Písek – Horní Bříza „B“ 2:3 (0:1 po s.s.) | Horní Bříza "A" – Litvínov 1:0 (kon.) | Slavia Praha – Ďábelské Fretky 6:0 (kon.)
Svítkov – Horní Bříza „B“ 8:0 (kon.) | Písek – Svítkov 0:4 (kon.) | Litvínov – Ďábelské Fretky 0:1 (0:1 po s.s.)
Horní Bříza "A" – Slavia Praha 0:4 (kon.)
konec
HBC Svítkov Stars Pardubice
8:0 (5:0, 3:0)
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
Neděle 08.06.2014, 12:30 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    Gólmance Horní Břízy B se udělalo nevolno a rozhodčí Vais s Michailidisem se dohodli na předčasném ukončení zápasu, protože domácí béčko už nemá k dispozici náhradní gólmanku. Popravdě řečeno se není moc čemu divit. Brankářka čelila více než šedesáti střelám na branku, což v úmorném vedru, ve kterém se celý turnaj hraje, udělá své. Touto cestou maskované opoře Západočešek přejeme, aby se dala brzy do pořádku. Před dalším zápasem proběhne krátká přestávka, hasiči totiž budou kropit rozpálenou betonovou plochu vodou. (13:20:46)
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    22:07
    Horní Bříza B si bere oddechový čas.
     
    21:43
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Paramo už překonalo svou včerejší výhru 7:0 a má ještě dostatek času na to, aby svůj náskok ještě více navýšilo! Petra Němcová vykouzlila pohlednou nahrávku z prostoru kruhu do předbrankového území, kde číhala na míček STANISLAVA MEŠŤANOVÁ a pohotovou ranou bez přípravy odšpuntovala gólovou radost v pardubickém táboře: Asistence: Petra Němcová.
     
    21:27
    A opět se zaskvěla strážkyně domácího brankoviště! Uvidíme, zda udrží výsledek 0:7, kterým utkání skončilo včera.
     
    20:12
    Gólmanka Zapadlová si musí připadat jako na střelnici, protože na ni pardubické hráčky posílají jednu nebezpečnou ránu za druhou. Další střelecký pokus z levého kruhu doplachtil k přední tyči do její nachystané náruče.
     
    19:37
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Hokejbalový osud je někdy neuvěřitelně krutý, o čemž se teď přesvědčují hráčky domácího béčka! Horní Bříza si nešťastně vstřelila vlastní branku, která je nakonec připsána ELIŠCE ŠKODOVÉ! Bez asistence.
     
    18:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Hokejbalistky z města proslaveného kvalitním perníkem využily svou území převahu a mohou se radovat ze šestého míčku v brance Horní Břízy B! Martina Topičová předložila exkluzivní nahrávku do předbrankového prostoru na LENKU KOLÍNKOVOU, jež už neměla žádný problém s tím, aby míček zametla do sítě! Asistence: Martina Topičová.
     
    18:30
    Nyní už tahá za delší konec pomyslného provazu Svítkov, který rozvinul v útočném pásmu kombinaci a snaží se vyšachovat obranu svých soupeřek.
     
    17:56
    Horní Bříza B se nehodlá smířit s tím, že prohrává o pět branek a ještě nedokázala v tomto utkání skórovat. Po zisku balonku bleskově přešla do protiútoku a gólmanka Teplá zasahovala proti ráně z pravého kruhu k bližší tyčce.
     
    17:21
    Svítkov si dlouho hledal cestu přes útočnou modrou čáru, ale nakonec ji dokázal přejít a vypálil z prostoru levého kruhu Míček opět doplachtil do náruče brankářky Zapadlové.
     
    16:37
    Paramo mělo obrovskou šanci, jenže efektní zákrok znovu předvedla gólmanka Zapadlová, jež betony vyrazila střelu z bezprostřední blízkosti.
     
