Švédsko – Finsko 2:3 (1:2 po s.n.) | Rusko – Česko 6:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:3 (1:0, 0:2, 4:1)
Montreal Canadiens
Sobota 03.05.2014, 18:30 • TD Garden, Boston • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Do prázdné brány se z půli hřiště trefil MILAN LUCIC. Asistence: David Krejčí, Kevan Miller.
     
    56:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je tedy obrat, v Kanadě asi omdlévají. Domácí Bruins nyní svého soupeře naprosto vykombinovali – puk putoval od modré na levý kruh, odkud našel Krug křižmo REILLYHO SMITHA. Ten překonal přesouvajícího se Price přesnou střelou tahem. Asistence: Torey Krug, Zdeno Chára.
     
    54:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je srovnáno – Montreal se přitom pod žádný výraznější tlak nedostal, stav je ale vyrovnaný. Jednoduché nastřelení puku PATRICE BERGERONA z pravé strany si za vlastního brankáře tečuje bek Bouillon. Tohle byl hodně zbytečný vlastní gól beka Habs. Asistence: Brad Marchand.
     
    50:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vicemistr se ale nevzdává a důležitou brankou na 2:3 snižuje. Price neviděl na puk, od modré se tak mohl trefit bek DOUGIE HAMILTON. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.
     
    46:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je kanadská senzace! Montreal vede ve druhém zápase 2. kola Stanley Cupu v Bostnu už 3:1! Habs využívají přesilovou hru, dělovku beka Subbana od modré čáry tečuje za Raska THOMAS VANEK! Asistence: P. K. Subban, David Desharnais.
     
    38:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    A pozor, Habs obrací vývoj utkání a jdou do vedení před koncem druhé třetiny. Přesilovou hru využívá přesným zakončením THOMAS VANEK, Rask se natahoval marně. Asistence: P. K. Subban, Max Pacioretty.
     
    21:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ačkoliv předvedl Rask hned několik úžasných zákroků, tak inkasuje. Po velkém tlaku do branky Bostnu se ke střele z voleje dostal MIKE WEAVER, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Plekanec, Brendan Gallagher.
     
    13:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jako první se z gólu radují příznivci a hlavně hokejisté Bostnu. DANIEL PAILLE dostal ideální přihrávku na mezikruží, odkud se domácí štírek trefil přesně k pravé tyči. Price toho moc neviděl, což pro něj byl hlavní problém. Asistence: Carl Soderberg, Andrej Meszároš.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 14. Paille (Soderberg, Meszároš), 51. Hamilton (Marchand, Bergeron), 55. Bergeron (Marchand), 57. Smith (Krug, Chára), 59. Lucic (Krejčí, Miller) – 22. Weaver (Plekanec, Gallagher), 39. Vanek (Subban, Pacioretty), 47. Vanek (Subban, Desharnais)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára (C), Boychuk, Miller, Meszároš, Krug – Iginla, Krejčí (A), Lucic – Smith, Bergeron (A), Marchand – Eriksson, Soderberg, Caron – Thornton, Campbell, Paille.
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Subban, Gorges (A), Jemelin, Markov (A), Weaver, Bouillon – Vanek, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Prust – Gionta (C), Eller, Bourque – Weise, Briere, Moen.

    Rozhodčí: Jackson, O´Rourke – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri