Finsko – Rusko 2:1 (kon.) | Česko – Švédsko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Švédsko
Čtvrtek 01.05.2014, 16:00 • Hovet Arena, Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým jde znovu do vedení! JAKUB PETRUŽÁLEK se dokázal natlačit až před Nilssona a přesnou střelou nad rameno švédského gólmana přidává třetí branku! Asistence: Jan Kolář.
     
    32:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je opět srovnáno! MAGNUS NYGREN dostal na modré čáře kotouč, který švihem poslal na bránu a srovnává tak stav zápasu na 2:2! Druhá využitá přesilová hra Švédů. Asistence: Oscar Möller, Mikael Backlund.
     
    22:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým jde do vedení! MARTIN ZAŤOVIČ naskočil ze střídačky a ihned dostal přesný pas od Jakuba Krejčíka. Karlovarský forward zakončil svůj únik nekompromisní střelou pod horní tyč Nilssonovy brány. Asistence: Jakub Krejčík, Alexandr Salák.
     
    02:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! MIKAEL BACKLUND využívá přesilovou hru, když po důrazu před Salákem protlačil puk až za českého gólmana. Asistence: Joakim Lindsröm.
     
    00:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelný start do utkání! TOMÁŠ MOJŽÍŠ vybojoval na modré čáře puk a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě! To je opravdu bleskový start do utkání! Asistence: Jaromír Jágr, Jiří Hudler.
    Marken.cz

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 1. Mojžíš (Jágr, Hudler), 23. Zaťovič (Krejčík, Salák), 47. Petružálek (Kolář) – 3. Backlund (Lindström), 33. Nygren (Möller, Backlund)


    Česko: Salák (J. Kovář) – Kolář, Mojžíš, Vitásek, Zámorský, L. Kovář, Mozík, Krejčík, Jank – Rolinek, Hudler, Jágr – Růžička, Klepiš, Vondrka – Petružálek, Nosek, Gulaš – Kašpar, Zohorna, Zaťovič
    Švédsko: Nilsson (Eriksson) – Nygren, Ekholm, Hersley, Burström, Rahimi, Ahnelov, Fransson, Danielsson – Lindström, Karlsson, Moller – Klasen, Olausson, Axelsson – Backlund, Sjörgen, Hjalmarsson – Lundqvist, Ericsson

    Rozhodčí: Romasko, Anisimov – Dahmén, Wernström

    Diváci: 5475
    bahis siteleri