    16:08
    Brankářka Zapadlová přerušila hru, když přidržela ve své rukavici nahození, které se ještě odrazilo od zadního mantinelu. Buly proběhne po její pravici.
     
    15:34
    Domácí hokejbalistky chvíli držely útočné pásmo, jenže o míček brzy přišly a Pardubice toho okamžitě využily k vyhození přes celou délku hřiště.
     
    15:01
    Začala druhá polovina.
     
    Dnešní utkání je zatím kopií toho včerejšího. Pardubice hrají v naprosté pohodě a Horní Bříza B se trápí. Musíme konstatovat, že průběžný stav 5:0 zcela odpovídá tomu, co jsme na hrací ploše viděli.
     
    Střely na branku v 1. polovině:

    Pardubice – 36
    Horní Bříza B – 3
     
    15:00
    První polovina skončila.
     
    14:54
    Svítkov hraje oslabení výborně takticky, míček má ve své moci a šetří s ním drahocenné vteřinky ze svého trestu v rohu útočného pásma. Horní Bříza se zatím trápí.
     
    14:24
    Martina Topičová (SVP) – 2 minuty – sekání.
     
    13:55
    Horní Bříza B drží balonek ve své moci, ale nic nebezpečného z toho zatím nevzešlo. Pardubice velmi pečlivě střeží své pásmo a nikoho nepouštějí do blízkosti gólmanky Teplé.
     
    13:21
    Průběžný stav 5:0 se neustále promítá do dění na hrací ploše. Východočešky pokračují v ustavičném náporu a gólmanka Zapadlová má spoustu práce.
     
    12:56
    Obě mužstva se protlačila do zakončení, ale pardubická brankářka Teplá i hornobřízská gólmanka Zapadlová si poradily na jedničku podtrženou.
     
    12:29
    Svítkov opět sevřel své soupeřky do pevného objetí a rozvinul svou rychlou kombinaci, jenže tentokrát z toho žádné zakončení nevyústilo.
     
    11:56
    A když už se B-tým Horní Břízy podívá do útočného pásma, tak je z toho postavení mimo hru, jako se tomu stalo právě teď. Buly proběhne v neutrálním území.
     
    11:11
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Paramo pokračuje v totálním rozkladu svého malátného soupeře! Petra Němcová zblízka se svou střelou ještě neuspěla, jenže MAGDALENA CHARVÁTOVÁ přiběhla k bleskové dorážce, jež už si našla cestičku za gólmanku Zapadlovou! Asistence: Petra Němcová.
     
    10:07
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Jen tři sekundy stačily Paramu k využití přesilové hry, stav už je 4:0! Michaela Pejzlová obnovila svou osvědčenou spolupráci, když vyhrála vhazování na ELIŠKU ŠKODOVOU, jež se u modré čáry rozpřáhla a míček odrazem o betony brankářky Zapadlové a její tyčku zapadl do sítě! Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    10:03
    Barbora Kondratová (HBB) – 2 minuty – podražení.
     
    09:22
    Horní Bříza se začíná osmělovat, nyní se zabydlela v útočném pásmu a na gólmanku Teplou vyslala několik svižných ran. Maskovaná opora Svítkova se ale předvedla v dobrém světle a stále drží nulu.
     
    08:28
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Manko domácího béčka utěšeně narůstá, Pardubice mají v zádech už třígólový náskok! Další úspěch svého týmu přidala LENKA KOLÍNKOVÁ, která využila toho, že obrana soupeře si vybrala slabší chvilku a zblízka uklidila balonek za záda brankářky Zapadlové! Bez asistence.
     
    07:45
    Brankářka Zapadlová je svému týmu velkou oporou, nyní předvedla povedený zákrok proti další prudké střele a skvěle si poradila i s nepříjemnými dorážkami.
     
    06:59
    Pardubice si znovu vynutily tlak a hráčky Horní Břízy B nevědí, kam mají dříve skočit. Tým z východních Čech hraje ve velké pohodě. Není divu, v zádech má dvougólový náskok.
     
