Podbrezová – Myjava 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Senica 2:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Ružomberok 1:1 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
2:2 (0:1)
FK Senica
sk Sobota 19.07.2014, 19:00 • Štadión SNP Štiavničky • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Pekný zvyšok večera Vám želá Miroslav Revaj. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. (20:59:02)
     
    Dramatický zápas sa nám skončil remízou 2:2 a hlavný vzruch v zápase sa konal hlavne v druhom polčase. Najprv prišiel gól na 2:0 zo strany Senice, keď gól dal novic v ich drese Hlohovský a o chvíľu na to červená karta domáceho novica Banoviča. Senica mohla zápas v pohode dohrať, ale domáci sa nevzdali, bojovali srdcom a dokázali vyrovnať! Najprv dal kontaktný gól Dolný a tesne pred koncom druhého polčasu po rohu dorazil loptu do siete Rejdovian a domáci sa môžu radovať aj z jedného bodu, pretože ten má vzhľadom na vývoj zápasu doslova cenu zlatu. Hostia sú sklamaný, ale musia si vziať z tohto zápasu ponaučenie do budúcna. Hrá sa až do konca a hlavne v záveroch zápasu sa láme chlieb.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Už sa nič nestane, rozhodca ukončuje tento zápas za stavu 2:2! Domáci sa radujú, ako keby zápas vyhrali.
     
    90+2
    Jeden z domácich hráčov ostáva ležať na trávniku a naťahuje tak čas. Remízu si už určite domáci nedajú vziať. Tento bod má pre nich vzhľadom na vývoj zápasu doslova cenu zlatu.
     
    90+1
    Prvá minúta nadstaveného času je za nami a nič zaujímavé nepriniesla. Záver zápasu sa tak určite bude odohrávať v pokojnom tempe. Hostia sú v šoku, domáci v eufórii.
     
    90
    Rozhodca nadstavuje ešte 3 minúty! Čo nám prinesú ? Ostane už stav 2:2 ? No, uvidíme.
     
    89
    Tak záver zápasu, ktorý asi nik nečakal. Domáci podávajú teraz perfektný výkon a zaslúžene vyrovnali. Senica stále nemôže uveriť tomu čo sa stalo. Nuž, aj taký býva futbal. Rozhodla väčšia bojovnosť a srdce.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Lukáš Opiela, prichádza Denis Ventúra.
     
    87
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak neuveriteľné sa stáva skutočnosťou! Domáci tím oslabený o jedného hráča strieľa druhý gól v rade a vyrovnáva na 2:2! Po obrovskej šanci domácich prišiel rohový kop, perfektne bol zahratý, lopta po tvrdej strele vypadal Šullovi pred neho a JOZEF REJDOVIAN posiela loptu do siete a na štadióne vypukla veľká eufória!
     
    86
    Domáci stále hrýzu a bojujú čo im sily stačia! Vybojovali si rohový kop.
     
    85
    Obrovská šanca na vyrovnanie pre domáci tím! Krásna akcia po pravej strane, loptu do 16-tky dostal Ľupták, bol asi 7m sám pred brankárom, ale loptu napálil len do brvna! Aby táto šanca domácich ešte nemrzela.
     
    84
    Domáca útočná akcia sa napokon končí na pravej strane tesne pred 16-tkou hostí, pretože sa niekto z domácich previnil faulom. Šulla sa s rozohrávkou nikam neponáhľal a to a domácim nepáči.
     
    83
    Žltú kartu dostává Samuel Mráz (FK Senica).
     
    82
    Domácich však kontaktný gól poriadne nakopol a dodal veľa síl. Hostia sú však v zadných radoch pozorný a do šancí domáci tím nedostávajú.
     
    81
    Tak kto by to bol povedal, že domáci tím ešte pozbiera sily, ktoré im ostali a zápas zdramatizujú. Hostia sa už len nebránia, ale tiež skúšajú niečom smerom dopredu vymyslieť.
     
    80
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak predsa len prichádza gól domácich hráčov, ktorý tak ešte záver zápasu zdramatizovali! Do konca ostáva približne desať minút a stav zápasu je 1:2! Krásna akcia po ľavej strane zo strany domácich futbalistov a po nádhernej spätnej prihrávke v 16-tke hostí sa z prvej a tvrdo presadzuje JOZEF DOLNÝ. Ožívajú aj domáci fanúšikovia.
     
    78
    Lopta je teraz na kopačkách hostí, ale smerom dopredu sa im moc nechce. Veď ani nemusia, vyhrávajú 2:0 a záver zápasu sa už blíži. Domáci sú oslabení,ale stále bojovú.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Nicolas Šumský, prichádza Michal Faško.
     
    76
    Domáci tím si dokázal podržať loptu na svojich kopačkách a napokon sa aj odhodlal ku strele, konkrétne to bol Rejdovian, ale jeho tvrdá strela tesne míňa bránu hostí. Hostia sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú.

    Miroslav Revaj

    Branky: 80. Dolný, 87. Rejdovian – 13. Kosorin, 54. Hlohovský

    Karty:   39. Banovič (BBY) – 31. Opiela (SEN), 41. Kosorin (SEN), 67. Mazáň (SEN), 83. Mráz (SEN)   62. Banovič (BBY)


    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš (C) – Savič, Vajda, Banovič, Kupec (57. Wojnar) – Ľupták, Rejdovian, Šumský (77. Faško), Peňaška (63. de Vito) – Střihavka, Dolný.
    Náhradníci: Budinský – de Vito, Faško, Balko, Polievka, Wojnar, Šovčík.

    FK Senica: Šulla – Pillár, Mazáň, Pavlík, Hlohovský – Opiela (88. Ventúra), Chvátal, Hušek, Piroska (C) – Kosorin (69. Mráz), Kalabiška.
    Náhradníci: Junas – Gava, Filípek, Otrísal, Komara, Ventúra, Mráz.

    Rozhodčí: Vladimír Vnuk – Dušan Petríček, Peter Kováč.
    bahis siteleri