Písek – Horní Bříza „B“ 2:3 (0:1 po s.s.) | Horní Bříza "A" – Litvínov 1:0 (kon.) | Slavia Praha – Ďábelské Fretky 6:0 (kon.)
Svítkov – Horní Bříza „B“ 8:0 (kon.) | Písek – Svítkov 0:4 (kon.) | Litvínov – Ďábelské Fretky 0:1 (0:1 po s.s.)
Horní Bříza "A" – Slavia Praha 0:4 (kon.)
konec
HBC Svítkov Stars Pardubice
8:0 (5:0, 3:0)
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
Neděle 08.06.2014, 12:30 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    Gólmance Horní Břízy B se udělalo nevolno a rozhodčí Vais s Michailidisem se dohodli na předčasném ukončení zápasu, protože domácí béčko už nemá k dispozici náhradní gólmanku. Popravdě řečeno se není moc čemu divit. Brankářka čelila více než šedesáti střelám na branku, což v úmorném vedru, ve kterém se celý turnaj hraje, udělá své. Touto cestou maskované opoře Západočešek přejeme, aby se dala brzy do pořádku. Před dalším zápasem proběhne krátká přestávka, hasiči totiž budou kropit rozpálenou betonovou plochu vodou. (13:20:46)
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    22:07
    Horní Bříza B si bere oddechový čas.
     
    21:43
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Paramo už překonalo svou včerejší výhru 7:0 a má ještě dostatek času na to, aby svůj náskok ještě více navýšilo! Petra Němcová vykouzlila pohlednou nahrávku z prostoru kruhu do předbrankového území, kde číhala na míček STANISLAVA MEŠŤANOVÁ a pohotovou ranou bez přípravy odšpuntovala gólovou radost v pardubickém táboře: Asistence: Petra Němcová.
     
    21:27
    A opět se zaskvěla strážkyně domácího brankoviště! Uvidíme, zda udrží výsledek 0:7, kterým utkání skončilo včera.
     
    20:12
    Gólmanka Zapadlová si musí připadat jako na střelnici, protože na ni pardubické hráčky posílají jednu nebezpečnou ránu za druhou. Další střelecký pokus z levého kruhu doplachtil k přední tyči do její nachystané náruče.
     
    19:37
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Hokejbalový osud je někdy neuvěřitelně krutý, o čemž se teď přesvědčují hráčky domácího béčka! Horní Bříza si nešťastně vstřelila vlastní branku, která je nakonec připsána ELIŠCE ŠKODOVÉ! Bez asistence.
     
    18:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Hokejbalistky z města proslaveného kvalitním perníkem využily svou území převahu a mohou se radovat ze šestého míčku v brance Horní Břízy B! Martina Topičová předložila exkluzivní nahrávku do předbrankového prostoru na LENKU KOLÍNKOVOU, jež už neměla žádný problém s tím, aby míček zametla do sítě! Asistence: Martina Topičová.
     
    18:30
    Nyní už tahá za delší konec pomyslného provazu Svítkov, který rozvinul v útočném pásmu kombinaci a snaží se vyšachovat obranu svých soupeřek.
     
    17:56
    Horní Bříza B se nehodlá smířit s tím, že prohrává o pět branek a ještě nedokázala v tomto utkání skórovat. Po zisku balonku bleskově přešla do protiútoku a gólmanka Teplá zasahovala proti ráně z pravého kruhu k bližší tyčce.
     
    17:21
    Svítkov si dlouho hledal cestu přes útočnou modrou čáru, ale nakonec ji dokázal přejít a vypálil z prostoru levého kruhu Míček opět doplachtil do náruče brankářky Zapadlové.
     
    16:37
    Paramo mělo obrovskou šanci, jenže efektní zákrok znovu předvedla gólmanka Zapadlová, jež betony vyrazila střelu z bezprostřední blízkosti.
     
    16:08
    Brankářka Zapadlová přerušila hru, když přidržela ve své rukavici nahození, které se ještě odrazilo od zadního mantinelu. Buly proběhne po její pravici.
     
    15:34
    Domácí hokejbalistky chvíli držely útočné pásmo, jenže o míček brzy přišly a Pardubice toho okamžitě využily k vyhození přes celou délku hřiště.
     
    15:01
    Začala druhá polovina.
     
    Dnešní utkání je zatím kopií toho včerejšího. Pardubice hrají v naprosté pohodě a Horní Bříza B se trápí. Musíme konstatovat, že průběžný stav 5:0 zcela odpovídá tomu, co jsme na hrací ploše viděli.
     
    Střely na branku v 1. polovině:

    Pardubice – 36
    Horní Bříza B – 3
     
    15:00
    První polovina skončila.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Topičová (Kvasničková), 2. Škodová (Pejzlová), 9. Kolínková, 11. Škodová (Pejzlová), 12. Charvátová (P. Němcová), 19. Kolínková (Topičová), 20. Škodová, 22. Mešťanová (Němcová)


    HBC Svítkov Stars Pardubice: Teplá – Hovorková, Mačátová, Topičová, Škodová, Motalová, Siontová, Charvátová, Pejzlová, Kolínková, P. Němcová, Kvasničková, Měšťanová, Farkašová, Lacioková.
    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Zapadlová – Janušová, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.

    Rozhodčí: Vais, Michailidis.
    bahis siteleri