ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 0:14 (kon.) | IHC Pardubice – Roller Storm 9:10 (po pr.) | Devils Zlín – IHC Přerov 11:4 (kon.)
Kanci Uh. Brod – Uh. Hradiště 10:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 5:7 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Kladno 4:0 (kon.)
Devils Zlín – IHC Olomouc 4:7 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Brno 9:7 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
5:7 (0:2, 3:2, 1:1, 1:2)
IHC Prague Rats
Sobota 17.05.2014, 15:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Ve druhém utkání dnešního dne jsme tedy v Hradci sledovali o mnoho zajímavější podívanou. Domácí měli blízko ke svým prvním bodům ze hry, nicméně nakonec na ně nedosáhli a v západní divizi tak zůstávají poslední. Naopak hosté srovnávají krok se Slavií a Kladnem na dvanácti bodech na samotném čele tabulky.

    Ode mě je to pro dnešek z Hradce Králové vše, užijte si zbytek víkendu třeba s dalšími Onlajny z inline hokeje. (16:21:42)
     
    48:00
    Konec zápasu.
     
    47:31
    Utkání mohl gólem zakončit Jakub Bernad, ale jeho bekhendovou klidku neskutečně vytáhl z brány Michal Vich!
     
    46:07
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Teď už to budou mít Hradečtí opravdu velmi těžké, hosté využívají čtvrtou přesilovku z pěti a mají vítězství na dosah. JAKUB NOVÁK si chvíli počkal a pak parádním obloučkem přehodil bezmocného Vicha, čímž završil hattrick – 5:7. Asistence: Lukáš Novák, Davdi Bernad.
     
    45:55
    Jakub Novák si ani nadvakrát nepřišel na skvělého Michala Vicha!
     
    45:22
    Vzápětí však přichází faul na druhé straně. Václav Pánek je vyloučen za podražení, k tomu inkasuje osobní desítku za protesty. Hosté mají přesilovku.
     
    44:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě to bude pořádné drama! Hosté mohli vyvézt kotouč do bezpečí, ale místo toho chybovali a kotouč získal ONDŘEJ FIEDLER. Výtečná klička domácího kapitána do strany pak zajistila stav 5:6! Bez asistence.
     
    43:51
    Konec zápasu je ale ještě daleko a teď dostávají Východočeši přesilovku. Radek Pavlata je vyloučen za držení protihráče.
     
    43:35
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Pouhých osm sekund stačilo Medvědům k tomu, aby využili přesilovku a zařídili důležitý šestý gól. V zadní pozici napřáhl LADISLAV VLČEK a trefil přesně místo u druhé tyče – 4:6! Asistence: Petr Šinágl, Jakub Bernad.
     
    43:27
    V souboji u hrazení neúmyslně zasáhl hradecký kapitán Ondřej Fiedler svého protivníka do obličeje, je z toho klasická přesilovka pro Beroun.
     
    42:58
    A mohla to být třeba hrubice Medvědů, po níž se do gólové pozice dostal Daniel Komárek. Na Kolingera si ale nepřišel!
     
    42:17
    Hosté stále drží kotouč většinu času, Hradec zase velmi nebezpečně napadá. Jeden moment může všechno změnit, to je jasné.
     
    40:48
    Berounský matador Ladislav Vlček obkroužil hradeckou klec, pak ale nestačil najít žádného parťáka před bránou.
     
    40:09
    O kotouč se chvíli bojovalo v rohu hradeckého pásma, poté už rozhodčí přerušili hru.
     
    39:11
    Daniel Komárek se pustil mezi dva protihráče, ke štěstí si tím ale nepřišel. Nakonec mu sudí odpískali postavení v brankovišti.
     
    38:20
    Také Hradečtí mají možnost, po finesách Alberta Poplera však střílel Aleš Půlpán zbytečně z nulového úhlu.
     
    37:32
    Beroun se snaží hru uklidnit, zase spouští svůj pozvolný nápor.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Hradec tedy opravdu dosáhl na povedené vyrovnání, ale pak zase inkasoval. Rozhodně však není bez šancí na body, čeká nás ještě hodně zajímavá čtvrtá čtvrtina.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Čáp (TS), 20. Janoušek (Půlpán), 21. Svoboda (Pánek), 31. Svoboda (Pánek), 45. Fiedler – 6. J. Novák, 12. Šinágl (J. Bernad), 13. Pavlata (Šinágl, J. Bernad), 15. J. Bernad (Vlček, Šinágl), 35. J. Novák (J. Bernad, Šinágl), 44. Vlček (Šinágl, J. Bernad), 47. J. Novák (L. Novák, D. Bernad)


    ILHK Hradec Králové: Lochman (15. Vich) – Skočovský, Pánek, Fiedler "C", Čáp, Popela, Svoboda, Janoušek, Popler, Macháň, Půlpán, Komárek, Vaněk. Trenér: Aleš Půlpán.
    IHC Prague Rats: Kolinger (Michajlov) – Vlček "C", Tvrzník, L. Novák, D. Bernad, Pavlata, Šinágl, J. Bernad, Rubeš, J. Novák, Ransdorf. Trenér: Jiří Novák.

    Rozhodčí: Barek, Lučan.
    bahis siteleri