ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 0:14 (kon.) | IHC Pardubice – Roller Storm 9:10 (po pr.) | Devils Zlín – IHC Přerov 11:4 (kon.)
Kanci Uh. Brod – Uh. Hradiště 10:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 5:7 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Kladno 4:0 (kon.)
Devils Zlín – IHC Olomouc 4:7 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Brno 9:7 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
5:7 (0:2, 3:2, 1:1, 1:2)
IHC Prague Rats
Sobota 17.05.2014, 15:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:31
    Utkání mohl gólem zakončit Jakub Bernad, ale jeho bekhendovou klidku neskutečně vytáhl z brány Michal Vich!
     
    46:07
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Teď už to budou mít Hradečtí opravdu velmi těžké, hosté využívají čtvrtou přesilovku z pěti a mají vítězství na dosah. JAKUB NOVÁK si chvíli počkal a pak parádním obloučkem přehodil bezmocného Vicha, čímž završil hattrick – 5:7. Asistence: Lukáš Novák, Davdi Bernad.
     
    45:55
    Jakub Novák si ani nadvakrát nepřišel na skvělého Michala Vicha!
     
    45:22
    Vzápětí však přichází faul na druhé straně. Václav Pánek je vyloučen za podražení, k tomu inkasuje osobní desítku za protesty. Hosté mají přesilovku.
     
    44:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě to bude pořádné drama! Hosté mohli vyvézt kotouč do bezpečí, ale místo toho chybovali a kotouč získal ONDŘEJ FIEDLER. Výtečná klička domácího kapitána do strany pak zajistila stav 5:6! Bez asistence.
     
    43:51
    Konec zápasu je ale ještě daleko a teď dostávají Východočeši přesilovku. Radek Pavlata je vyloučen za držení protihráče.
     
    43:35
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Pouhých osm sekund stačilo Medvědům k tomu, aby využili přesilovku a zařídili důležitý šestý gól. V zadní pozici napřáhl LADISLAV VLČEK a trefil přesně místo u druhé tyče – 4:6! Asistence: Petr Šinágl, Jakub Bernad.
     
    43:27
    V souboji u hrazení neúmyslně zasáhl hradecký kapitán Ondřej Fiedler svého protivníka do obličeje, je z toho klasická přesilovka pro Beroun.
     
    42:58
    A mohla to být třeba hrubice Medvědů, po níž se do gólové pozice dostal Daniel Komárek. Na Kolingera si ale nepřišel!
     
    34:59
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Za nerozhodného stavu to jsou hosté, kdo si bere zpátky ztracené vedení! Kombinaci do prázdné brány zakončil JAKUB NOVÁK gólem na 4:5. Asistence: Jakub Bernad, Petr Šinágl.
     
    30:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to tady, Hradečtí podruhé využívají přesilovku a dorovnávají čtyřbrankovou ztrátu! Po nepřehledné situaci před brankou se kotouč vykutálel dozadu na hokejku ADAMA SVOBODY, který prostřelil Kolingera po ledě a je to 4:4! Asistence: Václav Pánek.
     
    29:16
    Další vyloučení na straně hostů, Lukáš Novák je vyloučen za hákování. Hradec si může vytvořit další příležitosti.
     
    28:33
    Albert Popler vyzval krásnou přihrávkou zpoza brány Jiřího Janouška, Kolinger znovu musel podržet svým spoluhráčům vedení!
     
    26:12
    Před Kolingerem domácí hokejisté nebezpečně tečovali, ale brankář vyrovnání nedopustil.
     
    22:58
    Dnes poprvé odchází na trestnou lavici hráč Berouna, kterým je Ladislav Vlček. Menší trest za hákování, tohle je velká šance pro domácí!
     
    21:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to jenom o gól, Hradečtí najednou cítí obrovské povzbuzení! Z dálky napřáhl ADAM SVOBODA a Jan Kolinger se jen ohlédl – 3:4. Asistence: Václav Pánek.
     
