Chorvatsko – Lotyšsko 6:3 (kon.) | Německo – Finsko 2:5 (kon.) | Slovinsko – Austrálie 8:5 (kon.)
Švédsko – Kanada 5:4 (kon.) | Rakousko – Maďarsko 5:6 (kon.) | Česko – Velká Británie 7:1 (kon.)
Japonsko – Brazílie 4:3 (kon.) | USA – Slovensko 6:0 (kon.)
konec
Švédsko
5:4 (1:1, 1:1, 2:1, 1:1)
Kanada
Úterý 03.06.2014, 16:00 • ČEZ Arena, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Drama nám vrcholí! Zkušený švédský hokejista Dick Axelsson se nyní nechal na červené čáře překrásnou stahovačkou vykoupat CHRISEM TERRYM, který následně potáhl kotouč až mezi kruhy a přesně mířenou ranou nad lapačku nedal Krusemu žádnou šanci zasáhnout – 5:4! Asistence: Kyle Henderson.
     
    39:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Severský výběr znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! MARCUS NILSSON dostal přesnou přihrávku na hranici levého kruhu a tvrdou ranou propálil vše před sebou! Velké diskuze však vyvolal hráč stojící na hranici brankovišti, Kanaďané se opět zlobí. Sudí ale ukazuje na střed a posílá švédské hráče se radovat – 5:3! Asistence: Robin Sjorén.
     
    28:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kontaktní branka je rázem na světě! Javorové listy se druhou využitou přesilovou hru přibližují na dostřel, Terry našel najetého THOMASE WOODSE, který zakončil přesně – 4:3! Asistence: Chris Terry.
     
    27:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to se však již Švédové radují z po právu uznaného gólu! Nabito křižnou přihrávku dostal DICK AXELSSON a z první poslal puk za bezmocně přesouvajícího se Leggata – 4:2! Asistence: Marcus Nilsson a Andeas Svensson.
     
    25:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    O několik sekund později se však již skóre ve prospěch Švédska mění! Kanaďané se hodně zlobí, branka je ale uznána! Berglund se nacpal do brankoviště, při zakončení však posunul gólmana ven z branky a nabídl tak gól MIKAELU ERIKSSONOVI, který lehčí branku ve své kariéře zřejmě ještě nedal – 3:2! Asistence: Carl Berglund a Johan Erkgards.
     
    16:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Z vedení se však švédští hráči příliš dlouho neradovali, Kanaďané se radují z vyrovnání! DAVE HAMMOND dostal přesnou přihrávku na kruhy, se zakončením se neunáhlil, počkal na správný moment a nekompromisně zavěsil – 2:2! Asistence: Brendan Baumgartner a Fred Corbeil.
     
    15:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Kanaďané sice oslabení dokázali přestát, chvíli na to ale inkasují podruhé! Z druhé vlny si na kruhy najel MARCUS NILSSON a střelou zápěstím zamířil přesně ke vzdálenější tyči – 2:1! Asistence: Robin Sjorén.
     
    06:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po návratu Walla z trestné lavici se severský výběr prosazuje! Axelsson našel parádní přihrávku právě vracejícího ROBINA WALLA, který se sám před Leggatem nemýlil – 1:1! Asistence: Dick Axelsson a Andreas Svensson.
     
    01:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Vzápětí se však již hráči ze zámoří radují z první vstřelené branky! Po několika rychlých přihrávkách přišlo nahození před branku, které neomylně tečoval za Ollikainenova záda THOMAS WOODS – 0:1! Asistence: Chris Terry a Dave Hammond.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. Wall (Axelsson, Svensson), 16. Nilsson (Sjorén), 26. Eriksson (Berglund, Erkgards), 28. Axelsson (Nilsson, Svensson), 40. Nilsson (Sjorén) – 2. Woods (Terry, Hammond), 17. Hammond (Baumgartner, Corbeil), 29. Woods (Terry), 43. Terry (Henderson)


    Švédsko: Ollikainen (25. Kruse) – Lilja, Sjören, Nilsson, Höglund – Gunnarsson, Svensson, Berglund, Axelsson – Erkgards, Bejmo, Wall, Eriksson – Wessner, Johnsson, Kokkonen. Trenér: Björn Östlund.
    Kanada: Leggat (Nixon) – Terry, Woods, Henderson, French – Hammond, Baumgartner, Corbeil, Sheen – Foote, Draper, Carlson, Rauckman – Luscombe. Trenér: Jason Stephens.

    Rozhodčí: Vikman (FIN), Singer (GER).
    bahis siteleri