Písek – Horní Bříza „B“ 2:3 (0:1 po s.s.) | Horní Bříza "A" – Litvínov 1:0 (kon.) | Slavia Praha – Ďábelské Fretky 6:0 (kon.)
Svítkov – Horní Bříza „B“ 8:0 (kon.) | Písek – Svítkov 0:4 (kon.) | Litvínov – Ďábelské Fretky 0:1 (0:1 po s.s.)
Horní Bříza "A" – Slavia Praha 0:4 (kon.)
konec
HBC Svítkov Stars Pardubice
8:0 (5:0, 3:0)
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
Neděle 08.06.2014, 12:30 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    21:43
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Paramo už překonalo svou včerejší výhru 7:0 a má ještě dostatek času na to, aby svůj náskok ještě více navýšilo! Petra Němcová vykouzlila pohlednou nahrávku z prostoru kruhu do předbrankového území, kde číhala na míček STANISLAVA MEŠŤANOVÁ a pohotovou ranou bez přípravy odšpuntovala gólovou radost v pardubickém táboře: Asistence: Petra Němcová.
     
    19:37
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Hokejbalový osud je někdy neuvěřitelně krutý, o čemž se teď přesvědčují hráčky domácího béčka! Horní Bříza si nešťastně vstřelila vlastní branku, která je nakonec připsána ELIŠCE ŠKODOVÉ! Bez asistence.
     
    18:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Hokejbalistky z města proslaveného kvalitním perníkem využily svou území převahu a mohou se radovat ze šestého míčku v brance Horní Břízy B! Martina Topičová předložila exkluzivní nahrávku do předbrankového prostoru na LENKU KOLÍNKOVOU, jež už neměla žádný problém s tím, aby míček zametla do sítě! Asistence: Martina Topičová.
     
    11:11
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Paramo pokračuje v totálním rozkladu svého malátného soupeře! Petra Němcová zblízka se svou střelou ještě neuspěla, jenže MAGDALENA CHARVÁTOVÁ přiběhla k bleskové dorážce, jež už si našla cestičku za gólmanku Zapadlovou! Asistence: Petra Němcová.
     
    10:07
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Jen tři sekundy stačily Paramu k využití přesilové hry, stav už je 4:0! Michaela Pejzlová obnovila svou osvědčenou spolupráci, když vyhrála vhazování na ELIŠKU ŠKODOVOU, jež se u modré čáry rozpřáhla a míček odrazem o betony brankářky Zapadlové a její tyčku zapadl do sítě! Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    08:28
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Manko domácího béčka utěšeně narůstá, Pardubice mají v zádech už třígólový náskok! Další úspěch svého týmu přidala LENKA KOLÍNKOVÁ, která využila toho, že obrana soupeře si vybrala slabší chvilku a zblízka uklidila balonek za záda brankářky Zapadlové! Bez asistence.
     
    01:45
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Paramo nemá s domácími vůbec žádné slitování a navyšuje svůj hubený náskok! Michaela Pejzlová vyhrála vhazování na ELIŠKU ŠKODOVOU, která prudkou dělovkou poslala míček nechytatelně pod horní tyčku! Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    01:08
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Východočešky vyvinuly na své soupeřky velký tlak a slaví rychlé vedení! Petra Kvasničková se ještě radovat nemohla, protože zblízka nastřelila gólmanku Zapadlovou, ale s rychlou dorážkou přispěchala MARTINA TOPIČOVÁ a poslala svůj tým do vedení! Asistence: Petra Kvasničková.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Topičová (Kvasničková), 2. Škodová (Pejzlová), 9. Kolínková, 11. Škodová (Pejzlová), 12. Charvátová (P. Němcová), 19. Kolínková (Topičová), 20. Škodová, 22. Mešťanová (Němcová)


    HBC Svítkov Stars Pardubice: Teplá – Hovorková, Mačátová, Topičová, Škodová, Motalová, Siontová, Charvátová, Pejzlová, Kolínková, P. Němcová, Kvasničková, Měšťanová, Farkašová, Lacioková.
    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Zapadlová – Janušová, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.

    Rozhodčí: Vais, Michailidis.
    bahis siteleri