    06:29
    Na hrací ploše v těchto chvílích hrají první housle obě pozorné obrany, brankářky spíše jen pozorují dění před sebou, než že by se musely aktivně zapojovat do hry.
     
    05:52
    Svítkov má na své straně trvalou územní převahu a domácí výběr má co dělat, aby udržel dvoubrankové manko.
     
    05:17
    Brankářka Zapadlová zatím drží svůj tým, její spoluhráčky z pole jí mohou děkovat, že už neprohrávají vyšším rozdílem. Pardubice jsou hodně střelecky aktivní, pálí ze všech možných pozic.
     
    04:53
    Béčko Horní Břízy alespoň na chvíli nechalo vydechnout svou přetíženou defenzivu, když míček přesunulo k brance gólmanky Teplé.
     
    04:20
    Další práce pro gólmanku Zapadlovou, která zneškodnila projektil, který na ni přiletěl z blízkosti modré čáry. Místo riskantní rozehrávky raději přikryla míček a přerušila hru.
     
    03:46
    Zápas zatím hodně připomíná včerejší vzájemnou bitvu, v níž jednoznačně dominovaly právě hokejbalistky z města perníku. Horní Bříza je zatlačena hluboko do obranného bloku i dnes.
     
    02:30
    Pardubice jsou stále aktivnějším týmem a neustále dorážejí na gólmanku Zapadlovou, která si zatím na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.
     
    01:45
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Paramo nemá s domácími vůbec žádné slitování a navyšuje svůj hubený náskok! Michaela Pejzlová vyhrála vhazování na ELIŠKU ŠKODOVOU, která prudkou dělovkou poslala míček nechytatelně pod horní tyčku! Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    01:08
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Východočešky vyvinuly na své soupeřky velký tlak a slaví rychlé vedení! Petra Kvasničková se ještě radovat nemohla, protože zblízka nastřelila gólmanku Zapadlovou, ale s rychlou dorážkou přispěchala MARTINA TOPIČOVÁ a poslala svůj tým do vedení! Asistence: Petra Kvasničková.
     
    00:20
    Pardubice se hned usadily v útočném pásmu, ale zatím se jim nepodařilo přesně zakončit. Nyní bojují o puk v rohu hřiště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Toto utkání se bude hrát na 2x15 minut.
     
    Oba soupeři už se spolu střetli včera a z vysoké výhry 7:0 se radovaly Pardubice. Uvidíme, jestli se domácím podaří odplata.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Paramo Svítkov Stars Pardubice: Teplá – Hovorková, Mačátová, Topičová, Škodová, Motalová, Siontová, Charvátová, Pejzlová, Kolínková, P. Němcová, Kvasničková, Měšťanová, Farkašová, Lacioková.

    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Zapadlová – Janušová, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.

    Rozhodčí: Vais, Michailidis.
     
    V Horní Bříze nás čeká další zápas o konečné umístění, v němž se střetne Horní Bříza B s Paramem Pardubice. Domácí béčko má za sebou úspěšný vstup do tohoto dne, když ráno přetlačilo v dramatické bitvě, kterou rozhodly až samostatné nájezdy, Písek. Utkání začíná v 12:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Topičová (Kvasničková), 2. Škodová (Pejzlová), 9. Kolínková, 11. Škodová (Pejzlová), 12. Charvátová (P. Němcová), 19. Kolínková (Topičová), 20. Škodová, 22. Mešťanová (Němcová)


    HBC Svítkov Stars Pardubice: Teplá – Hovorková, Mačátová, Topičová, Škodová, Motalová, Siontová, Charvátová, Pejzlová, Kolínková, P. Němcová, Kvasničková, Měšťanová, Farkašová, Lacioková.
    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Zapadlová – Janušová, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.

    Rozhodčí: Vais, Michailidis.
    bahis siteleri