Dunajská Streda – Nitra 1:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:1 (1:1)
FC Nitra
sk Neděle 11.05.2014, 19:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Nikolas Špalek, prichádza Vladimir Soares Forbs.
     
    85
    Domáci to poriadne roztočili. Valenta poslal na Putnockého nepríjemnú strelu, hosťujúci brankár loptu vyrazil iba na rohový kop.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Radoslav Augustín, prichádza Lukáš Kutra.
     
    83
    Obrovská šanca Nitry na rozhodnutie duelu! Mikuš mal otvorený priestor, obrana naňho úplne zabudla, no spomínaný hráč v čistej šanci zoči-voči Penksovi minul bránku.
     
    81
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Jakub Brašeň, prichádza Francky N'Guekam.
     
    78
    Zápas sa nám zamotáva! Nitra dohrá zápas v oslabení, za hrubý faul odchádza z trávnika Böhm!
     
    72
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erik Ujlaky, prichádza Róbert Valenta.
     
    70
    Hostia vybojovali ďalší rohový kop a takmer z toho bol druhý gól v sieti Penksu! Šmehyl mal na kopačke druhý gól, no v páde poslal loptu tesne vedľa bránky.
     
    68
    Žltú kartu dostává Martin Husár (FC Nitra).
     
    64
    Šmehylovi dnes zjavne jeden gól nestačil! Natlačil sa do vápna a pokúšal sa pridať druhý presný zásah, no nepodarilo sa mu to.
     
    51
    Domáci sa natlačili do zakončenia! Brašeň to vôbec nemyslel zle, na ľavej strane šestnástky si loptu hádzal z nohy na nohu, no napokon bol od lopty odstavený a skončil na zemi.
     
    48
    Zápas sleduje priamo na štadióne podľa miestneho hlásateľa 6918 divákov. Klobúk dole, Dunajskostredčania! Na zápase o záchranu je takmer sedemtisíc ľudí v daždi a zime v nedeľu večer, zatiaľ čo včera poobede titul v slnečnej Bratislave oslavovalo iba niečo viac ako tisíc fanúšikov Slovana.
     
    41
    Dunajská Streda dala gól!

    Bezprostredne po rohu ešte zakončenie neprišlo, no lopta sa potom do vápna vrátila, dostal ju na kopačku MARTIN MATÚŠ, oklamal Kolbasa a nekompromisne zakončil.
     
    36
    Nitra dala gól!

    Neuveriteľné! Nitra z ničoho nič otvára skóre duelu. ŠIMON ŠMEHYL využil zaváhanie súpera, obhodil brankára a lopta skončila priamo v sieti.
     
    35
    Veľká šanca Nitry! Z ničoho nič sa do útoku dostal Mikuš, no proti nemu bol Penksa. Ten aj napriek tomu, že nie je rozchytaný, loptu vyrazil preč.
     
    33
    Veľká šanca Ujlakyho! ten má poriadne tvrdú strelu, o čom sa teraz presvedčil Putnocký. Gólman Nitry ale situáciu zvládol.
     
    32
    Žltú kartu dostává Jaroslav Kostelný (FC Nitra).
     
    25
    Domáci vybojovali rohový kop. Zahrával ho Szabó a bola z toho veľká šanca, no lopta napokon iba preletela celou päťkou. Putnocký je na spoluhráčov nahnevaný, teraz mu vôbec nepomohli.
     
    17
    Obrovská šanca Dunajskej Stredy! Gergel získal loptu tesne za šestnástkou, no v rýchlosti pálil iba pár centimetrov od pravej žrde.
     
    14
    Turňa to vymyslel parádne! Domáci hráči nedajú súperovi dýchať, teraz sme videli prudký center Turňu, ktorý iba tesne pred zakončujúcim Matúšom schoval v rukaviciach Putnocký.
     
    7
    Putnocký sa teraz prezentoval! Loptu v poslednej chvíli zastavil pred Matúšom, no toho vzápätí schválil ofsajdový verdikt rozhodcu. Toto bolo veľmi tesné.
     
    5
    Dobrá šanca DAC! Z pravej strany poslal do vápna sľubný center Ujlaky, no v nebezpečnom priestore sa nenašiel nik, kto by ju dokázal umiestniť do siete.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 41. Matúš – 36. Šmehyl

    Karty:   32. Kostelný (NIT), 68. Husár (NIT)   78. Böhm (NIT)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Ujlaky (72. Valenta), Szabó, Turňa, Čaušič – Majerník (C), Brašeň (81. N'Guekam), Gergel, Krišto – Straka, Matúš.
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Klabník, Kwin Kwin, Valenta, Nurkovič, N'Guekam.

    FC Nitra: Putnocký – Pillár, Husár, Kolbas, Harbuľák – Šmehyl, Špalek (90+2. Forbs), Augustín (84. Kutra), Kostelný (C) – Mikuš, Böhm.
    Náhradníci: Stránský – Dubeň, Moravčík, Kutra, Forbs, Kotrík, Kráľ.

    Rozhodčí: Kružliak – Balko, Ádám
    bahis siteleri