Maďarsko – Japonsko 5:4 (3:2 po s.n.) | Rakousko – Slovinsko 1:3 (kon.) | J. Korea – Ukrajina 2:8 (kon.)
konec
Jižní Korea
2:8 (0:2, 0:3, 2:3)
Ukrajina
Sobota 26.04.2014, 12:30 • Goyang Ice Rink • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:56
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Korejci svou přesilovou hru přece jen využívají a kosmeticky upravují stav utkání. Lee Don Ku místo prudké rány od modré nahrál na osamoceného BROCKA RADUNSKEHO, který i s pomocí odrazu od Seliverstových betonů propasíroval kotouč do brány. Asistence: Lee Don Ku, Kim Sandwook
     
    49:21
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Korejský brankář Park byl po většinu zápasu svému týmu oporou, nyní se však musí trochu červenat. ROMAN BLAGY poslal nepříliš razantní střelu švihem, která korejskému brankáři propadla mezi lapačkou a betonem. Asistence: Igor Kugut.
     
    49:01
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Jihokorejská radost trvala jen chvíli. Ukrajinci opět odskakují na rozdíl šest branek. Parka na dvakrát překonal OLEXANDER TORJANIK. Asistence: Maxym Kvitčenko.
     
    46:34
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Skromná radost pro domácí fanoušky. Jihokorejci zaznamenávají čestný úspěch. Čang Čun- Il našel před bránou KIM HJUNG-ČOONA, který poprvé v dnešním zápase propálil Seliverstova. Asistence: Čang Čun- Il
     
    41:27
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Jako nespočetněkrát v dnešním zápase, korejská obrana propadla a Ukrajinci toho tentokrát dokázali bezezbytku využít. Tymčenko nahrál Šafarenkovi, který našel najíždějícího OLEXANDERA MATERUCHINA, který i v tísni tří hráčů trefil odkrytou klec. Asistence: Oleg Tymčenko, Oleg Šafarenko.
     
    38:29
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Hodně krutý závěr druhé třetiny pro domácí reprezentaci. Rozhozená obrana asijského celku inkasovala popáté, když se bekhendem prosadil OLEG ŠAFARENKO. Asistence: Olexander Materuchin, Jurij Navarenko.
     
    38:05
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Žlutomodří se dostávají do čtyřbrankového vedení, DENIS PETRUCHNO vypálil od modré a kotouč se snad od brusle jednoho z Korejců odrazil mezi Parkovy betony. Asistence: Denys Isajenko.
     
    23:01
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Co se jim nepovedlo v početní převaze, dokázali Ukrajinci při klasické hře pět na pět. ROMAN BLAGY objel celou bránu, jelikož měl spoustu prostoru i času sjel si do mezikruží, odkud propálil Parka. Asistence: Jevgenij Běluchin, Pavlo Padakin.
     
    05:33
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš v praxi. Ukrajinci se dostali do přečíslení dva na jednoho, Oleg Šafarenko přihrál OLEXANDRU MATERUCHINOVI, který prostřelil Parka a zvýšil už na rozdíl dvou branek. Asistence: Oleg Šafarenko, Oleg Tymčenko.
     
    02:27
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Ukrajinci přece jen přesilovou hru využívají. DENIS ISAJENKO vypálil z hranice pravého kruhu pod víko Parkovy brány a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Denys Petruchno.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 47. Hjung-Čoon (Čun-Il), 54. Radunske (Ku, Sangwook) – 3. Isajenko (Petruchno), 6. Materuchin (Šafarenko, Tymčenko), 24. Blagy (Běluchin, Padakin), 39. Petruchno (Isajenko), 39. Šafarenko (Materuchin, Navarenko), 42. Materuchin (Tymčenko, Šafarenko), 50. Torjanik (Kvitčenko), 50. Blagy (Kugut)


    Jižní Korea: Park Sung-če (Hoseung Son)- Lee Don Ku, Oh Hjonho, Kim Wooyoung, Kim Donghwan, Kim Hjunsoo, Kim Yoonhwan, Čang Čun- Il- Kim Sangwook, Kim Kisung, Brock- Kim Won- Čung, Čho Min-ho, Swift- Park Woosang, Šin Sanghoon, Lee Jong-čun (C)- Ahn Hjunmin, Kim Hjung-Čoon, Lee Joung- Čun
    Ukrajina: Seliverstov (Gajdučenko)- Navarenko, Pobjednonescev, Isajenko, Petruchno, Kugut, Skrypec, Ladygin- Michnov, Běluchin, Blagy- Varlamov (C), Tymčenko, Materuchin- Nimenko, Torjanik, Kvitčenko- Zacharov, Padakin, Bondarjev

    Rozhodčí: Brill, Hribik- Buese, Pešek
    bahis siteleri