Estonsko – Belgie 6:1 (kon.) | Island – Izrael 4:3 (1:0 po s.n.) | Austrálie – Srbsko 0:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Island
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:0)
Izrael
Úterý 15.04.2014, 16:30 • Ice Rink Pionir • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Island.
    Autorem rozhodujícího nájezdu je EMIL ALENGARD.
     
    Oren Eizenman musel dát, ale Hedströma nepřekonal. Island tedy vítězí!
     
    Emil Alengard dává a Island vede 1:0!
     
    59:26
    Izraelci mohou děkovat Sorotzkimu, který udržel jejich naděje na záchranu! Gislason pálil z levého kruhu pod horní tyčku, ale Sorotzki stačil máchnout lapačkou a kotouč vytěsnit!
     
    56:37
    Island právě vstřelil branku!
    Alengard vyhrál vhazování na ROBINA HEDSTRÖMA, který pohotovou střelou překonal Sorotzkiho. Je vyrovnáno! Asistence: Emil Alengard.
     
    55:23
    Šerbatov dostal přihrávku před branku, ale Hedström se proti němu stačil včas přesunout a udržel svůj tým ve hře o body.
     
    50:48
    Robert Palsson vyloučen za podražení, přesilovku si zahraje Izrael.
     
    46:13
    Po chybě izraelské obrany si vyjel až před branku Hedström a jen díky Sorotzkimu Izrael stále vede.
     
    38:08
    Na trestnou lavici míří Ulfar Andresson za podražení. Přesilová hra pro Izrael.
     
    27:03
    Své individuální kvality ukázal Daniel Erlich, který nastupuje v kanadské univerzitní soutěži. Z levé strany projel až před Hedströma, jenž však svůj tým podržel a bekhendové zakončení útočníka Izraele zlikvidoval.
     
    25:08
    Nádherně to udělal Frenkel, který vyvezl kotouč až před branku Islandu, tam si položil obránce a byl sám před Hedströmem. Brankáře soupeře už však překonat nedokázal.
     
    23:54
    Vyloučen Geller za sekání, přesilovka pro Island.
     
    21:06
    Izrael právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl napsat, že Izraelci sice hezky kombinují, ale schází jim střelba, ovšem teď rána přišla a skončila za zády Hedströma! Vše, co měl před sebou, propálil DANIEL ERLICH. Asistence: Oren Eizenman a Daniel Mazour.
     
    19:24
    Jonas Magnusson vyloučen za sekání, Izrael si zahraje první přesilovku zápasu.
     
    18:43
    Velké šance Izraelců, kteří se dostali hned k několika dorážkám z bezprostřední blízkosti. Kotouč za záda Hedströma však neprotlačil ani Oren Eizenman!
     
    16:11
    Izrael právě vstřelil branku!
    Nejlepší lajna Izraele udeřila! Celá trojice hezky zakombinovala a na konci pohledné akce byl DANIEL ERLICH, který objel gólmana a zasunul kotouč do odkryté klece. Erlich si tak k osmi asistencím připisuje svou vůbec první trefu na turnaji. Asistence: Daniel Mazour a Eliezer Šerbatov.
     
    7:48
    Island právě vstřelil branku!
    Islanďané dokonce otáčí skóre! Autorem trefy je ROBERT PALSSON – 2:1. Asistence: Jon Gislason a Emil Alengard.
     
    6:00
    Island právě vstřelil branku!
    Favorit duelu však rychle vyrovnáná. Palsson poslal do šance EMILA ALENGARDA, který nabídnutou příležitostí nepohrdl a překonal Sorotzkiho. Asistence: Robert Palsson.
     
    4:44
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael statečně bojuje o udržení a ujímá se vedení! OREN EIZENMAN dostal přihrávku od bratra Alona a střelou z mezikruží otevírá skóre zápasu. Asistence: Alon Eizenman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Alengard (Palsson), 8. Palsson (Gislason, Alengard), 57. R. Hedström (Alengard), rozh. náj. Alengard – 5. O. Eizenman (A. Eizenman), 17. Erlich (Mazour, Šerbatov), 22. Erlich (O. Eizenman, Mazour)


    Island: D. Hedström (Sigurbergsson) – Helgason, Jonsson (C), Palsson, Jakobsson, I. Arnason, Blondal, Eliasson, B. Arnason – Maack, Alengard (A), Gislason (A) – R. Hedström, Bjornsson, Leifsson – Magnusson, Bergmann, Reynisson – Andresson, Mikaelsson, Sverrisson. Trenér: Tim Brithen (SWE)
    Izrael: Sorotzki (Amromin) – Spivak (A), Frenkel (A), Margouliz, Kniter, S. Levy, Moscovich, Raiter – Avneri, A. Eizenman, O. Eizenman – Šerbatov, Mazour, Erlich – I. Levy, Rosenthal, Geller (C) – Golodnizky, Lebeděv, Ben Tov. Trenér: Jean Peron (CAN)

    Rozhodčí: Kepa – Smura (oba POL), van den Berg (NED)

    Diváci: 368
    bahis siteleri