Espanyol – Almería 1:2 (kon.) | Valencia – Atlético 0:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Sevilla 3:1 (kon.)
Villarreal – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
3:1 (1:0)
Sevilla FC
Neděle 27.04.2014, 19:00 • San Mamés, Bilbao • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Toquero se do utkání zapisuje žlutou kartou jen pár sekund po svém nástupu do hry, neboť po výkopu brankáře Iraizoze si počínal nedovoleně v hlavičkovém souboji s Faziem.
     
    72
    Hosté budou dohrávat v deseti! Diogo Figueiras inkasuje druhou žlutou kartu a jde se předčasně sprchovat. Hostující fotbalista se provinil negativními posunky vůči sudímu Álvarezovi
     
    63
    Muniaín se dostal do klinče mezi dva protihráče, tento souboj sudí Álvarez posoudil jako nedovolený ze strany domácího fotbalisty, kterému následně ukazuje žlutou kartu.
     
    45
    Daniel Carriço zastavil rychlý kontr Iturraspeho pouze stažením protihráče k zemi a je už čtvrtým žlutě potrestaným fotbalistou v hostujícím dresu.
     
    32
    Další žlutá pro Sevillu, potrestán je tentokrát Diogo Figueiras, jenž podkopl Cokeho skutečně velmi zbytečně po odehrání míče, kartónek v ruce sudího Álvareze je zcela na místě.
     
    29
    Dalším žlutým hříšníkem v řadách hostujícího týmu je Vicente Iborra, jenž nedovoleným způsobem poslal k zemi kličkujícího Herreru.
     
    22
    Pareja ostrým skluzem zajel pod nohy Aduritzovi a vysloužil si za své počínání žluté napomenutí od sudího Álvareze.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 5. Susaeta, 53. Muniain (Iraola), 73. A. Herrera (Iraola) – 79. Gameiro (Jairo)

    Karty:   63. Muniain (ATB), 89. Toquero (ATB) – 22. Pareja (SEV), 29. Iborra (SEV), 32. Figueiras (SEV), 45. Carriço (SEV)   72. Figueiras (SEV)


    Athletic Bilbao: Iraizoz – Iraola, San José, Laporte, Balenziaga – Susaeta, Iturraspe, A. Herrera, M. Rico (90. Morán), Muniain (83. de Marcos) – Aduriz (88. Toquero).
    Náhradníci: Herrerín – Etxeita, Morán, Etxebarria, de Marcos, Toquero, Guillermo Guillermo.

    Sevilla FC: Beto – Coke, Pareja, Fazio, A. Moreno – Figueiras, Iborra, Carriço (64. Rakitić), Trochowski (64. Vitolo) – Bacca (75. Jairo), Gameiro.
    Náhradníci: Varas – F. Navarro, Marin, Rakitić, Vitolo, Mbia, Jairo.

    Rozhodčí: Alfonso Álvarez‎
    bahis siteleri