Písek – Horní Bříza „B“ 2:3 (0:1 po s.s.) | Horní Bříza "A" – Litvínov 1:0 (kon.) | Slavia Praha – Ďábelské Fretky 6:0 (kon.)
Svítkov – Horní Bříza „B“ 8:0 (kon.) | Písek – Svítkov 0:4 (kon.) | Litvínov – Ďábelské Fretky 0:1 (0:1 po s.s.)
Horní Bříza "A" – Slavia Praha 0:4 (kon.)
po s.s. (0:1)
Litvínov
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Ďábelské Fretky
Neděle 08.06.2014, 15:00 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    V samostatných stříleních zvítězil tým Ďábelské Fretky.
    Autorem branky je MICHAELA JANČOVÁ.
     
    Z hlediště se ozvalo "Udělej kličku!", což se stalo a Ďábelské Fretky slaví vítězství – 0:1!
     
    34:45
    Litvínov dotlačil míček vší silou za záda gólmanky Kaltounkové, která se hodně zlobí, ale branka nakonec uznána není! Kaltounková už měla míček ve své moci.
     
    32:42
    Litvínov byl znovu blízko tomu, aby rozhodl o svém triumfu! Po zblokované ráně se míček odrazil z mezikruží před branku, ale bekhendová dorážka mířila těsně vedle branky gólmanky Kaltounkové!
     
    30:53
    A mohlo být rozhodnuto! Brankářka Kaltounková čelila samostatnému úniku, ale litvínovskou střelkyni betony skvěle vychytala!
     
    29:44
    A zahanbit se nenechala ani gólmanka Kaltounková, jež vyrazila prudkou střelu z pravého kruhu a míček bleskově zalehla před dobíhajícími protihráčkami!
     
    26:15
    A znovu brankářka Tydlitátová! Lapačkou vytěsnila štiplavou ránu z vrcholu kruhů nad svou bránu a měla i pořádnou dávku štěstí, protože míček spadl na její horní tyčky a odrazil se do bezpečí!
     
    19:43
    Na trestnou lavici usedá na 2 minuty za nedovolené bránění Martina Mazancová (DFR)
     
    18:39
    Alena Tydlitátová si opět vysloužila pochvalné poplácání svých spoluhráček po zádech, když udržela v leže pod betony nepříjemnou střelu ze vzdálenosti několika kroků!
     
    10:55
    Obrovskou šanci měla na holi reprezentantka Dominika Lásková, která běžela úplně sama na gólmanku Kaltounkovou, jenže zblízka minula branku Fretek!
     
    01:39
    A znovu v akci brankářka Tydlitátová, který si v kleče poradila s nepříjemnou dorážkou z bezprostřední blízkosti, když balonek vyrazila do bezpečí svými betony!
     
    00:54
    Brankářka Tydlitátová teď zaslouží obrovskou pochvalu, protože ji střelkyně Ďábelských Fretek zasypaly vydatnou sprškou střel z bezprostřední blízkosti. Maskovaná opora Litvínova zachránila situaci v pozici ležmo!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Jančová


    Litvínov: Tydlitátová – Lásková, Zechovská, Bezoldová, Ajchlerová, Brotánková, Jurčová, Bublová, Budilová, Cornová, Kunstová, Neubauerová, Bartošová, Pátková
    Ďábelské Fretky: Kaltounková (Králová) – Mazancová, Müllerová, Nováková, Hromasová, Hrkalová, Sevaldová, Faltová, Fantová, Jančová, Vopravilová, Šmídková, Omcirková

    Rozhodčí: Vais, Hofmeister
    bahis siteleri