Jaroslavl – Petrohrad 2:0 (kon.) | Doněck – Lev 0:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Pátek 28.03.2014, 16:00 • Arena 2000 • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Obrovská radost domácích fanoušků, Jaroslavl postupuje po šesti zápasech do semifinále Kontinentální hokejové ligy!
     
    58:45
    Domácí pětice je již hodně unavená, Sanford ale drží střelu Thoresena!
     
    57:42
    Juka Jalonen si žádá čas na poradu, Salák s největší pravděpodobností zůstane na střídačce! Petrohrad musí hrát vabank, jinak jeho sezóna končí!
     
    50:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A nyní to již vypadá s druhým týmem základní části v západní části KHL opravdu bledě! Domácí předvedli ukázkovou akci, na jejímž konci se ke kotouči dostal VITALIJ VIŠNĚVSKIJ, vyjíždějícímu Salákovi udělal kličku a poté již v poklidu dovezl puk do odkryté branky – 2:0! Bez asistence.
     
    48:00
    Roman Červenka měl dobrou šanci na srovnání stavu, po přihrávce Martenssona střílel na přední tyč, Sanforda ale nepropálil!
     
    43:20
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro Petrohrad! Hosté měli v úvodu třetí části doslova drtivý tlak, který ale ukončuje ranou příklepem z mezikruží JURIJ PETROV! Tomu střela sice hodně nesedla, po nečekané trajektorii však puk zapadl za Saláka – 1:0! Asistence: Mikelis Redlihs a Jeff Platt.
     
    43:06
    Roman Červenka si s kotoučem vybruslil od mantinelu a tahem napálil Sanfordovo rameno! Tomu navíc ještě vypadl kotouč z výstroje, případné dorážky ale nepovolili obránci Lokomotivu!
     
    34:23
    Nahození Alexandrova od modré čáry bylo několikrát tečováno a nakonec nadělalo domácímu brankáři velké problémy! Sanford nakonec dokázal puk na poslední chvíli vykopnout betonem!
     
    31:29
    Petrohrad přesilovou hru nevyužil, nyní ho naopak čeká oslabení. Dallman (PET) se usadí na lavici hanby se dvěma minutami za držení protihráče.
     
    29:01
    Nyní však favorit série dostane dvojnásobnou šanci na skórování. Jurij Petrov (JAR) je potrestán za vražení na hrazení, Petrohrad bude hrát osmadvacet sekund přesilovou hru pět na tři!
     
    27:29
    Početní výhoda Jaroslavle je v tuto chvíli u konce, Janis Sprukts (JAR) si totiž v útočné třetině počínal nedovoleně, za podržení si nyní odsedí dvouminutový trest.
     
    25:47
    Bránit se nyní bude Petrohrad, Maxim Čudinov (PET) to totiž přehnal s hrubostí na Spruktse, za což dostává dvouminutový trest. Podaří se Lokomotivu využít přesilovou hru?
     
    24:56
    Janis Sprukts se zjevil z ničeho nic po přihrávce Plotnikova na levém kruhu a byl sám před Salákem! Český brankář ale vynikajícím zákrokem zastavil zakončení lotyšského forwarda!
     
    21:54
    První nadějnější příležitost měli hráči Petrahradu, Sigarev se totiž dostal na mezikruží k odraženému kotouči, který vrátil směrem na branku. Sanford vůbec nevěděl o puku a měl velké štěstí, že ho rána trefila do hrudi!
     
    16:05
    Šanci otevřít střelecký účet utkání dostanou hosté, Ilja Ljubuškin (JAR) totiž za hru vysokou holí putuje na trestnou lavici.
     
    05:03
    Sprukts (JAR) se po nahození Černikova až příliš tlačil před Alexandera Saláka a posedí si na trestné lavici. Na druhé straně ho však za nepřiměřený zásah napodobí Alexej Semjonov (PET). Oba hráči dostávají menší trest za hrubost, pokračovat se tak bude ve čtyřech.
     
    02:53
    Rázem jsme se mohli dočkat změny stavu! Konkov měl před sebou poloprázdnou branku s ležícím Salákem, na dorážku měl navíc spoustu času! I přesto ale českého brankáře prostřelit nedokázal, Salák zastavil jeho bekhendové zakončení betonem!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 44. Petrov (Redlihs, Platt), 51. Višněvskij


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiljev, Ljubiškin, Višněvskij, Holos, Pašnin, Gorochov – Averin, Apalkov, Plotnikov – Redlihs, Černikov, Sprukts – Konkov, Kartajev, Galimov – Petrov, Platt, Musatov.
    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov, Dallman, Čudinov, Kalinin, Chafizullin, Semjonov, Judin – Červenka, Martensson, Thoresen – Ponikarovskij, Kovalčuk, Kablukov – Tichonov, Šipačjov, Barabanov – Sigarev, Malyšev, Makarov – Kučerjavenko.

    Rozhodčí: Hofman, Kulakov – Sivov, Šichanov

    Diváci: 9070
    bahis siteleri