Poprad – Piešťany 0:3 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Sobota 15.03.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    38:37
    Piešťany dali gól!
    Hosita pohodlne zvyšujú na 0:3! Skvelú prienikovú prihrávku od Salijiho spracoval práve JÁN ROMÁNEK, na ktorého popradská defenzívia akosi zabudla a pustila ho k zakončeniu, no Masalskis mal proti útočníkovi Piešťan a jeho blafáku už málo šancí!
    Asistenciu si pripísal Samir Saliji a Tomáš Bučka.
     
    36:15
    Piešťany dali gól!
    Hostia už zvyšujú svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov! Románek nakorčuľoval do pásma po ľavej strane, keď z ľavého kruhu ponúkol puk do medzikružia VÁCLAVOVI STUPKOVI, ktorý strieľal švihom na lapačku Masalskisa, od ktorej sa puk nešťastne odrazil do brány!
    Asistenciu si pripísal Ján Románek a Vladimír Nemec.
     
    23:58
    Piešťany dali gól!
    Popradský útočník Jabrocký vykonal chybu v rozohrávke a na pravom kruhu sa puku zmocnil práve Stupka, ktorý našiel spoluhráča VLADIMíRA NEMCA, ktorý pohotovo vystrelil a prekonal Masalsisa!
    Asistenciu si pripísal Václav Stupka.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 24. Nemec (Stupka), 37. Stupka (Románek, Nemec), 39. Románek (Saliji, Bučka)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – Malina, D. Brejčák ("A") – Fabian, Kurali – Gaborčík, Makovský – Látal, Dinda – Lapšanský, Štals, Sýkora – Kroták ("C"), Mlynarovič, Jabrocký – Takáč, Vaic ("A"), Paločko – Drábek, Paukovček, Belluš
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Tomek) – Drgoň, Filip ("C") – Rais, Brňák – Škadra, Bučka – Biro, Cunik – S. Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek ("A"), Mišura, Nemec ("A") – Stupka, Hamrák, Románek – Chylo, Schmidt, Holovič

    Rozhodčí: Juraj Konc, Peter Jonák – Rastislav Gajan, Martin Smrek

    Diváci: 2169
    bahis siteleri