    19:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak podívejme! Brzo vzápětí je na světě druhý gól domácích, který se zrodil z rychlého protiútoku. Aleš Půlpán vysunul JIŘÍHO JANOUŠKA, který střelu z první procpal skrz Kolingerovu výstroj – 2:4! Asistence: Aleš Půlpán.
     
    16:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po 117 minutách bez brankové radosti je tady konečně gól hradeckých hokejistů! K trestnému střílení se postavil faulovaný ZDENĚK ČÁP a zvládl přehodit Kolingerovu lapačku, domácí tak snižují na 1:4.
     
    16:54
    Domácí hokejisté mají možnost trestného střílení. Zdeňka Čápa fauloval Radek Pavlata.
     
    14:57
    Hradečtí reagují výměnou brankáře, Petra Lochmana nahrazuje Michal Vich.
     
    14:57
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Dvě vteřiny před koncem přesilovky přichází čtvrtý gól hostů a přestože nechci být pro Hradec špatným prorokem, vývoj zatím do puntíku připomíná předchozí debakl se Slavií. Parádní střelou trefil jediné volné místo v brance JAKUB BERNAD – 0:4. Asistence: Ladislav Vlček, Petr Šinágl.
     
    13:29
    Navíc je tady další oslabení Východočechů, na trestnou lavici odchází Daniel Komárek za hákování.
     
    12:50
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Pro Hradec přichází krátce po startu druhé části další nepříjemná chvíle. Tentokrát hosté založili akci do prázdné brány, na jejím konci byl RADEK PAVLATA – 0:3. Asistence: Petr Šinágl, Jakub Bernad.
     
    11:59
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Už jsem chtěl napsat, že se Hradečtí ubrání, ale to nakonec není pravda. Po nahrávce Jakuba Bernada napřáhl v zadních řadách zkušený harcovník PETR ŠINÁGL a trefil přesně horní růžek – 0:2! Asistence: Jakub Bernad.
     
    10:50
    Hradecký Ondřej Fiedler je vyloučen za hákování, potom se ještě kočkoval s Jakubem Novákem a oba dostali menší trest za hrubost. Hosté mají klasickou přesilovku.
     
    08:48
    Před Kolingerem se zničehonic zjevil Jiří Janoušek a mohl se ho zeptat, kam to chce. Berounský gólman ale hradeckého útočníka vychytal!
     
    08:10
    Na druhé straně přišla hodně zajímavá dorážka Tomáše Rubeše, na níž si parádně počkal roztažený Petr Lochman.
     
    05:55
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Aktivnější berounský výběr jde na konci šesté minuty do vedení. Namísto kombinace přišla rychlá střela z hokejky JAKUBA NOVÁKA, která si našla místo u tyčky hradeckého gólmana – 0:1. Bez asistence.
     
    04:13
    Další nebezpečná situace přišla z domácích hokejek, střela Ondřeje Fiedlera se otřela o tyčku.
     
    02:56
    Po hradecké chybě uháněli hosté dva na jednoho. Lukáš Ransdorf ale na prudký pas od svého spoluhráče nedosáhl.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Čáp (TS), 20. Janoušek (Půlpán), 21. Svoboda (Pánek), 31. Svoboda (Pánek), 45. Fiedler – 6. J. Novák, 12. Šinágl (J. Bernad), 13. Pavlata (Šinágl, J. Bernad), 15. J. Bernad (Vlček, Šinágl), 35. J. Novák (J. Bernad, Šinágl), 44. Vlček (Šinágl, J. Bernad), 47. J. Novák (L. Novák, D. Bernad)


    ILHK Hradec Králové: Lochman (15. Vich) – Skočovský, Pánek, Fiedler "C", Čáp, Popela, Svoboda, Janoušek, Popler, Macháň, Půlpán, Komárek, Vaněk. Trenér: Aleš Půlpán.
    IHC Prague Rats: Kolinger (Michajlov) – Vlček "C", Tvrzník, L. Novák, D. Bernad, Pavlata, Šinágl, J. Bernad, Rubeš, J. Novák, Ransdorf. Trenér: Jiří Novák.

    Rozhodčí: Barek, Lučan.
    bahis siteleri