Freiburg – W. Brémy 3:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
3:1 (1:0)
Werder Brémy
Pátek 21.03.2014, 20:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    70
    Werder právě vstřelil branku!
    Teď ale naopak míč skončil neomylně v síti Freiburgu. Ginter chyboval a dal možnost postupovat na bránu Huntovi. Ten situaci vyřešil náramně a nahrál před prázdnou bránu střídajícímu NILSI PETERSENOVI.
     
    59
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Koncert domácích pokračuje. Di Santo dostal přihrávku na paty a byl z toho rychlý výpad Freiburgu. Klaus se rozhodl střílet zpoza vápna. Jeho pokus byl sice zblokován, ale míč se odrazil přesně k volného ADMIRU MEHMEDIMU, který si věděl rady.
     
    53
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Rychlý útok Freiburgu byl parádně vyřešen. Darida našel skvělou vzdušným pasem na pravé straně Mehmediho, ten se dokázal prosmýknout přes Ignjovského až do vápna. Tam následně zpětnou přihrávkou našel FELIXE KLAUSE, který se trefil z první přesně k tyči.
     
    15
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Guédé si to namířil jako tank do vápna soupeře. Nakonec sice přes tři hráče nepřešel, ale ve spolupráci s Mehmedim se vytvořil závar, po němž se míč odrazil k JULIANU SCHUSTEROVI. Ten se vzápětí zpoza vápna trefil parádně. Ještě před jeho trefou se míče dotkl Václav Darida, který v podstatě ztlumil balón pro spoluhráče, takže si připisuje asistenci.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 15. Schuster (Darida), 53. Klaus (Mehmedi), 59. Mehmedi (Klaus) – 70. Petersen (Hunt)

    Karty:   66. Klaus (FRE) – 26. Bargfrede (BRM), 74. Hunt (BRM)


    SC Freiburg: Baumann – Mujdža, Krmaš, Ginter, Sorg – Schmid, Schuster (C), Darida, Klaus (75. Kerk) – Guédé (90. Günter), Mehmedi (82. Zulechner).
    Náhradníci: Schwolow – Günter, Höhn, Coquelin, Stanko Stanko, Kerk, Zulechner.

    Werder Brémy: R. Wolf – Ignjovski, Prödl, Lukimya-Mulongoti, Caldirola – Junuzović, Bargfrede (80. Elia), Obraniak (64. Gebre Selassie) – Di Santo (64. Petersen), Makiadi, Hunt (C).
    Náhradníci: Mielitz – Fritz, Gebre Selassie, Elia, Kroos, Ayçiçek, Petersen.

    Rozhodčí: Michael Weiner – Norbert Grudzinski, Holger Henschel – Tobias Welz
    bahis siteleri