NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Boston Bruins
Středa 19.03.2014, 00:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Ještě se vylučuje, za faul na Patrika Eliáše, odchází na trestnou lavici Kevan Miller.
     
    59:04
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:42
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:39
    Domácí to zkouší bez Brodeura, se šesti hráči v poli!
     
    49:48
    Vylučuje se, na trestnou lavici usedá Andy Greene za hákování, přesilová hra Bostonu.
     
    49:13
    Devils právě vstřelili branku!
    TRAVIS ZAJAC se prosazuje střelou nad vyrážeku Johnsona, z pravé strany, dobrá individuální akce Zajace. Asistence: Eric Gelinas a Jaromír Jágr.
     
    47:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jak je to jednoduché! Soderberg si s pukem nabruslil po pravém křídle do třetiny soupeře a přesným bekhendem nachází před brankou CHRISE KELLYHO, který puk tečuje za záda Brodeura. Asistence: Carl Soderberg a Loui Eriksson.
     
    41:37
    Jenže po chybě defenzivy Devils se Eriksson dostal do třetiny domácího týmu, byl faulován bránícím Gelinasem, který dostává dvě minuty a poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    40:52
    Eliáš se málem dostal k dorážce těsně před Johnsonem, ale byl při tom faulován Hamiltonem, ten dostává dvě minuty, přesilová hra Devils.
     
    38:43
    A také hosté trefují tyčku! Hamilton pálí z voleje, z pravé strany, Brodeur se jen bezmocně ohlédl!
     
    35:05
    Jágr trefil tyčku branky Bruins!
     
    22:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    JAROME IGINLA uniká po pravém křídle, dostává se před Brodeura, kterého překonává střelou mezi betony. Asistence: David Krejčí a Torey Krug.
     
    21:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ještě ani nedozněla radost domácích z vyrovnávacího gólu a již opět Devils prohrávají! Při vlastním oslabení se vydala dvojice BRAD MARCHAND a Patrice Bergeron do útočného pásma, kde si dokázala poradit s obránci Devils a Marchand skvělou střelou z pravé strany překonává Brodeura. Asistence: Patrice Bergeron a Zdeno Chára.
     
    20:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Do konce přesilové hry pět na tři již mnoho nezbývalo, Zajac přihrál na pravou stranu, odkud pálí PATRIK ELIÁŠ a nechytatelná "dělovka" končí v bráně! Vše ještě jistil u pravé tyčky číhající Jaromír Jágr. Asistence: Travis Zajac a Michael Ryder.
     
    19:56
    Střela Brunnera od modré zablokována a hostující Campbell vyhazuje puk mimo led, dostává dvě minuty a domácí dohrají třetinu v přesilové hře pět na tři.
     
    18:35
    A dobrou prací v útočném pásmu si domácí vynutili faul, Hamilton fauloval Ruutua a je tu přesilová hra New Jersey.
     
    14:57
    Oba borci si po pár ranách do obličeje řekli "OK" a jde se na trestnou lavici, z níž se vrátí tři vteřiny před koncem první třetiny.
     
    14:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce hostů, kdy domácí střídali a chyběli před vlastní brankou, Smith přihrává na volného PATRICE BERGERONA, který se z levé strany, sám před Brodeurem, dokázal prosadit takovou spíše nepovedenou střelou, každopádně však gólovou! Asistence: Reilly Smith a Andrej Meszároš.
     
    10:50
    A tentokrát měli velkou šanci hosté, Hamilton si z pravé strany najíždí před Brodeura, kterého ani napodruhé překonat nedokázal, skvělé zákroky domácího gólmana!
     
    08:54
    První velká šance zápasu, Jágr využil chyby Hamiltona ve středním pásmu, dostal se do útočného pásma, kde před brankou nachází Zajace. Ten však nedokázal puk lépe usměrnit, než nad branku Bruins!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 21. Eliáš (Zajac, Ryder), 50. Zajac (Gelinas, Jágr) – 15. Bergeron (R. Smith, Meszároš), 22. Marchand (Bergeron, Chára), 23. Iginla (Krejčí, Krug), 48. Kelly (Soderberg, Eriksson)


    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Greene, Fayne, Merrill, Židlický, Volčenkov, Salvador – Ruutu, Zajac, Jágr – Clowe, Henrique, Ryder – Zubrus, Eliáš, Brunner – Sestito, Gionta, Bernier
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Chára, Meszaroš, Bartkowski, Miller, Hamilton, Krug – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, R. Smith – Eriksson, Kelly, Soderberg – Paille, Campbell, S. Thornton

    Rozhodčí: Morton, Furlatt – Devorski, Nowak

    Diváci: 16 138
    bahis siteleri