strany, no svojím projektilom dokázal trafiť len sklenenú časť mantinela a puku sa zmocnili hostia.
     
    48:05
    Melichárek len bezhlavo odovzdal puk Makovskému, ktorý rozvíja nový útok svojho tímu.
     
    48:41
    Belluš vypálil z otočky z ťažkého uhla, a preto nedokázal trafiť priestor brány a puk tak smeroval len rohu klziska.
     
    49:03
    Melichárek strieľal z medzikružia, no jeho projektil gólman Masalskis videl dobre a usmernil puk svojou vyrážačkou do bezpečia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2169 divákov.
     
    49:44
    Tibor Melichárek tentokrát len nahadzoval od modrej čiary z jej samého kúta, a preto tento puk nenarobil Masalskisovi veľké problémy a s prehľadom ho usmernil do rohu ľadovej plochy.
     
    50:33
    Jakub Makovský teraz získal pre svoj tím útočné pásmo, keď nahodil puk od červenej čiary na Šúreka, ktorý musel prikryť puk práve pred číhajúcim Makovským.
     
    51:07
    Popradčania kombinujú v útočnom pásme.
     
    51:19
    V dobrej príležitosti sa teraz oskytol Vaic, ktorý strieľal spomedzi kruhov, no svojím projektilom nedokázal prekvapiť stále stopercentného gómana Šúreka.
     
    51:46
    Štals nahodil len do hosťujúceho Raisa, ktorý okamžite posúval Melichárkovi, a ten pre istotu upokojil hru a odovzdal puk na hokejky svojich defenzívnych spoluhráčov.
     
    52:34
    Ján Románek mal puk na hokejke za bránou Popradu a rozhodol sa sám natlačiť pred ňu, no proti Stalsovi sa mu to nepodarilo a puk smeroval do rohu ľadovej plochy.
     
    53:46
    Popradskí hokejisti teraz prekombinovali priestor za Šúrekovou bránou, no následne sa natlačili pred ňu, ale piešťanský brankár prikryl istý puk pod svoju lapačku.
     
    54:12
    Paločko sa snažil nájsť pred bránou Samuela Mlynaroviča, no jeho puk smeroval príliš nepresne, mimo zóny, kde bol druhý menovaný.
     
    54:52
    Teraz sa z rohu klziska natlačil pred bránu aj Jakub Makovský, no svojím natlačením nevyzval nakoniec Šúreka k zákroku, keďže popradský obranca triafal len mimo brány.
     
    55:48
    Sýkora skúšal nahrať pred bránu Stalsovi, no proti Drgoňovi nemal príliš veľa šancí, keďže piešťanský obranca vykrýval priestor pred bránou.
     
    56:16
    Puk skončil na ochrannej sieti, po tom, čo Fabianovu ľahkú strelu poslal mimo ihriska Tomáš Brňák svojou výstrojou.
     
    56:26
    V dobrej možnosti sa ocitol Samuel Mlynarovič na ľavej strane, no svojou strelou netrafil priestor brány a po ňom smerovali do útoku Piešťanci, konkrétne Vladimír Nemec, no ani ten neprekonal gólmana Masalskisa.
     
    56:41
    Popradský gólman Edgars Masalskis dostáva 10 minút za nešportové správanie!
     
    57:50
    Saliji dokázal získať puk v strednom pásme a snažil sa ho ponúknuť Melichárkovi, no ten bol mimo dráhy prihrávky.
     
    58:43
    Popradskí hokejisti začínajú nový útok z vlastnej polovice, no následne aj v útočnom pásme nedokázali vymyslieť niečo na piešťanskú obranu.
     
    59:34
    Z pravej strany to ešte skúšal Jaroslav Jabrocký, no svojou strelou švihom už nedokázal trafiť priestor Šúrekovej brány.
     
    59:54
    Malá šarvátka pred bránou Piešťan bude mať následky na vylúčeniach!
     
    59:54
    Hlavní rozhdcovia diskutujú s kapitánmi oboch tímov.
     
    59:54
    Tak a na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Matúš Rais, ktorému je pripísaný trest 5+20 do konca zápasu.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    V tretej časti hry sa už Popradčanom nepodarilo prekonať gólmana Šúreka a taktiež ani Piešťanci neodkázali skórovať.
    Najmä gólman Martin Šúrek predviedol skvelý výkon, keď v tomto zápase neinkasoval ani jediný gól.
    Stav série je tak po tomto zápase 1:3 pre Piešťany a hosťom chýba k postupu do semifinále len malý krok, a to víťazstvo proti Popradu v zápase, ktorý sa bude hrať 17.3.2014.

    Dovidenia aj pri ďalších prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Príjemný zvyšok večera želá Lukáš R. Ovšonka. (19:12:06)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 24. Nemec (Stupka), 37. Stupka (Románek, Nemec), 39. Románek (Saliji, Bučka)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – Malina, D. Brejčák ("A") – Fabian, Kurali – Gaborčík, Makovský – Látal, Dinda – Lapšanský, Štals, Sýkora – Kroták ("C"), Mlynarovič, Jabrocký – Takáč, Vaic ("A"), Paločko – Drábek, Paukovček, Belluš
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Tomek) – Drgoň, Filip ("C") – Rais, Brňák – Škadra, Bučka – Biro, Cunik – S. Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek ("A"), Mišura, Nemec ("A") – Stupka, Hamrák, Románek – Chylo, Schmidt, Holovič

    Rozhodčí: Juraj Konc, Peter Jonák – Rastislav Gajan, Martin Smrek

    Diváci: 2169
    bahis siteleri