Kladno – Most 3:1 (kon.) | Vlašim – Jihlava 3:1 (kon.) | Letohrad – Ústí n/L 1:3 (kon.)
Karviná – Třinec 2:1 (kon.) | Pardubice – Plzeň 5:3 (kon.) | Kert Park Praha – Hr. Králové 2:4 (kon.)
konec
HBC Kladno
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HBC Most
Sobota 12.04.2014, 10:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga
     
    44:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A o vítězi máme rozhodnuto. DANIEL HNÍZDIL tentokráte už poslal míček do odkryté brány, nic komplikovaného při této situaci nevymýšlel. Bez asistence.
     
    43:56
    Hosté zkusí power-play, gólman Brém odešel na střídačku!
     
    43:56
    Pento má ještě minutu na to, aby vyrovnalo. Přesilovka hostům vůbec nevyšla, v možná dost nejdůležitější okamžik tohoto zápasu.
     
    41:44
    Martykán (KLA) se dopustil hry vysokou holí a odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Dost nepříjemná situace pro ALPIQ.
     
    41:38
    Most otevírá zadní vrátka, je to on, kdo potřebuje útočit. A tak kladenští hráči vyrážejí do brejků. V jednom z nich Šícha přihrál doprava na Kohouta, ten našel před bránou Pražáka, který z těžké pozice nezacílil.
     
    39:04
    Domácí budou hrát v oslabení. Za hákování odešel na 2 minuty na trestnou lavici Pražák (KLA).
     
    38:20
    Štěpánik byl úplně sám, vyslal ostrou jedovku nad beton Bréma. Ten nakonec zasáhl. Měl velké štěstí, že se Hnízdilovi nepodařilo dorážet.
     
    35:56
    Kopýtko (MST) odešel na dvě minuty na trestnou lavici za krosček.
     
    35:55
    Martyákn našel u tyčky volného Pražáka, který se snažil zakončit bekhendem. Ale koncovku nezvládl, trestuhodně. Byl ovšem sražený, bude se vylučovat.
     
    33:39
    Na druhé straně se dostal do úniku Pospíšil. Bréma si snadnou kličkou položil na zem, ale hostující gólman na poslední chvíli předložil k tyči hokejku, a ve skórování kladenskému nájezdníkovi zamezil.
     
    33:13
    Švancar se dostal ke střele z otočky a málem úspěšně zacílil. Jeho střela byla skrytá, Jirotkův beton zasáhl jen tak tak.
     
    32:02
    Nedvěd (KLA) se s Plachým (MST) dostávají do konfliktu. A oba dostávají dvě minuty za hrubost. Jejich potyčka měla delšího trvání.
     
    29:50
    Dost nepříjemná teč pro Jirotku, kterou musel likvidovat! Prokš nahodil míček na bránu, kde ho nohou srážel Plachý. Situace dopadla pro Kladno šťastně dobře.
     
    29:08
    Velká šance Kladna v závěru druhé třetiny. Hnízdil našel před brankou Špačka, který ale selhla v koncovce. Bekhendem zamířil pouze do lapačky skvělého Bréma.
     
    28:06
    Rozhodčí opět vylučují na obou stranách. Hrubosti se dopustil Štěpánik (KLA) i Bruštík (MST), oba odcházejí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    25:28
    Most právě vstřelil branku!
    Velký tlak přetavil Most ve snižující trefu. Jirotka nevěděl, kam dřív skočit, by to velký závar před jeho svatyní. Procházka ještě jeho výstroj napálil, u tyčky byl ale volný RADEK HULÍN, jenž zavěsil pohotově pod břevno. Využitá početní výhoda Penta. Asistence: Radek Procházka.
     
    25:02
    Dost sporná situace! Ale míček přesto zůstal před brankovou čáru. Procházka hezky tečoval před domácím brankářem, jemuž míček poskakoval v brankovišti. Nakonec skončil na jeho nohou.
     
    25:39
    Posunutá brána Jirotky. Šícha (KLA) tam jednoho ze soupeřů sestřelil, od rozhodčích dostává dvě minuty za napadení.
     
    24:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Důležité navýšení vedení pro domácí celek! Hnízdil vyhrál buly, TOMÁŠ KUDELA přebral míček a ihned poté propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daneil Hnízdil.
     
    23:18
    Bruštík našel u pravé tyčky Procházku, který míček lehce tečoval. Jirotka musel předvést dost krkolomný zákrok svou hokejkou, aby ho vyrazil do rohu hřiště.
     
    22:40
    Hnízdil zpoza branky posunul míček na volného Štěpánika, který byl metr před Brémem. Z bízkosti ovšem nenašel skulinku v jeho výstroji. To byla velká možnost pro Kladno.
     
    19:41
    Valenta (MST) je podruhé v zápase vyloučený. Na trestné lavici bude pykat za faul loktem, minimálně na 2 minuty.
     
    17:40
    Hulín vyskočil z trestné lavice, dostal přihrávku a pelášil sám na Jirotku. Nedvěd se v obraně zapomněl. Měl štěstí, že soupeř zamířil jen do připravené hokejky domácího gólmana a pak se neprosadil ani z dorážky.
     
    15:35
    Vyloučení na straně Penta hned zkraje druhé třetiny. Nedovoleného bránění se dopustil Hulín (MST) a odchází na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    12:56
    Hnízdil (KLA) a Valenta (MST) se pustili do konfliktu. Oba dostali dvě minuty za hrubost.
     
    08:26
    Opět zaúřadovala lajna kolem Švancara! Nedůrazně bráněný Kypet dorážel střelu před Jirotkou, ten chvilku nevěděl, kde má míček. Až ho nakonec se štěstím zalehl. Teď měl ALPIQ docela štěstí.
     
    07:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Důležitá branka pro domácí celek. RADIM ŠTĚPÁNIK dostal přihrávku do jízdy od Dědiče podél levého mantinelu, kladenský útočník až příliš snadno prošel, udělal kličku do bekhendu a ležícího Bréma bez problémů překonal. Asistence: Michal Dědič, Martin Špaček.
     
    07:05
    Kudela vyslal pořádně nebezpečnou ránu z pravé strany. Míček Brémovu bránu jen těsně minul. Tahle střela rozhodně snesla přísnější parametry.
     
    03:45
    Krajíček se ocitl sám v mezikruží! Jeho střela byla zablokovaná, a tak radši míček poslal doleva. Odtud vypálil Hulín, nicméně trestuhodně nezamířil ani mezi tři tyče.
     
    00:56
    Nedovoleného bránění se dopustil Dědič (KLA), Most tak bude mít k dispozici první přesilovku.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Štěpánik (Dědič, Špaček), 25. Kudela (Hnízdil), 45. Hnízdil – 26. Hulín (Procházka)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Dědič, Kudela, Pospíšil, Soukup, Nedvěd, Čermák, Jelínek – Hnízdil, Štěpánik, Špaček, Příhoda, Nosek, Šrámek, Šícha, Pražák, Kohout, Martykán, Vondrák
    HBC Most: Brém (Papranec) – Čížek, Prokš, Koudela, Chyba, Valenta, Málek – Hulín, Bruštík, Procházka, Kypet, Švancar, Černý, Krajíček, Novák, Plachý, Lipert, Kopýtko

    Rozhodčí: Horský, Vokurka

    Diváci: 125
    bahis siteleri