Dánsko U18 – Německo U18 2:3 (po pr.)
po prodl.
Dánsko U18
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
Německo U18
Pátek 25.04.2014, 15:15 • Imatran jäähalli • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:55
    Německo právě vstřelilo branku!
    V protiútoku přenechal Trinkberger puk do druhé vlny a JAKOB MAYENSCHEIN švihem z levého kruhu prostřelil brankáře mezi rukou a tělem. Je rozhodnuto! Dánové smutní, naopak Němci se radují. Asistence: David Trinkberger.
     
    55:40
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Nahození od modré tečoval zády k brance LUKAS KOZIOL a kotouč zapadl přesně k pravé tyči za natahujícího se Lillieho. Asistence: Tobias Kircher a Andreas Eder.
     
    49:56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jen jsem to dopsal, "zázrak" je tu. Dánové chybovali v defenzivě, nepokryli odražený kotouč, k němu se dostal ANDREAS EDER, položil si brankáře a bekhendem skóruje. Závěr tedy bude dramatický. Asistence: Tobias Kircher a David Trinkberger.
     
    12:57
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Německý kouč Jim Setters střídavě křičí na rozhodčí a své hráče, kteří teď nezvládli situaci v oslabení, nechali příliš prostoru dánskému kapitánovi ANDERSI KROGSGAARDOVI, a ten od modré prostřelil Proskeho. Dánové tak překvapivě vedou už o dvě branky! Asistence: Jeppe Holmberg a Emil Grandal.
     
    04:41
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Němci byli v úvodu duelu aktivnější, ale první gól střílí Dánové. CHRISTIAN MIERITZ nahodil kotouč na branku od modré čáry a ten zastavila až síť v horním růžku za Proskeho zády. Německý brankář přes clonící hráče nic neviděl. Asistence: Kristian Jensen.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 5. Mieritz (K. Jensen, Mar. Jensen), 13. Krogsgaard (Holmberg, Grandal) – 50. Eder (Kircher, Trinkberger), 56. Koziol (Kircher, Eder), 64. Mayenschein (Trinkberger)


    Dánsko U18: Lillie – Mor. Jensen, Mieritz, Krogsgaard, Holmberg, Weichel, Knudsen, Rønnest – Grandal, Korsgaard, True – Nielsen, K. Jensen, Mar. Jensen – Eskildsen, Christensen, Olsen – Rasmussen, Høeg, Klussmann – Ruders. Trenér: Martin Struzinski.
    Německo U18: Proske – Schutz, Wissmann, Quaas, Trinkberger, Rogl, Kurz, Haase, Kaisler – Koziol, Todam, Konopatzki – Loibl, Wiederer, Kammerer – Kircher, Eder, Kolb – Edfelder, Daubner, Mayenschein. Trenér: Jim Setters.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Konc (SVK) – Lazarev (RUS), Lhotský (CZE)

    Diváci: 746
    bahis siteleri