Espanyol – Almería 1:2 (kon.) | Valencia – Atlético 0:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Sevilla 3:1 (kon.)
Villarreal – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
RCD Espanyol Barcelona
1:2 (1:0)
UD Almería
Neděle 27.04.2014, 12:00 • Estadi Cornellà-El Prat, Barcelona • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Javi López (ESB) zastavil unikajícího Zonga ostrým bodyčekem. Za svůj počin dostává červenou kartu, Espanyol tak bude dohrávat o devíti.
     
    87
    López se individuálně dlouho prodíral obranou hostí, nakonec byla zastaven nedovoleně. Faulující Trujillo je potrestán žlutou kartou. Domácí mají k dispozici volný kop.
     
    80
    García (ESB) byl faulován v těsné blízkosti brankoviště, poté si neodpustil poznámky k arbitru Hernándezovi, který mu tak byl nucen udělit žlutou kartu.
     
    72
    Almería právě vstřelila branku!
    Neskutečný obrat v podání hostujícího celku! Po nedovoleném zákroku Sáncheze se k přímého kopu postavil SUSO. Borec s číslm sedmnáct na zádech poté milimetrovou ranou k pravé tyči poslal Almeríi do vedení.
     
    72
    Střelec vyrovnávací branky míří ze hřiště, nahradí jej Zongo.
     
    71
    Opět se bude žlutit. Za podražení soupeře je "odměnen" Sánchez (ESB).
     
    69
    Almería právě vstřelila branku!
    Tak to je velký šok pro Espanyol. Hosté měli k dispozici rohový kop, který také patřičně využili. Nepříznivé skóre vymazal hlavičkou při svém debutu v nejvyšší soutěži FRAN VÉLEZ.
     
    67
    Espanyol je nucen vystřídat i potřetí, ve hře není pro zranění schopen pokračovat Álvarez. Místo levého obránce Barcelony naskočí do hry Fuentes.
     
    62
    Almería podruhé v utkání střídá. Hrací plochu opouští Vidal, nově příchozím borcem je Soriano.
     
    56
    A do třetice, odpočinout si míří Córdoba, kterého na hrotu vystřídá Álex.
     
    56
    Hrací plochu opouští také Simão. Okusit atmosféru duelu přichází Pizzi.
     
    55
    Hosté stahují ze hřiště Azeeze, kterého nahradí Suso.
     
    51
    Na hrací ploše se přiostřuje, za ostrý skluz je karetně potrestán hostující kapitán Corona (ALM). Domácí mají navíc k dispozici volný kop.
     
    49
    Tak to je velká komplikace pro Espanyol, Christian Stuani (ESB) totiž ke vstřelené branky přidává za úder do obličeje soupeře také druhou žlutou kartu. Domácí záložník je tak vyloučen!
     
    42
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domác se přece jenom dočkali. García si seběhl pro hlavičku Córdoby, následně si srovnal balon a odcentroval. Dobíhající CHRISTIAN STUANI poté neměl problém zamířit přesně k pravé tyči.
     
    40
    Při dalším pokusu o ofenzivu zastavil Sáncheze Rodri. Z následující akce byla k vidění první větší příležitost, García si seběhl do středu hrací plochy, načež tvrdou přízemní ranou jen těsně minul levou tyč hostující svatyně.
     
    33
    Domácí mají k dispozici volný kop, Dubarbier (ALM) velmi nevybíravým způsobem zastavil kapitána Garcíu.
     
    16
    Protiofenziva hostí navíc musel nedovoleným zákrokem zastavit Álvarez (ESB). Levý krajní obránce Espanyolu dostává za svůj počin žlutou kartu.

    Libor Kucza

    Branky: 42. Stuani (S. García) – 69. Vélez, 72. Suso

    Karty:   16. V. Álvarez (ESB), 71. V. Sánchez (ESB), 80. S. García (ESB) – 33. Dubarbier (ALM), 51. Corona (ALM), 87. Trujillo (ALM)   49. Stuani (ESB)   90+2. J. López (ESB)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – H. Moreno, J. López, V. Álvarez (67. Fuentes), Colotto – V. Sánchez, David López, Simão (56. Pizzi), Stuani, S. García (C) – Córdoba (56. Álex).
    Náhradníci: Germán – R. Rodríguez, Sidnei, Fuentes, Álex, Torje, Pizzi.

    UD Almería: Esteban – Torsiglieri, Trujillo, Rafita, Dubarbier – Vélez (72. Zongo), Azeez (55. Suso), Corona (C), Díaz, Vidal (62. F. Soriano) – Rodri.
    Náhradníci: Julián – Mané, Nélson, Suso, Zongo, F. Soriano, Barbosa.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Aboy

    Diváci: 14 678
    bahis siteleri