NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Buffalo Sabres
Středa 19.03.2014, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A to nyní platí ještě více, Calgary dává gól ve vlastním oslabení! Deslauriers si najel na osu hřiště, odkud chtěl švihem vystřelit, puk mu ovšem na poslední chvíli vypíchl Chris Butler, od kterého se kotouč odrazil k PAULU BYRONOVI. Ten bleskurychle zamířil do útoku, přičemž ujel všem soupeřům. Útočník Calgary před Lieuwenem zamíchal s kotoučem, který následně poslal mezi betony padajícího brankáře Sabres. Asistence: Chris Butler.
     
    49:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se poprvé v utkání dostávají do vedení! Krátce po vyhraném vhazování Backlunda se kotouče ujal Chris Butler, jehož střelu před brankou úspěšně do branky tečoval MIKE CAMMALLERI. Lieuwen nemohl ideálně zasáhnout, moc toho totiž vidět nemohl. Asistence: Chris Butler, Mikael Backlund.
     
    38:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Teď už Lieuwen o své čisté konto přichází, Calgary dokázalo vyrovnat. Střela od modré, o kterou se postaral Brodie se odrazila od zadního mantinelu před brankoviště, kde před Lieuwenem stáli hned dva domácí hráči. Monahan úspěšný nebyl a tak to zkusil JOE COLBORNE, kterému se podařilo propasírovat puk přes ležícího brankáře do branky. Asistence: Sean Monahan, TJ Brodie.
     
    13:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Z nepříliš nebezpečné situace přichází první branka zápasu! Ben Hanowski si zajel s pukem až za vlastní branku, kde chtěl zadovkou přihrát na Giordana. Jeho zadovku však vystihl DREW STAFFORD, který se nijak nerozmýšlel a ihned s pukem objel branku a zasunul puk za záda bezmocného Ortia. Ten se nestihl přesunout ke své pravé tyči. Bez asistence.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 39. Colborne (Monahan, Brodie), 50. Cammalleri (Butler, Backlund), 54. Byron (Butler) – 14. Stafford


    Calgary Flames: Ortio (MacDonald) – Brodie, Giordano (C), Wotherspoon, Šmíd, Butler, Russell – Byron, Backlund, Bouma – Colborne, Monahan, Cammalleri (A) – McGrattan, Stajan, Glencross (A) – Westgarth, Galiardi, Hanowski Trenér: B. Hartley
    Buffalo Sabres: Lieuwen (Hackett) – Ehrhoff (A), Ristolainen, Talinder (A), Ruhwedel, Weber, McBain – Stafford (A), Ennis, Conacher – Foligno, Flynn, Hodgson – D´Agostini, Leino, Mitchell – Scot, Ellis, Deslauriers Trenér: T. Nolan

    Rozhodčí: Devorski, Martell – Cameron, Wheler

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri