Brno – Hr. Králové 3:0 (kon.) | Slovácko – Bohemians 1905 4:1 (kon.) | Sparta – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:0 (0:0)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 02.08.2014, 20:15 • Generali Arena • Synot liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Kučera ránou z dvaceti metrů vystrašil Bičíka, nasměroval ji sice pod břevno, ovšem do samého středu branky a sparťanský brankář ji prodloužil nad svoji svatyni.
     
    85
    Po bleskovém kontru hostů pálil zpoza pokutového území Harba, v zajímavé pozici ale zhruba o půl metru přestřelil sparťanskou branku.
     
    82
    Hosté poprvé dopravili míč do sparťanské sítě, když Krejčího hlavičku Bičík pouze vyrazil ke kopačce Mešanoviće, jenž snadno doklepl míč do sítě. Pomezní rozhodčí Urban však viděl v ofsajdu Harbu, jenž se do hry zapojil aktivitou před Bičíkem a proto sudí mávají, resp. pískají proti hostům.
     
    79
    Z bojiště odchází jeden z hrdinů dnešního zápasu, Tomáš Přikryl, a závěrečné minuty odehraje na trávníku Michal Breznaník.
     
    77
    Druhá změna v jihlavské jedenáctce, Muris Mešanović vbíhá na trávník místo Marka Jungra.
     
    72
    Střídání na straně Jihlavy, Kosaka nahrazuje na hřišti Matúš Marcin.
     
    69
    Sparťanský lodivod Lavička stahuje ze hry také další svoji oporu, Davida Lafatu, sparťanského kapitána nahradí na hrotu sestavy Roman Bednář.
     
    67
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dlouho se sparťané přetěžce prosazovali, aby vůbec dokázali ohrozit Hanušovu branku, po změně stran už si ale šance vypracovávají a dokonce je i s nebývalou úspěšností proměňují! Matějovský vyzval k dalšímu zakončení BOŘKA DOČKALA, jehož rána zpoza pokutového území si našla cestu přímo k tyči jihlavské branky.
     
    62
    První změna ve sparťanské sestavě, Josef Hušbauer přepouští místo na hřišti Kamilu Vackovi.
     
    50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané zasazují soupeři drtivý úder! Zatímco v prvním poločase Jihlava hrála na Letné zcela vyrovnanou partii, tak během úvodní pětiminutovky druhého poločasu střílí domácí již druhou branku, když si na Kadeřábkův přetažený centr naskočil TOMÁŠ PŘIKRYL a hlavičkou přeloboval brankáře Hanuše!
     
    47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jednoznačně nejlepším ze sparťanů dnes je Marek Matějovský! Ten dalším precizním pasem vysunul k pokutovému území TOMÁŠE PŘIKRYLA, jenž ránu z osmnácti metrů nasměroval k tyči jihlavské branky a poprvé dnes rozjásal letenské publikum!
     
    34
    Rodící se rychlý kontr sparťanů zastavil již v zárodku Kučera, ovšem pouze za cenu žluté karty.
     
    33
    Kučera přesným pasem vysunul za sparťanskou obranu Harbu, před ním ale stačil včas vyběhnout daleko z vlastní branky Bičík. Sparťanský brankář následně odrazil míč pouze ke Kukoľovi, jenž obešel Bičíka, z úhlu však nedokázal prostřelit sparťanské fotbalisty, bránící cestě míče do sítě.
     
    26
    Dočkal potáhl míč útočnou polovinou, z dvaceti metrů ostře vypálil levačkou a jeho tečovaná rána proletěla jen těsně nad břevnem jihlavské branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 47. Přikryl (Matějovský), 50. Přikryl (Kadeřábek), 67. Dočkal (Matějovský)

    Karty:   34. Kučera (JIH)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 11:5.
    AC Sparta Praha: Bičík – Kadeřábek, Kováč, Švejdík, Nhamoinesu – Vácha – Dočkal, Matějovský, Hušbauer (62. Vacek), Přikryl (79. Breznaník) – Lafata (C) (69. Bednář).
    Náhradníci: Štěch – Brabec, Mareček, Vacek, Breznaník, Bednář, Hybš.

    FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Vidlička, Krejčí, Kryštůfek, Vaculík (C) – T. Marek, Kučera – Kukoľ, Jungr (77. Mešanović), Kosak (72. Marcin) – Harba.
    Náhradníci: Blažek – Šourek, Tlustý, Kliment, Koloušek, Mešanović, Marcin.

    Rozhodčí: Nenadál – Jiřík, Urban

    Diváci: 6 860
    bahis siteleri